Gott Nytt År


Mina nyårs löften


Nyårs Afton

God morgon alla finisar:)
Vaknade av att mina små juveler kom hem o väckte mig o slängde sig runt halsen om mig <3 Åh jag grät nästan av lycka!!! Sen dukade vi upp en rejäl frukost tillsammans, medans jag dukade av så tisslade dom för sig själva o sen blev jag överraskad av att de hade gjort iordning en liten spa behandling åt mig:) Haha mina hjärtegull <3 Nu ska vi strax styla oss så vi blir fina dagen till ära:)

GOTT NYTT ÅR <3


Hurra hurra hurraaaaa

Grattis Älskade Malin på födelsedagen <3


Mumsigt

Alltså ärligt talat vilken slö människa jag har varit idag:) Har typ inte fått ngt vettigt gjort:P förutom att ätit o handlat hem massa mat :thumbup: Sen har jag tillbringat resten av min tid i soffan:) Fast ändå rätt så skönt med slapp dagar!! Aja, hoppas ni har haft en fin dag och är taggade iför den STORA dagen imorn *nyår*!!! / pusssss


Söndag

God middag :)
Fick mig en sov morgon idag, *sköönt* Va ute på promenix förut o satan vad skönt det är ute!! Hoppas all is smälter bort nu :) Ska strax ge mig ut o äta mat hos päronen *mums*!! Sen ska jag dra i stor handla!! ÄNTLIGEN kommer mina små juveler hem imorn....Gud vad jag saknar dom!!!

Fick så fin bild på mina syskonen förut <3


(Del 2 )

DETTA VA ALLTSÅ MITT ÅR 2012 (lite utav det) Jag är sjukt nöjd över detta året som varit och ser nu fram emot det nya som kommer :thumbup: 

 

BEY BEY 


Tillbaka blick på 2012 ( del 1 )


Favoriter från H&M


Jaaaaaa

Hej på er...har legat sjukt dålig sen igår, men NUUU mår jag prima igen!! Tackar Gud för att de inte blev ngt långvarigt :thumbup: Fast det blir en oerhört lugn dag idag:) Tack för alla söta sms mm som jag fått, det värmer!! Pusss


Fredag

Hallåååå!!!
Det blev som jag befarade...JAG ligger magsjuk så de skriker om det :O Usch, sååå jävla tråkigt!! Men de e bara o gilla läget o kurera sig!! Har bara legat i soffan & kört onepiece häng idag:) Har fan inte kunnat röra mig juuu!!


My heart belongs to you


Sjuk?!?

Usch, känns som jag börjar bli sjuk:( Fryser o är hängig som fan!!! Jag har absolut ingen lust att bli säng liggandes över helgen:( Hoppas de släpper....


Skön eftermiddag i skogen

Tog mig en lång promenad förut, de va riktigt skönt!! Finns inget bättre än att knalla runt o lyssna på skön musik:)


Torsdag

Idag är det en riktigt seg dag :blush: Känner inte för att göra ngt vettigt faktiskt! Jag vill typ bara att de nya året ska börja nuuu, jag har så mkt roliga planer:) Aja, nu får jag göra de bästa av dagen helt enkelt :P / kanske typ äta:) Hahaha!!


Word


På Rean

Jag är nöjd efter dagens shopping tur:) Helt Sjuuukt vad folk de va ute på rean!! Åh vilken jävla kö precis överallt :blush: Men lite fynd blev det allt:)


Mellandags Rea

Nu ska jag strax bli upphämtad:) Dax att dra på mellandags rean o kika vad som finns:) Har fortfarande inte utnyttjat alla mina checkar, sååå nu hoppas jag på att få göra detta :thumbup:


Just NU

Ni missar väl inte filmen nu på tv4...Änglagård tredje gången gillt :) Själv ska jag avsluta denna dagen med att se den :thumbup: Vill inte ens tänka tanken på dom som är ute o festar ikväll :blush. Men jag hoppas ni får en riktigt galen o rolig kväll ute :D / 
 
 
 

Dec. 25, 2012

Igår åt jag sååå sjukt mkt jul mat, iofs vad annars?!? De va ju lixom jul afton:) Haha, men sen att folk äter de i flera dagar bara för att de e onödigt att slänga förstår jag ju oxå...Men *usch* man blir ju så less på det till slut :blush: Tackar vet ja, för att jag slipper det;) Kvällens till mig blev en stor god Sallad!!


Love it

 

Fick denna lilla fina jul klapp av en speciell person ;) Hur bra som helst, jag älskar Esacdas parfymer!! Det är nog något man aldrig kan få för mycket av:) Eller?!? 


God Fortsättning

Hoppas ni hade en fin jul afton:) Vi hade det Suuuper mysigt med massa god mat o såklart fina klappar:)

God fortsättning / kraAam


Nöjd o glad

Milton blev nöjd över sin jul klapp från sin moster o kusinerna :) Min fina lilla smurf <3


Dec. 24, 2012


God Jul

Ha en toppen fin dag alla fina läsare och en riktigt God Jul till Er <3 Vi hörs igen om en stund / pusssss


Mys kväll


Tack Älskade Sanna & Milton!!!

När vi kom hem från mina faster så möttes vi av paket på bordet som var från våra underbara grannar:) Tusen tack!! De va kul att få tjuv öppna dom redan idag hahaha!!

 

 

 


Familjen röd tott

Nu ska vi ge oss ut o handla lite käk:) Vi får väl se vad som hittas på!! Jag har såååå sjukt dålig fantasi när de gäller mat :blush:!!


Vi går mot strömmen

Herre jösses vad mkt fina granar man får se på Facebook:) Såå mysigt o fint, men i år går jag o tjejerna mot strömmen o de har fått göra iordning varsina "ehn:ar" hahaha!! Kände att jag verkligen inte orkade fixa med en gran, fan barr o skit överallt!! Sen tänkte jag köpa en plast gran men kom aldrig iväg för de :blush: Fast detta funkar ju lika bra:)


Utförsäljning på Bangerhead..

Tänkte tipsa er om utförsäljningen på Bangerhead :) Klicka HÄR så kommer ni direkt dit :thumbup: 
 
 
Jag klickade precis hem denna underbara parfym för endast 99:- 
 
 

Kiss and hugs

Nu ska jag ta o hoppa i säng:) Sjuuukt trött!!Sov gott / kraaaaam

VIXIS!! Din klänning är hittad i min garderob :thumbup:


Nytt in

Idag köpte jag mig denna från IsaDora:) Det ska vara ett frans serum + mascara till:) Hm, har hört att den ska vara bra!! Någon som testat denna så får ni gärna säga vad ni tycker?!?


Lady in red

Jag får vara nöjd med detta:) Ja hoppas nu att den iallafall sitter kvar i typ 2 veckor:) hahaha!! Har fan haft i färgen i typ 4 timmar:P


Så jävla coolt

Gissa om Bella blev nöjd :thumbup:


Coolaste handdukarna ever :P


Då kör vi red

Då har vi precis kommit hem fr shopping turen:) Skönt, nu är allting klart o vi kan bara Njuuuuta av tiden som är kvar till Afton:) Va inne på Rocka Dolly o köpte svin cool röd färg som Bella ska hjälpa mig o slänga i och dessutom så ska Bella oxå få ett par röda slingor enbart för att det inte finns några kemikalier i detta utan det är endast skonsamt för håret:) / återkommer med resultat :thumpbup:


Mor o dotter dag

Nu ska jag Bella åka iväg o inhandla det sista inför julen:)


Tips till Er

Skicka MAGIC till 72130 så får du ett sms med gratis "Magic energi dryck" att hämta ut på pressbyrån mm. SKÅÅÅL! Kostar som ett vanligt sms. Trevlig kväll på Er :)


Ni missar väl inte Svenska Hjältar?!?

Sitter o kollar på svenska hjältar:) Åh man bli ju helt tårögd av alla underbara människor som finns där ute, när man ser detta programmet så får man ett nytt hopp om mänskligheten :P Att ha modet trots att deras eget liv kan stå på spel!! Tycker det är såååå fint gjort!! Stor medalj åt er :)
 
 
 
 
 
 

Kaos

Hahaha, helt sjuuuukt va folk de va ute o handla:) Undra om det är många som är ute i sista sekunden:P De va typ kaos överallt!!


Morgon mys <3


God Morgon

Fan va de känns Skööönt med Fredag:) Sovit som en liten gris,hahaha!!! Nu ska jag fixa frulle till oss här :) Mums!! Sen ska jag ta tag i dagen!!!


Jaaaaaa

Fan va fint de ska bli med sov morgon imorn:) Är såååå sjukt trött :blush: / Pusssss


Mina fina syskonbarn

Åh, min små godingar <3 Ska bli mysigt att få träffa dom till helgen:)


Smink tips


Jul lov

Drog o hämtade kidsen i skolan & åkte direkt till McD:) De funkar ju vilken dag som helst:P Hahaha, näe men va skit hungrig :blush:!! Fan va gött, nu har de äntligen jul lov:) Ska bli skönt för dom o va lite lediga o ta igen sen!!


Lip Stick from Kosta Boda

Va inne på cervera o kikade:) Fastnade direkt för dessa!! Så himla snygga o smakfulla :)


Kan inte sova


Stolt Moster

Tjohooo, jag har fått äran att bli tillfrågad om jag vill bli fadder åt min systerson Milton:) A såååååklart jag vill <3


Mina fina Bella Bus

Fick en sån fin liten lapp ifrån Bella ikväll som hon hade skrivit lagt på bordet till mig;) Fan va jaaaa älskar dig av hela mitt hjärta!!! Så himla fint gjort:)


Hahaha

Märks att jag är van vid att laga mat va?!? Hahaha *typ köttfärs gryta*!! Jag gör iallfall mitt bästa & hoppas mina fina kollegor har överseende :thumbup:


Vad är en tomteluva utan paljetter?!?

Hittade ett kort på mej o syrran som är från förra året *typ nästan exakt*!! Frågan är...vart fan jag har lagt våra fina tomteluvor...:blush: För visst är dom ur snygga;)?!?


Vilket klipp

Köpte denna dealen för ett par dagar sen:) Så i februari ska jag dit o fixa mina tänder:) Detta material är nog bland det bästa på marknaden!! Fick en sådan spruta av en kompis för 2 somrar sen som han hade köpt via kliniken eftersom han hade gjort en blekning på en klinik så hade han tillgång att köpa refill och resultatet blev helt awesome. Jag fick krit vita tänder :thumbup: MEN när jag gjorde denna blekningen hemma så har jag aldrig haft så ont, jag hade ilningar i typ 2 veckors tid efteråt & levde endast på soppa o alvedon, hehe!! Så innan jag köpte denna så ringde jag o pratade med dom på kliniken o berättade min upplevelse av just detta material....: Till svar fick jag utav henne...- Jag förstår om du hade så ont, för när man använder detta så måste man först lägga på ett skydd INNAN för att undvika detta:P Just för att det är så starkt & det är därför som det inte kan köpas överallt utan ha gjort en blekning på en klinik, för att just ha fått detta skydd :) Sen kan man köpa refill där man gjort sin behandling:) Såå nu längtar jag som skam!!! / Sen ska jag inte underskatta de andra hemma blekningarna, men detta vet jag är sååå BRA!!!


Hej & Hå

Nu ska jag sätta mig o sy iordning min klänning jag ska ja på jul afton:) Eller rättare sagt, jag "tror" att jag ska ha den:) Hahaha, har inte bestämt mig ännu!! Men hur som helst så behöver jag sy om klänningen lite:) Typiskt mig att de ska va paljett klänning, LOVE IT!!


Känslan

Sitter o tittar igenom mobilen på alla kort som är tagna:) Övervägande är ju såklart från i somras!! Vilken saknad man får av att känna hur solen värmer på kroppen, att gå barfota på gräset, sitta i morgon solen o avnjuta kaffet...känna doften från saltvattnet...Jaaa allt som tillhör sommaren!!!


Hujedamej

De värsta jag vet är människor med fördomar!! Där människor ser ner o kan kritisera o säga till en annan: åh hur fan kunde du göra de?!? De skulle jag aldrig göra o bla bla bla o få en annan o framstå som en idiot!! Men sedan så gör personen själv likadant ändå;) Men HALLLÅÅÅÅ!!! Hahaha, åh jag vet att människor som håller på med sådant är ju bara avundsjuka egentligen:) Varför inte säga istället...åh Gud vad fint, så skulle jag oxå vilja göra :thumbup: Jag skiter i vilket,blir bara så j full i grin :P 
 
 
 

Tadaaaa

Ska banne mig dra o hämta hem min lilla tränings låda, som jag lånade ut i samband med att jag opererade mig eftersom jag fick tränings förbud:( Ska börja köra hemma nu igen, så får jag satsa på gymmet efter nyår:)


Sån är'e


Tisdag

God Morgon:)

Idag känns det som att de kommer bli en bättre dag :thumbup: Fan va arg jag va igår!! Men såklart, alla har vi ju sämre dagar ibland:P Nu ska vi fixa de sista sen bär det av mot skolan:) / kram


Angry

Jag vet att jag inte har varit eller är ngn jävla ängel, men när det gäller mina barn så försöker jag lära dom vad som är rätt & fel genom handling & en rak - ärlig kommunikation!! Jag kommer alltid att stå upp för dom även när de har gjort fel, men dock får de oxå ta konsekvenserna för sitt handlande. Det är ju inte "ens" fel när två träter!! Barn är i större behov av förebilder än av kritik!! När min tös hjärta blöder av sorg, såå blir jag så jävla förbannad,ledsen & upprörd!! För den som missat de så går jag över lik när det gäller mina barn!!! Hur kan man som "vuxen" slänga ur sig anklagelser o sen inte våga ta disskusionen öga för öga?!? Det är fan så jag spyr på det...var och en får stå upp för sitt....Men du är väl nöjd nu.....JAG är däremot inte färdig på låååååånga vägar!!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Favorit i repris

Idag fick tjejerna bestämma middag o de valde en favorit i repris: broccoli gratäng med stekt bacon:) De e fan riktigt gott!!


Ibland sååååå

Wihoooo, vann visst på postkods lotteriet denna månaden oxå :) Hahaha, visst är'e bara 150 spänn, men Vaddå...nästa gg kanske de blir mer :thumbup:


Frukost favorit

God morgon:)
Somnade svin tidigt igår, den där shopping rundan slog musten ur mig helt enkelt:) Hahaha!!! Aja, känner mig iallafall pigg o utvilad:)

Detta har blivit en frukost favorit ifrån min sida:) Tycker den slår alla yoghurt,hehehe!!


Snyggaste bh:n ever

De e juuuu fan att inte min strl finns på H&M:( Vill såååå gärna ha denna ju!!

Man kan säga att den ropade på dej;)


Tjohooo,nästan klar!!

Då har vi precis kommit hem från shopping turen:) Jösses vad fina kläder tjejerna kommer få:P Haha, sen köpte jag mig en EGEN tröja från H&M på barn avdelningen :thumbup: Helt perfekt i min smak!! Sååå jävla gött när man kan det:) Dessutom så kommer jag kunna ha tjejernas oxå, bara att jag får dra upp ärmarna:) hahaha!!


God Morgon

Idag är min sista dag för att köpa de sista jul klapparna:) Känslan av att jag vet va de e jag ska ha känns roligt bra!! Finns inget värre än att snurra runt som ett fån o inte veta juuu;) hahaha!!! Sen hittade jag mina bonus checkar jag har lite var stans, så ska passa på hitta lite fint till mig med:)


God Natt

Tänkte hoppa i säng nu o läsa en artikel o invänta JB :) Hoppas ni har haft en fin dag / kväll ;) Sov gott så hörs vi imorn kraaam & GodNatt <3


Bästa på länge

Tog med min lilla vapen dragare ut på lång promenad nu ikväll, de va den skönaste promenaden på länge!! Sen när jag kliver in i mitt hem så kommer min gulliga granne in med en choklad pudding som vi nu mumsat i oss:)


Skilda Världar

Eftersom det har blivit hallv tråkigt o trist väder så ska vi nu slänga oss i soffan o plöja oss igenom "Skilda Världar" hehe, men först ska jag dra o handla hem lite gott käk :) Följde ni den serien?!? Jag vet att jag satt som klistrat när den gick på tv:n!! Säg ngn svensk serie jag inte har följt :blush: 
 
 

Lördag

 

 

Idag blev det sov morgon, såå himla skönt!! Va meningen att jag o min kära granne skulle ha tagit en tripp till grann staden o kika lite, men vi kände att vädret inte tillät oss det riktigt:( Så vi får väl hoppas på att komma iväg imorn:) Men däremot va vi ute på lång promenad o fy farao vad gött de va ute:) Vilken skillnad på 0 gradit o si sådär -10...nu va det juuu behagligt att va ute ju :thmubup: 


Mys pys

Har precis kommit hem från en super mysig kväll tillsammans med Krickan:) Många goda skratt o god mat!! En helt prefekt fredags kväll:)


Jag drar

Nu är jag färdig fixad:) Äntligen ska jag få bara njuta av denna kvällen med gott sällskap o massa god mat:)


Fix o trix

Haha, sitter o blir fixad i håret, tor ni de blir bra;)?!? Ja, de återstår ju att se:P


En mkt intressant studie

 Fruktansvärt!!
 
 

Skandal i Svearike!!!

Så sjukt överdrivet!! Inte nog om att de ville ta bort pepparkaks gubbarna, nu ska dom sabba Kalle Anka oxå!! Tycker det har gått över styr, vad är det som händer med Svearike?!? Ärligt talat, vi skiter oss rätt i näven!!! SKÄRPNING SVERIGE!!!! Detta är skandal.....hade jag vart från en annan kultur hade jag känt mig jääävligt kränkt!!
 
 
 
 
 

Nice väder

Va ute o strosade lite förut, va ju svalt ute:) Hahaha, precis jävla as kallt :P Men när solen kikar fram så kändes det bättre:) Nu ska jag ha lite kvalitetstid med min lilla tjej som är här en sväng:)


Lyx frulle såhär en fredag?!?

Snacka om en lyxig o jävligt onyttig frukost:) haha!! Hur snygga är inte dessa cup cakes då:)? Min Jessie hon kan allt!! <3


Från idag

Bilder från den mysiga restaurangen som jag var på tidigare idag:) Beställde in en riktigt god räk o avokado sallad!! Den satt riktigt fint!!


Sötnosen

Gud så söta alla var i lucia tåget:) De var sååå duktiga allihopa <3


Lucia dax

Idag har varit en lugn o mysig dag:) Drog iväg o käkade lunch på ett super mysigt ställe ;) Nu ska jag bege mig till lucia tåget:) Ja hoppas på lite fina bilder därifrån sen!! Ikväll kör jag min nya nit väst, tycker den ser riktigt frän ut:P


Sötaste lilla Nisse

Fick ett så fint kort av min granne på hennes fina lilla pojk Milton:) Världens gladaste o goaste lilla kille <3

Ikväll ska jag iväg o kolla på min lilla Filippa som ska va med i lucia tåget på skolan:) Ska bli mysigt!!!


Tjingeling

Nu ska jag dra iväg o hämta thai käk, sen vidare till en polare varav vi ska dra igenom lite filmer:) En så kallad film maraton kväll/natt:P De jag vet med bestämdhet är att vi ska börja med Hamilton 2 :) / pussss


Minns ni den här gamla låten då?!?

När ja var yngre så lyssnade jag jätte mycket på denna, va alltså inte igår då *höhöhö*:) Åh, jag vet att jag tyckte han va sååå sjukt snygg,hahaha my godness eller :P 
 
 
 

Mumsfilibabba

Jag är inte så förtjust i just vanlig glögg men den här var riktigt god....antar för att jag är en älskare av choklad :thumbup: och just den här är ju smaksatt av det:) hehehe!!! 
 
 
 
 

Burrrrrr

Men ärligt talat?!? Hur bitande kallt har de inte varit idag då😁!! Tur att jag hittade mina termobyxor hos morsan,hehe!! Kan säga som såhär, Alfred va ju INTE speciellt nöjd på promenaden....slutade med att han satt innanför jackan när vi skulle gå hemåt,hahaha!!! Nu ska jag fortsätta här med mitt lilla projekt jag håller på med...mer om de senare:) Men de kommer bli sjuuuukt snyggt!!


121212

God Morgon:)

121212 va ju ett roligt datum :thumbup:
Idag kan jag tänka mig att det är måååånga som förlovar sig eller gifter sig!! Men oxå att man kanske gör ngt "speciellt" för ngn som på just detta datumet:) Minns ni året 080808?!? Vilket hysteri de va,hahaha!!!! Fan alla skulle gifta sig o jag kommer ihåg alla barn som föddes just på detta datumet....Stockholmarna va ju överlyckliga:) Höhöhöhö!!! Aja,hur som helst så kommer detta nog bli en bra dag oxå :)


Please don't go


Tisdag

Idag har jag varit på begravning:( Usch det är så ledsamt.....men tyvärr så får man bara gilla läget vare sig man vill eller inte...vi föds o vi dör...det är ju så livet är för alla!!! Sen är det mer eller mindre orättvist:( Aja, hoppas ni har en fin dag idag iallafall;) Ska ge mig ut nu o rensa tankarna lite, känns som det behövs!!! Kraaam på er så länge!!
 
 
 
 

Idag går alla tankar till en speciell person :(


Så himla härlig efterm/kväll

Idag kom Krickan upp med en hel påse med kataloger som ska ta oss till solen, värmen o äventyren:) hahaha, fast inte just nu men till våren ska det bli en resa såklart *fast då en sista minuten* Det vi gjorde idag var att skaffa oss lite inspiration till en större resa vi ska göra tillsammans o där med fira våran 30 års dag ihop :thumbup: Fast nu är det ju så att jag ska ju hinna fylla 29 först vilket jag gör i Mars nästa år, så (2014) blir det först aktuellt med den större resan:P Jaaaa, vet skit långt dit ju, men vi ville se över o planera i god tid :) Sen hade vi extremt roliga - djupa  och defenitivt tänkvärda diskussioner och såklart en massa glöggmys......älskar när vi pratar o reflekterar över saker med varandra!! Men nu får de va bra för idag, dax att inta duschen sen hopp i säng....en tidig o tung morgon dag väntar!!! 
 
 
 
Krickan o Jag från i somras när vi va i Halmstad 
 
 
 
 
 
 
 

Grattis Mio på 3 års dagen

Hipp Hipp Hurra för Mio idag :)
 
 
 
 

Måndag

God Morgon!!
Usch vad det känns tungt att tjejerna ska åka iväg idag:( Veckorna går så snabbt när de är hos mig!! Varför ska det jämt vara så!?!? Aja, de kommer iallafall få en rolig dag i skolan....det är ju nobelfest o grejjer som de har sett fram emot:) Nu ska jag ta ett snabb röj här o sedan köra dom till skolan o sen ge mig ut på en promenix o rensa tankarna lite;) 
 
 
 
 
 
 

Vad händer?!?

 
Idag läste jag en artikel om att de hade förbjudit en kille i Laxå om att få vara pepparkaks gubbe vilket gjorde mig upprörd!  Här  hittar ni den (för er som vill läsa om det)!! När jag läste denna artikel så slog mig tanken direkt ...varför ska dom ta bort pepparkaks gubben!?! För att den är brun?! Vad ger det för budskap till våra barn!?! Att det inte är okay med annan hudfärg!?!? Vi lever ju i ett mångkulturellt samhälle där ALLA ska respekteras oavsett!! Jag menar INTE  i min status att man ska rösta på SD...absolut INTE!!! Men i sådana här fall så tror ju många att SD skulle vara en lösning på att behålla våra traditioner mm...vilket dom absolut INTE ÄR!!!! Sen läste jag artikel nr 2 som ni hittar HÄR där de drar tillbaka förbudet, vilket är såklart är TOPPEN!! Tråkigt när människor missuppfattar!!! Åh NEJ jag är inte rasist, men kanske är många som tolkar min status så "tyvärr" !! Jag har massor med vänner från andra länder, så att jag skulle vara rasist är låååång sökt!!! / puss o godnatt!! 
 
 

Kreativ Söndag

Som sagt så skulle vi ju baka vilket vi oxå gjorde :thumbup: Men innan vi gjorde det så var vi i pulkabacken såklart!! Vi fick ihop hela 41 cupcakes, va as roligt att göra!! Bra tips till dej som har kids att aktivera med ngt kreativt!! Tyckte vi lyckades jävligt bra för att va första gången :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Receptet

God Morgon sötisar:) Hoppas ni har sovit riktigt gott?!?
 
 
Tänkte att jag skulle ge er receptet på de fina små muffisarna vi fick igår hos min syster med den super super söta glasyren på :) Glöm inte karamell färgen o för att få den osymmetrisk så färgar du bara halva glasyren med de färger du vill ha och sedan tar du en gaffel o drar ut de med:) 
 
 
Tips till dej som vill få det snabbt klart kan använda sig utav carlshamns färdiga snabbmix :thumbup:
 
 
  
Tänkte att jag o tjejerna själva skulle baka oss sådana här idag:) 

En liten lista om mig

Jag vill finnas till för mina nära och kära
Jag önskar att alltid få vara frisk
Jag har så otroligt många fina vänner (som jag är sååå rädd om )
Om fem år hoppas jag på att jag har hittat mannen i mitt liv <3
 
 
 
 
En sak jag tänker på mycket är framtiden för mig o tjejerna
Jag kan nog inte leva utan min familj ( betyder allt )
Jag tycker om att träffa nya människor där jag får utbyta livserfarenhet med 
På helgerna vill jag umgås med mina vänner och självklart tjejerna (men oxå PARTAJA såklart)
Jag har aldrig varit onykter framför mina barn
 
 
 
 
Innan jag dör så ska jag ha gjort det jag mest är rädd för.....åka luftballong *scary*
Bästa boken jag läst är pojken som kallades för DET 
Mina vänner är det finaste i mitt liv.
Nästa år ska jag fokusera ännu mer på mig själv o självklart mina barn o dessutom ut o resa mera
 
 
 
 
 
Denna listan fann jag hos Anna  :thumbup: 

Home again

Då va vi hemma efter en fantstisk dag hos syster o hennes familj :) Har vart super mysigt och mkt gott fick vi att äta!! Så fick jag oxå träffa sofia o hennes ur söta gossar, åh de va på tiden!!! Alla nöjda o belåtna <3 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lördag

God förm:)
Nu ska vi strax ge oss av mot Gbg i hälsa på syrran med familj:) Sen ska vi oxå fira MIO som fyller år nu på Måndag:)


Hejja Hejja

Kollar ni på X factor?!? Jag hoppas innerligt att Awa vinner:) Shit hon är ju såååå duktig o har ju utvecklats enormt under veckorna:) Sen är hon ju så gudomligt vacker !!

Min lilla vapendragare

Hahaha, min lille skit följer med mig typ överallt:) Idag är han med på jobbet o förgyller tiden med sin närvaro :) Så himla duktig, han vet precis vad som gäller!! Hann med en liten promenad förut & de va riktigt skönt:)


Fredag

Happy Friday eller vad säger ni;)?!? Fan va gött med helg!! Den har vart efterlängtad:P Min morgon har typ gått ut på att sitta i telefon,hehe!! Men de va viktiga samtal, så nu börjar det hända grejer :thumbup: I bland så får man faktiskt sopa rent framför sina egna jävla trapp innan man hyser skit åt andra!! Så'n är det bara:) Nu ska jag o lilleman ha lite mys tid innan vi drar oss ut i kylan;) Hoppas ni får en fin start på dagen!! Kraaaaam


Sleep Time

Ibland önskar jag att man bara kunde köra ner huvudet i sanden ungefär sisådär ett par veckor o sedan kika upp så va allting löst:) Det hade ju vart helt kalas bra ju;) Fan är det inte det ena så är det de andra!! Kan det inte bara få vara lugn o ro lixom!! Aja, förr eller senare så löser sig allt :P Skam den som ger sig!! Dax att hoppa i säng för jag tar för givet att jag får upp o skotta fram bilen tidigt Imorn *igen* :( Haha, hur var det nu då?!? Inte gnälla va;) Höhöhö!!!

Sov gott <3


Tors kväll

Efter en hektisk efterm så ska jag o mina tjejer luta oss tillbaka o spana in adventskalendern:) Tycker den är helt okay *mysteriet på greveholm*!! Fast en klassiker som ja vet att jag älskade som liten var ju Sunes Jul!' Hahaha, fasen man satt ju som klistrat:P


God morgon Torsdag

Ärligt talat, klockan 6.30 va ja ute o skottade fram min bil:) Haha, helt galet ju!! Aja, lär ju inte va ensam om det iallafall:)

Från de ena till det andra då!! Det finns så mkt fina klockor som jag skulle vilja ha, dock är jag absolut INGEN klock användare så sett, fast jag önskade att jag var det;) Hittade en sån fin klocka från Marc Jacobs som jag absolut skulle kunna tänka mig:)


Dec. 05, 2012

Alltså ärligt talat,haha!! Ibland fattar ja inte hur fan vissa e funtade alltså!! Snacka om att en del har sina åsikter ena dagen o sen så är dom som bort blåsta till tvärtom andra dagen :P OMG, riktigt pinsamt:) Tur de inte blir min huvudvärk :thumbup:

Hey, nu ska jag iallafall hoppa i säng och i hopp med att kunna ta mig till jobbet imorn;) / Sweet dreams!!!


One weeks ago

Fattar ni hur mkt snö det har kommit på bara 1 vecka?!? Haha helt galet!!


Leverans: Ja Tack!!


Atlas bjuder på pepparkakor


TaDa

Fan de blev ju riktigt bra:) Iallafall helt okay enligt mig!!


Just NU

Som sagt så skulle jag ju till frisören men de va precis fullbokat:( Min vanliga otur,fast istället fick jag med mig en slags "hår mask" ( inpackning ) av ngt slag som skulle ta bort utväxten!! Såklart det är mer skonsamt för håret än att färga upp de på nytt :thumbup: Så nu sitter den i så får vi se hur resultatet blir av detta:)


Onsdag

God Morgon allesammans <3


God natt & hoppas ni haft en fin dag ;)


Vinter?!?

Fan va alla gnäller på att det är snö o kallt hela tiden (inkl jag) va fan kanske dax att vara glad över att vi faktiskt har fått en " riktig vinter " Hade vi nu inte fått denna snö så hade ju alla gnällt räva av sig för att den inte hade kommit:P Jag ska iallafall sluta klaga o börja klä mig rätt;) hahaha!!!


Tisdag

Vaknade av ren panik o insåg att vi hade för sovit oss i morses :( Fan de e nog de värsta jag vet, hela dagen blir som förstörd!! Men nu är allt i sin ordning!! Fick besök av Malin o Jessica så nu har vi haft en mysig stund:) Dax att ge sig ut o hämta kidsen som är i skolan:) Sen hoppas jag att mitt paket finns att hämta ut!!!


Sov så gott <3


Nytt in

Va tvungen att åka iväg o köpa skor till lilleman så jävla kallt ute för dom små tassarna:) För Er som inte visste de så är det hundens känsligaste del o det måste man va rädd om!! Även när det gäller att klä dom varmt för att spara på lederna, så ni som tror att det är för att "de ska vara" att klä upp hunden kan slänga sig i väggen eller ta reda på fakta;)Man kan oxå använda vasselin på tassarna ( ett tips) Alfred var iallafall överlycklig på premiär promenaden och är super duktig på att gå i dom:)


Klick klick

Har nu gjort en beställning ifrån BangerHead, bästa sidan för att beställa hårvårds produkter mm, de har allt man behöver :thumbup: Det jag ska testa är MoroccanOil Repair!! Har hört att de ska va jävligt bra för håret, så då får vi ge det en chans!!
 
Klicka HÄR för o spana in deras sida, kanske du oxå hittar ngt :thumbup: / Just NU fri frakt!!
  
 
 
 

Måndag

Tadaaa.....Skönt med ny vecka eller vad säger ni;)?!? Desto närmare vi kommer jul desto närmare kommer vi oxå våren hahaha!!! Hoppas ni sovit gott o får en fin start på den här dagen <3


Good Night


Sönd kväll

Jaha, då har hela helgen redan gått :) Har haft en riktigt rolig helg,hehe ibland blir jag fan inte klok på folk:P Åh imorn kommer äntligen mina små busfrön hem:) Då ska de få pynta sina rum!! Hoppas ni har haft en grym helg ni oxå nu ska jag chilla vidare till Beck;) / See yaaa


Hujedamej

Har precis vart ute på en liten promenad o fy fan jag höll på o förfrysa min fötter!! MÅSTE köpa mig ett par ordentliga skor!! Till en början tyckte lilleman de va kul men sen så vek sig svansen o ville hoppa innanför jackan:) hahaha vissa har de fan bra:P


Söndag

God förm:)

Gud sååå vackert det är ute men ack så jävla kallt!! I morses när ja va ute så visade det -18 fy faaaan *burr*!!! Men jag välkomnar 1:à advent med stora armar!!


Hahaha

De gick ju sådär för Alfred att ta sig fram:) hahaha!!


Dec. 01, 2012

Ghaaa, vaknade av att min hyresvärd skottade klockan 7.00 av alla jävla tider på dygnet!!! Kanske inte så konstigt med tanke på hur mkt snö det kommit, helt jävla sjukt och ännu har det inte slutat:) Helt galet ju :O Funderar på hur min lille skit ska kunna ta sig fram,hehe!! Aja, de löser sig nog!!


RSS 2.0