Problem ....

Såhär är det: jag har haft läsare som har hört av sig till mig, att mina bilder inte har synts på bloggen det sista:( Så fort detta har fixats så kör jag på igen....själv så föredrar jag att läsa bloggar som har bilder...det gör ju det mesta "tycker jag" Men ja hoppas redaktionen löser detta fort!! / Ikväll drog jag till gymmet iallafall, blev ett bra pass...men är helt slut körd i mina stackars små armar nu:O Aja, sån är det!! 
 
*Ha det bäst så länge & TACK för att ni har meddelat mig detta <3  peace

Det här va precis vad jag behövde

Äntligen har jag solat, de va sååå skönt:) Nu känner man sig lite fräschare :) 
 

Måndag

Då har jag precis avklarat storstädningen här hemma:) Så himla skönt att ha gjort de,hehe!! Sen hade jag Malin o Jessie här på en snabb kopp:) Om ja kanske ska försöka röja igenom garderoben oxå när ja ändå håller på:) MEN det är sååååå tråkigt o jag är sämst på att organisera :P Aja, vi får se....de enda jag vet är att jag är sjuuuukt taggad inför kvällens pass på gymmet:) 
 
Hahaha Alfred undrar vad detta kan vara :O
 
*ursäkta bilden, men ser att den blir sådär gigantisk igen!!! 
 
 
 
 

Lyckligare NU

Jag känner igen mig såååå väl i denna låten/texten *inte allt men mkt*.... om ja nu ska se tillbaka i åren och om man ser på hur jag lever idag ( här & nu :)  Visst är det så att ALLT har en mening?!? 
 
 
 
 
 

Fantastik Dag


Pirr i magen...

Vaknade med världens lyckorus i kroppen :) Hahaha, hmmm why?!? A, de återstår att se....men känslan är iallafall helt amazing:D 
 

Done

Så där, då va kalaset över:) Dom hade sååå roligt o vilka fina presenter Filippa fick...hon har så gulliga kompisar <3 Sen tog jag o lillan en riktigt skön kvälls promenad...det var behövligt :) Nu blir de chill resten av kvällen,Hehehehe är helt FÄRDIG:P 
 

Hellooooo

hoppas ni hade en bra fredags kväll:) idag blir det fest/kalas för Filippa o hennes kompisar:D Så nu ska vi dra iväg o fixa i ordning i lokalen där vi ska va hålla till:) Ni kan ju gissa om det är vissa sofejar fjärilar i magen:P 
 
 

Klick klick

Har klickat hem nytt schampo o balsam från bangerhead:) 
 
Maroccanoil är det bästa jag har haft till mitt hår någonsin, kommer aldrig använda ngt annat:) Det bästa av allt är att de har fått in dom i pumpflaska med 500ml i vardera flaska:) /
 
 
Har ni någon favorit att tipsa om?!? 
 
 
 
 
PRIS: 499kr för BÅDA:) 
 
 

Jag kan om jag VILL!!!

Hur mumsigt är det inte med kolakakor då?!? :) En utav mina svagheter:O haha!! Ibland så förvånar jag mig själv!!


Fredag

Se där ja, då var det Fredag igen:P Fasen vad dagarna springer iväg nu för tiden:O Hur som helst så vaknade jag pigg i morses, sovit såååå j gött inatt:)

Så strax ska ja bli upphämtad utav Malin för att surpla kaffe hos Jessie:) Vad har ni för planer i helgen då:)?!? Själv ska jag jobba en del o sen får vi ju INTE glömma att Filippa ska ha tjej fest,hehe!! Ni kan ju gissa om hon längtar;) Aja, ska slänga på mig lite kläder.....kram så länge <3


Just NOW

Så ligger jag o Bella som 2 valrossar i soffan och ska bli ompysslade av Filippa:) Det står massage på schemat!!

Lyx Kväll <3


Apr. 25, 2013

Arbetsdagen är över och nu ger vi oss ut o njuter av sista sol timmarna:)


God förm


OMG!!!!

Ibland blir bara vissa människor för mycket *suck*!! När man möter ngn o munnen går i 120 o de finns liksom inget STOPP..../ Man bara....men herre gud ska jag behöva påminna personen om att andas ngn gg medans den talar...eller har ja tur så den kommer på sig själv tro....hehehe!! Ni vet när ngn suger ur ens energi på noll tid.... så man typ har lust att lägga sig o själv dö eller nåt :O Nja, de va väl till att ta i lite...men ni hänger med på vad jag menar?!? Idag har jag upplevt de...tackar gud för att jag helt plötsligt fick (bråttom) hahaha!!!

Nu ska jag bädda ner mig i soffan o kolla på (HELT SJUKT) som går på TV4 kl 21:00....tycker det är såååå jädra bra!!


Sov gott sen / puss o kram


Filippa laddar


Just NU

På förmiddagen har jag vart på lite kundbesök, kom precis hem:) Det här går ju riktigt fin fint ju:D Aja, strunt samma nu. Ska strax dra iväg o hämta Filippa i skolan o dra med henne till ngt mysigt lunch ställe <3 Mor o dotter tid <3 Sen ska vi iväg o shoppa + handla inför kalaset hon ska ha på lördag:) Får väl se vad vi kommer hem med:P


God morgon


Läääängtar

Näst nästa helg bär det av till stor staden igen :D Jag ber till gud att värmen har kommit ännu mera så vi kan sitta i solen på massa uteserveringar & dricka massa goda drinkar :P hahaha!!! Det är de BÄSTA jag vet med våren:)

* Stockholm i mitt hjärta *


En Kram som värmer


God Morgon

Startade dagen med ett pass på gymmet:) Det är så j gött för de e inget folk där då!! Nu inväntar jag Krickan för att traska på låååång promenad:D Man får ju passà på så länge regnet håller sig borta;) 

GodNatt


Nytt in - Pink

Förut när vi va uppe på Ö&B så hittade jag dessa söta till badrummet:) Ibland har faktiskt fina inrednings grejer, såg även söta kakfat o brickor så de får det nog bli nästa gång om de finns kvar;)
 
 
 
 

Från i Lördags :)

Som sagt så blev de ju utgång i lördags:) Så lägger upp lite bilder från den kvällen....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilder från kalaset

Som jag skrivit i tidigare inlägg så har de inte fungerat att ladda upp bilder, men nu har ja fixat o trixat lite.....så här kommer bilderna från kalaset som vi hade för Molly i lördags:) Som ni förstår så va vi mest ute eftersom de va så himla gott väder:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today

Vaknade vid 8:00 gjorde mig ordning o sen kom Jessie o plockade upp mig så drog vi på mässan o kikade :) Är riktigt pigg idag faktiskt,hehe!!! Åh vi hade såååå roligt igår när vi va ute!! Man känner hur glada alla är nu när vi går mot våren:) 
 
Nu ska jag ge mej ut i solen o mötà upp Krickan för en lång promenad :D / 
 
*kan fortfarande inte ladda upp bilder:( Men räkna med bildbomb sen:D hehe!!! 
 
Ha en fin dag så länge kram 

Aaaaa again

Det har varit en toppen dag från morgon till kväll, men nu så är det samma problem igen att ja inte kan ladda upp bilder igen:( Sååå j tråkigt!! Men hur som helst så har vi för krökat hos mig o fy fasen vad roligt vi har haft det:D Nu är vi på väg ut:) Så jag laddar upp bilder imorn *promise* puss o kram så länge!! 

God Morgon

I morses när ha vaknade höll ja f*n inte på att komma upp, haha min rygg ...aj aj aj...:O aja, nu så är det snart dax att dra sig mot götet:) Vilken SOL det är ute, den värmer upp hela själen ju:) Hoppas ni får en fin start puss


God Natt

Då har även denna hektiska dag nåt sitt slut :) Passet på gymmet gick såklart jätte bra,hahaha gnällde inte alls lila mkt som ja brukar :P Sen väl hemma så hade min älskade granne Sanna fixat tacos åt oss*mums*!! Hur gulligt va inte de då?!? <3 Nu dax att hoppa i säng för imorn bitti ska vi "fam" fara till syrran i Göteborg o fira Molly som fyllde år i veckan;) Ska bli mysigt o få träffa mina tjejer lite extra imorn oxå <3 Saknar dom så på veckorna!! Åh sen på kvällen blir de utgång!! / kram o godnatt


Skönaste tränings kläderna MXDC

MXDC Sport är Norges kaxigaste sportmärke som invaderar Sverige. MXDC Sport grundades 2003 och har snabbt blivit väldigt populärt i både Norge och Sverige. MXDC Sport står för MAX DRY CONCEPT, tekniska kläder som uppfyller de högsta kraven på komfort under träning. Alla plagg är tillverkade av de bästa kvalitet, med praktiska och funktionella egenskaper, bra passform och innovativ design. MXDC Sport är tekniska träningskläder som uppfyller de högsta kraven på komfort och design.

 


Här kan du kika in mer av kollektionen :

http://www.mmsports.se/MXDC-Sport/?gclid=CL_X5YOz17YCFUF7cAodEF8AVA

 

 

TACK FÖR DESSA :D


Apr. 19, 2013

Alltså denna dagen har gått i ett, alltså ärligt talat!! Va först med jobbet hela förm fram till typ halv tolv, sen fick ja ett telefon samtal där jag fick förfrågan om ja kunde komma till ngn "Hälso mässa typ eller sätt din hälsa i fokus ( à skit samma) fick iallafall hjälpa till att organisera o presentera tränings kläderna MXDC SPORT....åh självklart så gjorde jag det:) Sååå himla roligt + att ja fick med mig en liten kollektion hem från dom :) Sååå jädra snyggt:) Ska visa er sen, nu ska jag iväg till gymmet o köra ett rygg pass:D / puss så länge!!!


Äntligen FREDAG

God Morgon:)

Äntligen Fredag o snart helg, fasen vad gött :)


Apr. 18, 2013

Fy fan va gött att den här jävla dagen är över snart!!! Sååå sjukt seg, tur är väl att man har sådana dagar för vad mkt roligare de kommer va imorn:) hahaha!! Inte så konstigt heller kanske, ska med krickan o blixt shoppa på efterm + byta en utav bikini överdelarna ja köpte & sen till bolaget för på lördag blir de utgång:D / AMAZING!!!!


NÖJD

Håret blev riktigt bra:) AS nöjd faktiskt!! Har fortfarande kvar röda nyanser men ändå lite brunt i, precis så jag ville ha det :D


God Morgon

Hoppas ni har sovit riktigt gott:)

Igår kväll var jag såååå trött att jag somnade på soffan:O Vet inte när de hände sist?!? Åh känner mig lika trött idag, kroppen känns överkörd!! Så idag blir det en lugn hemma dag, kanske kan fixa lite i garderoben?!? Rensa på lite lådor (à) ni vet sånt där tråkigt som man bör göra ibland!! Vad hände med vädret då?!? REGN!!?? À hellre regn o ljummen luft ÄN nysnö o minus grader ute:) haha!!

MEN nu så ska jag färga håret ÄNTLIGEN och det blir en Mahogany Brown :) À vi får se hur de blir,hehehe!!


Wow...DU är vacker

När vi kom hem fr shoppingen så gick ja in o plocka ordning lite o bytte om till gymkläder:) När jag kommer ut fr dörren så står det en bukett med blommor som ja höll på o springa över:) haha!! Roligaste är att det står ingen avsändare :O Men de va ju väldigt gulligt meddelande :) Såååå VEM är det tro?!? Aja, förr eller senare så får ja säkert reda på de ;)

 


Shopping time

Vad annars när ja e ledig:) hahaha!! Jag har iallafall ÄNTLIGEN hittat mig 2 bikini (WIHOOO) Jag visar såklart sen :D


God morgon

Sitter inne hos grannen o myser med små katt ungar <3 Världens sötaste små varelser!!


Saknar dig

Nu har jag en sån där CAMILLA saknad :O hehe, ja får de titt som tätt <3 Men såklart, det är ju min fin fina vän!! Vi har såååå jävla roligt när vi träffas:) Önskade de va lika mkt som förut, men av olika personliga skäl så ändrades saker o ting:O Men vi försöker o pussla ihop tiden så gott det går!! Åh imorn hoppas jag på en lunch med henne:)


Apr. 16, 2013

Gud vilken sköööön kväll det är:) Hoppas, hoppas detta håller i sig nu!!


Från gymmet


GRATTIS MOLLY

Idag fyller min fina systerdotter Molly 2 år <3 Grattis på din dag älskling!!


Mina tatueringar

Har fått önskemål att lägga upp bilder på mina tatueringar:) Så nu har ja fixat ihop lite utav dom:O

För mig så har varje tatuering en betydelse/minne av ngt :)

*Den på ryggen är ju såklart för mina barn, men den har jag ju gjort om för den blev inte så fin...jo i början, men sen flöt färgen ut på vissa ställen så då beslöt jag mig för att göra om den nästan helt & hållet :) Dock är den inte klar,har en sittning kvar!! (15 maj )

Sen har vi stjärnorna på foten: Den symboliserar en sommar då jag var iväg med en vän, vi tog en tripp runt västkusten på typ 4 dagar o VARJE kväll så såg vi stjärnfall & då bestämde jag mig för att göra denna:)

Mitt namn Caroline: Står ju såklart för MIG:P hahaha, de va faktiskt ett impulsivt beslut & ärligt talat så var det den som gjorde minst ont!! Kändes inte ens:P /

* Har 2 st till men dom tar vi en annan dag:)

 

Tips till dej som funderar på att tatuera dig: Tänk igenom NOGA vad det är du vill ha:) Det är så lätt att man förhastar sig!! Jag ångrar ingen utav dom på de sättet, gjort e gjort liksom!! Men jag vet sååå många som ångrar sig o blivit så besvikna!! Kolla noga upp studion som du ska göra hos osv!! Finns många där ute som bara är ute efter att tjäna pengar!! 

 

 
 

Mumsfilibabba

Blev såååå sugen på pannkakor så då fick ja ju ställa mig o slänga ihop de:) Nog första gången som jag LYCKAS från första till sista :) hahaha!!!


Apr. 15, 2013

Gud den här dagen har bara sprungit iväg:O Mötet gick super bra, nu är allt under kontroll o bara köra på:)

Så vad är det jag ska göra då?!?

Det var så att jag blev erbjuden att bli netcoffes representatör för dom:) Inte varje dag man lixom blir "erbjuden" jobb:) Detta är ett företag som säljer kaffe via nätet och som kommer innebära att jag kommer få resa runt o träffa kunder/inköpschefer etc och erbjuda dom ett riktigt gott kaffe:) Fattar ni hur roligt detta är, kommer få träffa så många nya människor :) SÅ nu vet ni det!! Nu ska ja o mina girls ge oss ut o njuta av den sista solen som tydligen ville visa sig:)


God morgon

Hoppas ni har sovit gott?!? Idag ville både jag o barnen bara ligga kvar o sova:O Haha skit trötta!!! Men sova får man göra i graven som min pappa alltid säger,hehehe!! Nu ska jag dra iväg o ha mötet:) Ha en fin start på den nya veckan:D


Apr. 14, 2013

Då va det dax att knyta sig;) Känns som ögonen går i kors,hahaha!! Nä,men klockan är mkt o ja ska upp tidigt o köra tjejerna till skolan sen väntar ett viktigt möte:) Äntligen så kan mitt nya projekt få börja rulla ordentligt:) Berättar mer imorn om vad det gäller:P Hihihi ska bli såååå roligt o ni kommer aldrig att tro det:O / sov gott o dröm fina drömmar puss


Nytt in

Gud vad jag älskar alla dess neon färger på träningslinnen:) Nu har jag ett neon rosa som ja köpte för längesen & nu ett grönt :) Fick även bli ett svart:P
Tänkt sen va fint när man har blivit solbränd på köpet ;) Yammmiiii


GRATTIS BELLA

Nu är vi äntligen på väg hem fr alla brottnings matcher :) Åh min Bella bus tog silver....ja är såååå stolt!!


Blandade bilder fr dagen:)


Bilder fr kalaset igår


Grrrrrrr

Fan va de ska krångla hela tiden då:( Skiten har hängt sig på ngt vis så ja kan inte lägga upp några bilder :( Men hoppas på att de har löst sig tills ikväll;) 
 
gud vilket fin kalas vi va på:)) Åh vilken snygg o god tårta då:) *bilder kommer* 
 
 

Today

Blev en sen uppdatering idag, vart fullt upfärsen i morses:) Men nu är vi redo för shopping o sen ska vi på kalas för lilla Milton som fyllde år igår:)  
 
Ska springa in på H&M o hämta ut 2 as snygga tränings linnen :) Visar dom i eftermiddag!! Ha en fin dag så långe puss 
 
 

God natt


Hujedamej!!!!

Ärligt talat man blir ju fan deprimerad  utav det här jäääävla bakslaget som kom:( Helvete ge oss  SOL & VÄRME nuuuuu TACK!!! 
 
 
 
 
 

I'm a lover.....


Hahahaha

Det där med särskrivning ser man överallt nu för tiden:) Men fy faaaaan vad man kan skratta åt de, blir ju helt fel ibland o speciellt om man har bråttom när man sms:ar :P TYPISKT MIG!! 
 
Krickan blir gaaaalen på MIG!! hahaha!!! 
 
 

God Morgon

Bara för att man är liten o söt så får man tydligen va på bordet:P haha!!!

Ha en fin start på denna snöiga morgon:O


Mumsilimums hos mami o papi:)

Direkt efter jobbet drog vi ut till Malin o hämtade Alfred o då passade vi på o svänga förbi mamma o pappa & sa HEJ:) Då kom vi precis lagom till kakorna mamma hade bakat:P haha usch vad godsaker de har blivit de sista :O NOT GOOD!!!


Den söta lilla hundvakten

Fick ett så fint kort på lilla Wilma o Alfred:) Visst är dom söta?!? Hehe!!!

( Wilma är tjejernas lilla *halv* syster )


Beslut ångest

Jag funderar på om jag ska återgå till mörkbrun igen eller behålla den röda färgen:O Känns som den röda är lite mer för hösten?!? Åhhh, ja kan inte bestämma mig.....HELP ME!!!


Morn Morn


Premiär turen

Idag fick tjejerna nya cyklar:) Gissa om dom var glada?!? Hehe!!!


Hahaha klockren bild på mig & mina friends:)


Skön start på dagen - GYMMET


BFF

Mina djur e sååå söta mot varandra:) Varenda kväll myser dom, hehe!!Vet inte riktigt, men Alfred tror nog han e en katt o smulan verkar tro att Alfred är hennes bebis :O hahaha!!!


Dax för brottar träning:)

Nu är de träning 1 av 2 denna veckan:) För på söndag ska tjejerna göra sin FÖRSTA match :D wihoooo


Min svaghet

Nästan ALLTID när jag är och handlar så har jag väääääldigt SVÅRT för att passera kak hyllorna utan att köpa mig en Donuts eller två/tre :D Hahaha, de fan bland de godaste jag vet:O Annars är jag ingen större fantast av sötsaker!!

MEN (Donuts) har lyckas fånga mitt hjärta på djupet <3


Vacker KVINNA!!


Apr. 08, 2013

Hallåååå :)

Idag har de varit dålig uppdateringen Iknow!! Men jag har bara myst med tjejerna:) Åh tiden springer lixom bara iväg :O Men imorn är vi åter på banan:) Hoppas ni har haft en fin dag iallafall!!?

Sov gott o dröm sött <3


Lyckorus

SOLEN lyser o känslan av att mina små bus frön kommer hem <3 Känslan är ett rent lyckorus ;) Ha en fin start på eran MÅNDAG - puss


God kväll

Direkt efter jobbet så drog jag till päronen o käkade mat :) Hehehe, har det såååå himla bra:P Väl hemma så blev de duschen för Alfred o nu ska jag oxå ta en innan jag hoppar till kojs:) Äntligen så har vi måndag imorn o mina små favoriter kommer HEM <3 Det är så tomt när de inte är här!!! Aja, hoppas ni har haft en riktigt fin HELG <3

GOD NATT - PUSS


Min MAMMA är så himla gullig <3


Som tröst lyser iallafall SOLEN!!


Ditt jäääävla AS!!!

I morses när ja kom ut o skulle fara till jobbet så gick ja se att min cykel va stulen:( De hade klippt upp låset, åh de som retar mig ännu mera va att ja tänkte för mig själv härom dagen att ja skulle ställa in cykeln i förrådet!! Så jäääävla typiskt!!

Jävlar när jag får tag i dig som tog den, kommer vrida huvudet av DIG!!!!


God natt

Nu har jag o lillskiten lagt oss till ro:) Haha, fan man blir trött av o jobba:P Näe skämt o sido:) Men hur gött är de inte o ligga i sängen chillla?!? Såg att Svinalängorna gick på SVT2 o jag tycker den är Sjuuukt bra:) Imorn är det åter en arbetsdag som väntar:)

Sov gott finisar <3


Hård arbetsdag

Hahaha Alfred är helt död:) Han fick träffa en lek kamrat idag på jobbet i sin "egen" strl o dom har härjat fr morgon tills i eftermiddag:) Vilken lugn kväll jag kommer få:)


Två favoriter från GinaTricot

Tycker inte att jag har sett så många bikinis ännu som har fallit mig i smaken direkt:( Men dessa två är mina favoriter ifrån GinaTricot :)


Good Morning

Hoppas ni har sovit gott?!? Ja, just nu är jag på jobbet:) Känns väldigt good o få in lite extra timmar:P Ni som är LEDIGA kan ju njuta av dagen för mig med;)


Godkväll

Nu har jag precis käkat lite o spanar på Let's Dance:) Skulle vara riktigt roligt att kunna dansa så,hehe eller så är det dom fina klänningarna som lockar :thumbup: Ikväll ska jag lägga mig i tid, ska jobba hela helgen så ska försöka knopa ihop lite tidsinställda inlägg så bloggen slipper torka ut imorn:P hahaha!!! 
 
Nu får ni ha en fortsatt mysig kväll så hörs vi imorn <3 
 
 
                                                           Vart är mina ögonbryn då:)?!?
                                                                        * old pic*
 

De tar sig....

Fan va gött de börjar gå mot sitt slut:) En sittning kvar o sen är den DONE!!! Hahaha, sååå nu ska ja ut till päronen o få i mig lite mat:P


Då kööör vi

Jag är på plats o nu redo:)

SMÄRTA!!!!


God Morgon

Äntligen HELG!! Startar dagen med en promenad sen en ordentlig frukost:)


Puss


Apr. 04, 2013

Nu ska jag lägga mig i hopp om att jag sitter i tatuerings stolen imorn klockan 10:00:) Skulle ha gjort detta tidigare i veckan men pga av sjukdom blev tiden förflyttad :) Såååå imorn gäller DET!! Åh jag ber för mitt liv att den kommer bli klar:P / godnatt


Såta Vänner


Word


Godmorgon

Det blev allt en liten sov morgon:) Så himla skönt!! Ska ge mig ut på en PW o sedan springa förbi min faster o säga hej :D Ha en fin förm så länge / kraaaam


Apr. 03, 2013

Det blev ett riktigt bra pass ikväll:) Kommer slockna direkt & ja hoppas innerligt att ja INTE vaknar tidigt :) Känns som ja behöver sova ut ordentligt, men de återstår o se:D


God Natt o sov gott <3 hoppas ni har haft en fin dag:)


Mot gymmet

Nu är'e dax att dra sig mot gymmet:) Idag ska vi köra baksida lår & vader:P Tar för givet att ja ligger dö om sisådär 2 dar:P haha!!!


*har en liten vovve som undrar vad jag gör;)


Just NU

Är jag barnvakt åt världens busigaste lilla kille:) Kan säga med handen på hjärtat att jag hade glömt bort hur mkt fart de kan va i en ett åring, tror vi låg i soffan i ca 2 minuter MAX:P hahaha!!! Tänk om en annan kunde ha all den energi :D Detta blir bra uppvärmning inför gymmet ikväll;)

SKA JAG HA MER BARN?!?

SVAR: NEJ,hahaha!!! De skulle ta livet av mig :) Just nu inser jag hur bortskämd jag är när tjejerna är så STORA:)


Hälsning från min lilla goding Milton <3


God Morgon sunshine

En liten fågel viska i mitt öra att de kunde bli upp till 10+ här:) Ni hittar mig i solväggen fr 11:00 - 15:00 :P hahaha!! Fan vad man har saknat värmen, känns som man blir helt störd ju!!! Men idag ska jag smörja in mig för fy fan vad ja brände ansiktet igår:O trodde inte solen va så stark ännu riktigt!!!


Ligger väl ngt i detta:)


Hallåååå

Startade dagen på gymmet:) ÄNTLIGEN!! Fan va skönt de va:D Sen kom Malin o vi tog en timmas PW i solen:) Nu ska jag bara chilla i min solstol med en kopp kaffe:)


Överraskade mig SJÄLV

Hahaha, a ni läste RÄTT:) Fixade ihop en omelett som INTE gick sönder o blev äggröra:) Helt chockad....:P


Apr. 01, 2013

Men Gud, den här dagen har bara sprungit iväg:O Barnen åkte till badhuset med sina kusiner, jag skulle ha stor städat men istället blev det en 2 timmars promenad med krickan:) Sjuuukt gött väder ute så vem fan vill va inne o städa?!? Sen har jag o tjejerna bara myst i soffan;) Längtar tills imorn när rutinerna kommer igång igen o framför allt så ska jag te GYMMET :) Mkt godheter som ska förbrännas;) hahaha!!! Hoppas ni har haft en riktigt fin PÅSK HELG:) Våran har varit helt toppen från början till slut :) / puss


Good start

God morgon på er:) Fattar ni att jag vakande tjugo över fem o kunde INTE somna om:O Men de gör inte så mkt, känner mig inte så trött faktiskt....där emot att jag SER trött ut är ju en annan femma:) hahaha!!! Nu får de bli lite frulle, sen ska ja köra igång tvätt dagen ;)


RSS 2.0