Mene&Moy - nattkräm

Igår klickade jag hem en nattkräm från Mene&Moy, ngågon som testat denna?!?! En nära vän kunde varmt rekomendera denna nattkrämen :) Så då tänkte jag ge den en chans såklart....den ska tydligen vara helt awesome och ge resultat för vad den utlovar :)
 
 
 
 
HÄR kan den beställas :)
 
Info om produkten:
 
 

För vem? Föryngrande nattkräm för alla typer av hud.

Egenskaper: Genom glykolsyrans exfolierande verkan tar Enhanced Cream effektivt bort döda celler
från hudytan. Genom sin starka koncentration (15%) stimulerar glykolsyran den cellulära nybildningen och reducerar rynkor och fina linjer. Denna kräm innehåller också aktiva naturliga fuktgivare som normalt återfinns i huden. Huden återfår sin elasticitet med ett sammetsliknande skimmer. Nattcremen stimulerar syntesen av kollagen, minskar rynkor och fina linjer samt stimulerar bildning av hyaluronsyra och motverkar uttorkning.

Användning: Fördela nattcremen i handflatorna och stryk ut den i ansiktet och på halsen. Massera in den i huden med uppåt- och utåtgående cirkelrörelser. Börja din behandling med mene&moy Enhanced Cream 15% varannan natt under den första veckan för att sedan använda nattcremen varje natt.

Storlek: 50 ml

Obs! Det är vanligt att det i början "sticker och pirrar" i huden när du använder mene&moy-produkterna. Detta eftersom produkterna är så pass aktiva. Vissa kan även uppleva att det kommer mer orenheter i början av användandet eller att huden blir torr, det är också helt normalt och övergående. Det sker en utrensning då de aktiva ingredienserna i produkterna rensar ut orenheter och döda hudceller. Tänk även på att alltid använda mene&moy Facial Sun Block C30 om du väljer att använda mene&moys produkter på dagen.

 
 

Kommentarer
Postat av: Sofia s

Den är grym!! Kram sofia S

2014-01-05 @ 12:04:44
Postat av: kajsa

hoppas att den funkar för dig med!! :)

2014-01-05 @ 12:10:57
URL: http://kajsashastliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0