Fisk pedikyr...

Nu ska vi ta strand promenaden o kika runt i butiker:) När vi strosade igenom där i förrgår så vi fick vi syn på att man kunde göra fisk pedikyr...att köra ner fötterna bland massa små fisk.:P låter ju faktiskt vidrigt men...tydligen ska det vara bra..ja ja det ska bli spännande:)) Om inte annat såååå är vi värda det efter 10h på dansgolvet;) Ha en fin dag :))







Ha ha...

Nääeee Inte kom vi väl hit för att skaffa Facebook vänner:) Snacka om att ni lagt ner onödig tid på att lokalisera Er till "add to friends":D Känner faktiskt inte för att ha över 30 nya polare på ansikts boken:)) Ha ha visserligen har ja redan möe skit på den redan :) men lägg av vad trodde niii eller ;) Ni är "ignore" ha ha sorry :D

Va?!?

Vad hände?!? Ha ha ha jooo har upplevt en helt jävla amazing natt:D det är ta mig fan helt crazy här!! Hem längtan?!? Näää skulle inte tro det:)) Dags att sova ett par timmar kanske;) yeääää :D

Paradiset:)

Alltså den här resan är som att befinna sig i paradiset:) har nu vart ute o festat varenda natt sen vi kom hit...ha ha ha helt galet här ju;) Idag har det faktiskt varit lite mulet så vi har sovit en hel del:)) Sorry att det inte har blivit mer inlägg med bilder o så men de lite krångligt hör med deras uppkoppling...helt jävla värdelös rent ut sagt!!! Sitter just nu o chockar kroppen med lite fast föda.;) ha det fint så länge / xoxo

Underbart:)

Vi har det så underbart här:) varmt o gott hela tiden!!! Har nu legat i 2 dagar o bara stekt oss i solen:D Igår gjorde vi nattllivet osäkert, hehehehe à shit vilka härliga människor det är här:)) Här snackar vi att de finns riktigt fest folk som inte spottar i glasen minsann:P Men vi va allt hemma framåt små timmarna "05.30. :O hahaha!!!
/ puss o kram på er;)
image description
image description
image description
image description
image description
PÅ VÄG.....
image description

Fin start:)

Det här är en fin start på dagen:) puss på Er :)


Bokat :D

Wihaaaa imorn är det jag och Camilla som ligger på playan "TENERIFFA" I BIKINI med varsina paraply drinkar :D Nuuuu ska jag packa..hörs ikväll /


Snygg Stil


SNYGGA KIM KARDASHIAN











Sno stilen: Nicole Richie







Nicole Richie matchar slitna jeans med svarta pumps och röd skinnjacka. Enkelt och snyggt!


Fräsiga..

Hur fräsiga o häftiga var inte dessa 2 sängar då?! Jag gillade dem skarpt & tror mina tjejer skulle vilja ha sådana
:D









GOD NATT O SOV GOTT / XOXO


Se upp :)

Igår så fick vi ju våran snö:) Åh gissa om tjejerna blev glada!?!?! Sååå idag passade vi på att ta med alla barnen o drog till pulka backen!! Riktigt roligt hade vi allihopa..vuxna som små:D Mysfika blev det oxå med varm choklad..bullar..smörgås :))



HELA GOA GÄNGET <3


MAJA... FILIPPA... KIMMY


BELLA BUS








Underbar färg..

Som vanligt har jag nu bytt färg på naglarna "igen":) Fast nu hör det till saken att jag rensade hemma i mina papp lådor och fann en del roliga lack som man inte direkt använder under vinter halv året som typ denna extrema ROSA färg;) Åh inte nog med det...jag räknade upp till att jag hade ca 70 lack, men nu dock bara 40 kvar:) Fick slänga en hel del..he he:)) Joo jag vet det är ganska så många,men ni vet ju hur det är när man är ute o handlar...ojjjjj...gud så fina färger..& dom kostar nästan ingenting...så köper man ju dock de flesta färger som finns:P För de ska ju helst vara i alla nyanser o skiftningar helst :D "iallafall efter mitt tycke" / Men nu kände jag att det var dax att mina händer får synas igen:D






Jo ni förstår ju själva;))






Hihihihihi

Det är så skönt att kunna skratta åt det och tillsammans med alla andra :D Have à nice life ;)


Bella testar

Bella har bett om att få prova mina bruna linser i evigheter...sååå nu äntligen är det gjort:D Vet inte riktigt om det var min tös jag såg när hon provade dom;))  Det gick inte riktigt ihop att Bella helt plötsligt hade bruna ögon:P Tur att det är en engångsföreteelse :)) He he..men söt som socker ändå o hon var mkt nöjd!!!











Längtar..Hoppas..

Åh snart kanske de gäller...jag spanar ungefär varje timme efter en sista minuten:)) Sönd kväll e ju lixom deadline att boka...åhhh ja vill sååå gärna komma iväg...finns ju inga bra resor än så länge:(( I värsta fall får vi bara boka flygstol o fixa hotell senare:P / Va fan allt ordnar sig ha ha ha!!!











Vårfin Puma i Puma..

Snart dax att börja hugga tag i träningen igen:)) Har faktiskt saknat den + att jag har haft så mkt att göra det sista!! Men men bättre sent än aldrig:D Önskade bara att våren kunde komma lite fortare inpå så man kan ut o springa i skogen utan att halka omkull!! Ska införskaffa mig lite nya tränings kläder o fann denna snygga outfiten från Puma!!




  • Jacka, 750 kr
  • Skor med rundad sula, 1000 kr
  • Linne, 350 kr
  • Capribyxor, 600 kr

  • Vårens Mode 2012

















    Min Vixis...

    Som nu är bostatt i GBG där hon slutför sin praktik.../ Sååå ni kommer ju fatta det blir mkt Göteborg för mig framöver;)) Wihaaaa längtar redan.....Hon är iallafall helt underbar ...:D Alla skulle ha en sån fantastisk vän i sitt liv! Jag är lyckligt lottad som har det <3 de som slarvar bort en sån goding får skylla sej själva <3  En rakryggad tjej med båda fötterna på jorden som lever sitt liv <3 Finaste gosan ever ::)))



    YOU AND ME BEJBI <3 




    Pastell färger

    Igår när jag var med tjejerna på shopping rundan så blev man så glad av alla härliga pastell färger man möttes av i butikerna:)) Vårens mode kommer passa mig som handen i handsken...eftersom jag älskar dessa färger :D Tycker det är speciellt härligt att jeansen är så färg glada :D Kan säga med handen på hjärtat att jag ångrar såååå in i h....att jag inte köpte på mej dessa jeans när jag var i London!!!  Kan tänka mig en av varje färg faktiskt;))









    Bella & Filippa shoppar

    Idag när jag kom till skolan så möttes jag av 2 goa glada tjejer:) Vi sätter oss i bilen åh så säger de spontant Mamma:...kan vi inte åka o shoppa idag :D / Jaaaa såklart vi kan älsklingar:) Vi har verkligen haft en toppen mysig eftermiddag :) Tjejerna fann lite smått o gott till sig själva!! Ja blev så full i grin när ja hör dom gå o samtala med varandra vad som är snyggt o vad som är modernt...osv:) Är väldigt glad över att ha 2 tjejer som faktiskt tycker det är kul med shopping, de sköter sig själva så fint i butikerna..he he undrar de över ngt så är dom inte blyga över att fråga personalen :D He he he!! Rediga tjejer de...<3

























    Njöda o glada mot bilen efter dagens shopping:)


    Extension?!?

    Hmm har gått o grubblat nu ett bra tag om jag ska ge mig på det här med extensions igen!! Känns lite roligt att göra ngt med håret nu när våren kommer o allt! Lagom är ju att sätta i det typ i början av maj så att det håller sej fint över sommaren o så :D! Har dock bara haft det under tiden som blond. Tycker ju att det är bra mkt snyggare med brunt / milerat hår eftersom det blonda oftast är så sönder blekt "behandlat" åh de blir så risigt snabb!!! Har dock clip on hemma...men det är ju inte rikigt samma sak, annars skadar ju dock inte det håret så mkt som keratin tyvätt gör!!! Sååå vad tror ni....ngt att satsa på eller inte?!?!?

     

    NÅGON SOM HAR EN BRA SIDA ATT REKOMENDERA FÖRUTOM " RAPUNZEL OF SWEDEN"



    Hittade mej 3 bilder på hår jag kan tänkas vilja ha :)



    Megan Fox




    Dessa nyanser som Victoria har på detta kort riktigt snyggt o ngt jag kan tänka mig!!!


    Shakira


    Angelina Jolie

    En som jag tycker är riktigt snygg är Angelina Jolie:) Speciellt ansiktet / håret o framförallt hennes mun!!! Hon har så otroligt fina drag.









    Skojsigt...

    När jag o tjejerna var o handla fann vi det sötaste ppålägget ngnsin:) Vad säg om en nallenjörn på smörgåsen:D



    Från förr :D

    Satt ikväll o kikade på gamla videoklipp med barnen från att de va små:)) Åh gud vad tiden springer iväg...dom e ju faktiskt stora nuuu!!! Jag kommer ihåg detta som igår...hur filippa prompt skulle ha med sig spark cykeln på promenaden trots att de va "grus väg" ha ha...åh som hon slet!! Herre gud vad vi har skrattat ikväll <3

     


    Äntligen...

    Snart cs vi brudar...som jag saknat Er <3

     

    Bilden är ifrån sommaren 2011:)

     


    Klokt..

    Fick detta tänkvärda mms utav en vän <3 Bra att bära med sej <3

     

     


    10 år:)

    Satt o finula lite om tiden..åh shit...i år är det 10 år sen jag tog mitt KÖRKORT :D / Kan ju inte tro det är sant..ha ha!! Hm okay vad har då hänt under dessa 10 år.....

    * HAFT 3 OLIKA BILAR

    * PARKERINGSBÖTER 7 gg

    * NYKTERHETSKONTROLL CA 7gg :)

    * FORTKÖRNINGSBÖTER 1 gg

    *  2 VARNINGAR FÖR ATT JA INTE SATT PÅ SKATTEMÄRKET

    * HAMNAT I KAMERAN 2 gg / dock inga böter;)


    Tycker detta känns helt OKAY för att det ska vara under 10 års tid :D / WOW.....






    2 fina bilar jag kan "tänka" mig :D


    Words....

    En gammal fin bit...:) Stör mej att jag inte hittade orginal videon :P Men detta får duga :D


    Trevlig kväll...

    Skulle ju egentligen ha gått ut o firat min tenta ikväll/natt:P...Men istället blev jag utbjuden på lite käk:) Blev dock en nyttig sallad..."De hör ju inte till vanligheten" men hur god som helst....tycker det är så bra när man kan välja o vraka som man själv vill..då får man den precis som man vill :D /  A gud vilken rolig o härlig kväll det varit...:P Fått mig många ordentliga skratt...he he..!! Vad vissa saker kan bli knasiga ibland...!! Hoppas ni har haft en bra Lördag:)) 








     

    Loreal Mousse:)

    Använde mig utav denna Nya Färg nu när jag färgade håret:) Tyckte den var dunder bra...samt jätte lätt att arbeta med...åh dessutom blev det mkt färg:) Man behövde ju aldrig känna rädslan av att det inte skulle räcka:)))  Helt klart en som jag kommer att fortsätta använda!! Ger den +++++ utav möjliga!!!! 









    Tjingeling:)


    Starka ord

    image description
    Lite så att sköt ditt eget o skit i andras :))

    14/1 God Morgon:)

    Har sovit hur gott som helst inatt..känner mig riktigt utvilad :) Sen Så ringde min lilla underbara mamma o bjöd ut mig till frukost då pappa är iväg :) Åh de e väl såklart..finns inget bättre att få  komma ut o bli bortskämd;)) He he he!! Ser oxå fram emot att få träffa mina små goa gryn lite i efterm <3 ha det fint så länge!!!






    Ny färg:)

    Vad tycker ni om mitt nya lack?!?:)) Tycker ju så mkt om rosa!!!





    Wihooo!!!

    Fy fan va underbart ....fattar niiii TENTAN är inlämnad ((CHECK)) Äntligen...vilken jävla befirelse O fy satan va grym jag är....jag tog mig igenom den..:))) Åh tror ni att jag ska ut o fira imorn då.....öh jaaaaaa!!!!! Känns så sjukt gött att ja kan börja fokusera mig mer på träning...mig själv..mina tjejer...mina underbara vänner...jaaaa allt!!! Känns som jag levt som en luffare dom sista veckorna!!! Men nu blir det ändring på det..åh inte nog med det....snart åker jaaa till solen...wihooo ser det som en stor belöning....sen får vi inte glömma bort alla galna äventyr som väntar ;)) Vill oxå passa på o tacka de som hjälpt mig o puschat mig på vägen <3 Ni är helt underbara!!!!






    ((CHECK))


    hajjemän

    Tog mej lite sov morgon idag..det var behövligt:D Men nu e det Dax att hugga tag i studierna...:P Idag ska ja ta mej fan bli klar....skam den som ger sig...!!!!!



    Ja gör det...

    Varför vänta på ngt när det förmodligen ändå inte kommer bli så...Lika bra att strunta i det än att ta den smällen senare...Varför lixom ens utsätta sig sj för ngt i onödan....kanske ngt jag kommer ångra...men just nu sååå Skiter ja i det o tar klivet vidare o förhoppningsvis till ngt bättre!!!!!




    Glädjande :)

    Ville bara slänga in ett inlägg om att det är så grymt roligt att se hur bloggen bara växer för varje dag som går... får så många nya besökare varje dag :D Det glädjer mig för det är ju en jätte positiv respons på att den cirkulerar runt i cybervärlden!!!! Ångrar inte en sekund att jag började..åh den jag har att tacka är fina Jenny:)) Besök gärna hennes blogg...jätte härlig att läsa!!!



                                                     www.jenlen.blogg.se


    Mojjon :)

    Då har vi en ny härlig dag:)) Vad ska ni göra en dag som denna & framför allt hur mår ni :D?!? 



                   Förresten ...Vad tycker ni om dom här nya djuriska glajjerna fr London:D


    Ha en helt fantastisk start på eran dag...:)))



    HEJ SVEJS SÅ LÄNGE:)) KÖSSSSSSS


    Plugg..

    Hej på er alla fina där ute i cybervärlden:) Har i princip suttit hela denna dagen med tentan...ja blir galen.... känns som det aldrig tar slut..åhhhh ja spyr på skiten..a men då tänker säkert folk såhär..a men varför läser du då om du ändå bara gnäller...bla bla bla?!?! ha ha ha a det kan man ju undra då....joo det är roligt att läsa..man får ju lära sig så mkt...men ni som pluggar eller har pluggat vet ju vad som gäller när deadline datumet närmar sig:)) Man får ju lite smått panik...åh ja tror nog att det är fler än jag som känt så...eller?!?!? Men det blev ändå mkt gjort idag...bänkade mig vid den lilla mysiga "data hörna" hos Malin åh blev upp passad på alla sätt o vis med en massa gott...kan säga att det har allt slinkit ner en o annan glass..godis..popcorn..kaffe jaaa allt man behöver för att överleva...ha ha ..mmm gulligt!!! TUSEN TACK för det!!! Åh jag kan säga er att på fredag är det deadline kl 17.00....så 17.01 börjar mitt nya liv:)) Det första ja ska göra är att ta tag i saker o ting...åh inte nog med det såååå ser jag fram emot en vecka i utlandet med min fina goa vän...ska bli sååå jävla gött o bara lämna all skit bakom sig o bara få leva!!!! Wiiieeee bort med gammal skit o in med nytt:P









    Ok lite full i grin blev jag när jag kikade in Ansiktboken mellan varven:)) Tror jag dör vilka meningslösa statusar folk lägger ut ibland:)) Ha ha bättre ni börjar Twittra..hahahaha ;))))


    Vitare tänder..:)

    Wihoo klickade hem denna deal förut :) Vem vill lixom inte ha ett snyggt leende med vita tänder?!? Joo alla såklart.....vad väntar ni på?? Passa på nu snart är deal över / Lycka till....


    Här har ni direktlänken till ett vitare leende:)))
    Registrera er här på en gång vettja:)))

    www.letsdeal.se/r/108868/goteborg


    image description


    Hand i Hand!

    Vänner kommer och går men de sanna vännerna består OCH vänner är de änglar som lyfter oss till våra fötter när våra vingar har problem att komma ihåg hur man flyger.....




    VA RÄDDA OM DET NI HAR <3

    HA HA HA :D

     

     

    image description


     


    Bus time:)

    Busar o leker med Min Bella bus...helt galen är hon:) Brukar förena nytta med nöje:) Hur bra är det inte att göra styrke övningar med barnens vikt:)) Hur bra som helst....ha ha ha :)











    Denna Sönd

    Blev väckt imorse utav barnen med att frukosten var framdukad...sååå himla goa dom är:) Resten av dagen gick åt till att hugga tag i den elaka tvätthögen som egentligen har ropat på mig för länge,men nu så är ALLT upptvättat o sen blev det till att plugga:)) Skulle börja hänga in alla kläder...men vad skådar mitt öga...vart är alla mina galgar?!?!? Va ju inte längesen jag köpte en hel hög på Ikea..( alltså minst 60 st).ändå finns de typ ingen ledig.. Då undrar jag samtidigt...eftersom alla är upptagna så måste det ju betyda att jag oxå köpt mig väldigt mkt kläder...de värsta är att mitt öga kan inte skåda dom heller:)) :P

     

     

     


    Sönd tips :D


    KLICKA BARA PÅ BILDEN:D

    Här har ni att hugga i brudar:D Köp er nu ngt vackert....det är sjukt bra / låga priser och det finns allt på denna sida....Ett tips spana in korsetterna...såååå grymt snygga o priset på dem...mmm kolla själva../ Alla vet vi ju att korsetter är ngt som brukar vara kostsamt...här tror man inte sina ögon "BILLIGT" Insåg att det fanns mycket jag ska sätta mig ner o klicka hem;)) Finns väl inget bättre än att nätshoppa lite snygga..sexiga underkläder såhär en tråkig Söndag <3

    plusikassan.se



    gör som alla andra att registrera dig på PLUS I KASSAN och spara pengr på allt du handlar:D
    Klicka in dej på angiven länk och följ instrk....klart på 2 minuter och du har redan tjänat pengar!!

    "http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=46209"

    Nostalgi...

    Har haft en jätte mysig efterm...vi va helt färdiga när vi kom hem fr det där lekhuset;) Sååå vad passade inte bättre än att dra ner till stan o köpa en stor fet flötig familjepizza:)) Mumsfilibabba!! Ligger här i soffan o talar lite med smulan o lyssnar på nostalgimusik o drömmer mig bort för ett tag:D  Är så förnöjd med allting som svävar runt omkring mig just nu...jag kommer gå o lägga mig med ett leende på läpparna och jag kommer vakna med samma leende <3





    GOOD NIGHT :)


    Lekdag:))

    Sitter nu på Stellas Lekland...alla barnen stojjar o busar för fullt:) Detta stora lek place e ju hur bra som helst:D Viii super morsor sitter bänkade i de sköna sofforna med kaffe..vatten..wordfeud..samt uppdatering fr inatt:P


    image description


    image description


    image description


    50+ / crazy

    Hade en jätte lugn o trevlig kväll igår...vi åkte till stadt där scotts skulle spela...så härligt med dansband..åh vi buggade som aldrig förr....träffade så mkt fina gulliga människor!! Tog ett glas vin eller två..skönt med en sansad o städad kväll:D 

    HA HA HA...TRODDE NI PÅ DET SJÄLVA?!?!?! SHIT DET VAR EN HELT CRAZY NATT :P  FAST ATT SCOTTS SPELADE STÄMMER:D...MEN DE VA NGT VI TYDLIGEN MISSADE :) HA HA FÖRMODLIGEN PGA AV FÖR MKT BARHÄNG O ANNAT SOM VAR ROLIGARE:)) MEN SUMERING AV KVÄLLEN: 

    * CHAMPÁNGE
    * DRINKAR¨
    * ETT JÄVLA ÖS PÅ DANSGOLVET
    * 50+ / VÅRAN NYA PENSION ;)


    HYSTERISKT ROLIG NATT:))) 







    VAD GJORDE NI FÖR ROLIGT IGÅR KVÄLL:D?!?!?






    Ledig Helg:)

    Då bemöter vi denna underbara härliga Fredag med ett leende på läpparna:) Såååå jävla gött med helg...känns som det kommer bli en toppen Fredag dessutom...Vad har ni för skojsiga planer till helgen:)?!?!? Nuuu dax att dra iväg till första anhalten för denna dag...som är att åka iväg och avnjuta en riktigt god frukost i gott sällskap.<3 de ni..mmm wow:D...kan ju lixom inte bli en bättre start:)))  ELLER?!?!?



    Bär idag min fina pälsmössa som oxå blev köpt i London :D

    Ha en riktigt fin start ni oxå :) Puzz o Qram på er....


    Why?!?...

    OM DET NU ÄR SÅ...?!? FINNS DET INTE SÅ MKT MER ATT SÄGA ÄN ATT DET ÄR RIKTIGT TRÅKIGT...HADE NOG INTE FÖRVÄNTAT MIG DET SÅHÄR...HOPPAS DET VA VÄRT DE... MEN DET FINNS VÄL EN MENING MED ALLT VARE SIG MAN VILL ELLER INTE!!!! / JAG MED FLERA ÄR INTE VÄRDA DE...STÖRRE SJÄLVKÄNSLA ÄN SÅ HAR JAG... MAN SKA VARA RÄDD OM DET FINA MAN HAR OCH VÅRDA DET MED DEN RESPEKTEN MAN SJÄLV VILL BLI BEMÖTT MED!!! GLÖM INTE ATT DET DU GER ÄR OCKSÅ DET DU FÅR TILLBAKA <3




    TIDEN LÄKER ALLA SÅR?!? BULLSHIT ATT DOM GÖR.....MAN GLÖMMER BARA HUR ONT DOM GJORDE..TILLS MAN STÅR DÄR IGEN..../ VA RÄDDA OM ER / GOD NATT!!!


    Färg på jeans?!?

    Idag invigde jag mina fina gröna jeans som jag köpte i London för ett tag sedan:) Ångrade mig att jag inte köpte mer jeans med färg:(( Det fanns ju i regnbågens alla färger:P Själv tycker jag det är häftigt...varför lixom alltid gå i blå jeans :) Vad har ni för favvofärg ?!?!?






    Hallå allihopa:)

    Hoppas ni haft en riktig toppen dag hittills:) Sjäv ska jag ta med mig kidsen för lite lunch..sen bär det av till badhuset ett par timmar innan jag drar iväg till jobbet;) De ska tydligen har gjort om där så det ska bli spännande o betygsätta det:))





    Dry Shampoo /




    Ville bara tipsa er om detta fantastiska torrshampo...detta kan jag rekomendera varmt för er som inte vill slita sönder håret utav all tvättning eller som helt enkelt bara vill bevara färgen i håret (som jag )!! Finns ju hur många märken som helst att välja på men detta är min stora favorit.. inte dyrt heller:) Har ni ngn annan som ni gillar så år alla tips välkomna:) Kika gärna in på deras hemsida.http://www.lyko.se/..där finner ni allt som har med skönhetsvård att göra...hår..hud..smink..patfymer etc:=) Kika på videon så får ni tips där oxå :D / Good luck....





     http://www.lyko.se/ 

    Burrr...

    Vaknade imorses till ett jädrans oväder med regn o rusk...hade som helst ingen lust att gå upp...men va hände sen då?!?! Joooo solen visade sin närvaro..wieee man blir så glad av det lilla man får utav den:D Tog mig en promenix ute förut...åh hujedamej vad det blåste kallt...:P Hur som helst så var det skönt att vara ute i friska luften:)








    Min efterträdare...

    Hade en sån härlig eftermiddag med Bella..vi har dansat o grejjat...åh som ni ser har hon gästbloggat hos mig tidigare under dagen:) Hon har tjatat så om att få ha en egen blogg (inte riktigt ok att bara vara 8 år o ha en blogg;)..he he men sa till henne att du får det när rätt ålder är nådd :) Men hon var så nöjd över att hon fick lov att blogga hos mig;) Tack för all positiv respons hon har fått...hon var gladare än ngnsin nu ikväll :) En sak vill jag lova och det är att hon kommer bli min efterträdare på dansgolvet i framtiden när min tid är över...Hon älskar all musik och dansar gör hon jämt o ständigt...kunde inte låta bli att filma henne :D Hon har ju såååå skön stil:)) Hoppas ni haft en toppen dag....sov gott o dröm fina drömmar:)




    Bella gästbloggar...

    Hej på er..jag heter Bella och jag gästbloggar hos mamma. Jag vill starta en egen blogg men får inte det  förräns jag blir äldre:P Så mamma har lovat mig att få blogga här ibland! (Hoppas ni gillar det med)  Idag har jag varit på fritids...efter det var jag på Coop och fick se ett par jätte snygga stövlar som jag ocskå fick :) Snällt va?  Efter det åkte vi ut till mormor och morfar men dom var inte hemma.../ Ha det så trevligt så kanske vi hörs snart igen...ska sätta mig vid youtube nu och lyssna på låtar...hej då



    Mina nyköpta stövlar../ Fina???


    Paljetter ska det va...det har mamma lärt mig...



    Kram från Bella....


    Grebbestad...

    Sitter här nu i soffan o tänker tillbaka på i somras när vi va i Grebbestad och hälsade på syrran m fam i deras husvagn...längtar tillbaka som bara den:) Vi hade det så mysigt..solade.. badade..käkade & drack gott:)  Gick på bryggorna o såg på alla glada människor som njöt av sin semester!!! Tur att det kommer ny sommar att se fram emot...:)) Ja..ja nu e det dax att återgå till verligheten...har haft en super mysig förm med Camilla o Barnen.../ Nu är det dax att hugga tag i plugget ett par timmar...får passa på när tjejerna är iväg o leker:) Kram

                                                       LITE BILDER SOM TOGS DÅ :D 




















    To you...

    Hoppas du/ni får en mysig start på denna dag:)






    KRAM SÅ LÄNGE.......


    Åhhh

    Alltså den här jävla tentan tar livet av mig.....ghaaa...men men det är bara att ta tag i det..:P Finns ju lixom ingen återvändo.....så nuuu vet ni vad jag gör dom sista timmarna på dygnet...kram...



    Här ser nu mitt kaos...vilken ände ska man börja.....



    (jaha jaa...är det så ni tänker när kaffe repet är igång om mitt liv...spännande teori :D)


    Förmodligen svin tråkigt;)) ha ha ha


    Mums...

    Köpte denna på Coop förut o helsike vad god den var :D det är vi övertygade om alla tre här...för tydligen tog den slut på mindre än 5 min he he he!!!





     


    Imorn...

    Åh jag längtar ivrigt tills imorn när mina prinsessor kommer hem <3 <3 vill bara pussa o krama om dom...helst nuuu oxå:D / 












    Nyårsdagen:)

    God kväll på er..hoppas eran afton va till sin belåtenhet:) Fick ett riktigt ryck idag och städade undan allt vad som innebär julsaker..känns helt underbart:D Nuuu längtar jag bara till våren o dess äventyr! Känns som jag kommer få en grym start...nu i Januari ska jag o en vän sticka på en sista minuten...wiiieeee de e vad vi faktiskt behöver..sol..värme..bad..sol..värme..bad :) Vart det ska bli är ännu inte bestämt..men de löser sig alltid:) Sen lite längre fram i vår runt mars/april blir det en vecka till Barcelona med Malin o alla barnen..sååå ni förstår ju varför jag längtar;) Lite framtids planer måste man ju ha ibland:) Vad har jag gjort mer idag?!? Joo fick besöka av goda vänner förut..och sen fixade jag mina nails..åh såklart blev de målade i ljusblått med "glitter"..inte så otippat;) Nu ska jag inta ett riktigt varmt bad o sen krypa ner i soffan o kika in Änglagård som går på tv:) Ha en riktigt fin kväll där ute...puss o kram....



    Vad tyckte ni om färgen:)






    Welcome...


    WELCOME TO A NEW YEAR <3


    GOD FORTSÄTTNING TILL ALLA HÄRLIGA MÄNNISKOR <3


    RSS 2.0