Det är fan inte OKAY

Att göra som jag precis gjort nu:P haha att sitta o trycka i sig en halv skål med GODIS!!!! Åh känner hur ångesten är på väg...men nu är det ju rätt jävla försent att ångra sig!!!!


Sååå jävla bra låt:)

Luta dej tbx o njut :)
 
LOVE IT
 
 

TACK

Wow, när vi kom in i trapphuset så kände jag doften utav liljor och möttes utav en bedårande bukett utanför dörren :) Åh med blommornas talan o texten med den handstilen på kortet så vill jag tacka ( DIG ) för den gudomligt vackra bukett:) Den är sååååå vacker!!! Texten: * DU KOMMER ALLTID HA EN STOR PLATS I MITT HJÄRTA*


Dagens Höjdpunkt

Wihaaa efter allt slit på hemma plan så blev vi bjudna på lunch idag:) mumsfilibabba för riktig husmans kost:P


Städ o fixar dag

Idag kör vi städ fixar dag:) Fan de mkt roligt man hittar lite var o här när man röjjer:) Hittade ett gammalt kort på mig o Filippa;) Snacka om att man ändrar sig med åren hahahaha!!!


Hahaha OMG

Snacka om att Coop är snurriga:P inte första gg man upptäcker fel i den butiken!! Frågade henne kassan vilket utav de jag skulle betala;)?!? - Oj då det här måste ju ändras;)


Fiske time :)

Drog töserna o kusin Mio till ett fiske ställe där vi provade lyckan:) Hahaha efter typ 10min så fick vi fan napp:O Fast de va nog den minsta aborre ja sett, hehehe men bättre än inget:)


Tummen upp för Jennifer Lopez


Från BikBok

Har fått frågan om vart mitt ur snygga virkade linne kommer ifrån:) Jag köpte det på BikBok i Göteborg sist jag var där:) Det är faktiskt ett av mina favoriter i gaderoben ;)


Ny Vecka

Shit, det här är fan inte klokt hur veckorna bara rusar iväg!! Det hinner knappt bli måndag förräns den nya är på plats igen:P Idag verkar det ju vara okay väder, lite iallfall :D Nu äre dax att få gå sig ett ansikte o ta tag i dagen;)
 
 
 
 
 
 
 

Hoppas hoppas

Sitter o spanar runt på lite sista minuten resor, men fasen va dyra dom är än så länge:( Iofs så är det ju inte akutellt förräns om ett par veckor, men ändå man vill ju va ute i lite god tid:) Eftersom den här sommaren inte har bjudit på övervägande sol o värme direkt :( Men det är ju inte värre än att man kan ta sig dit, fast ändå inte behäva lägga en hel förmögenhet hehehe!!! Jaa vi får väl se vad som dyker upp, kan ju hoppas på de bästa:)
 
 

Men vad hände?!?

Med 3G nätet då?!? Faaaan, vad jag hatar när det lägger ner....har suttit utan nät & ingen service på mobilen i över 2 timmar:( FÖR MIG KÄNNS DET NÄSTAN SOM DÖDEN :P MEN desto roligare när det hoppar igång sen:) Lär juu ha gött med sms att läsa sen iallafall:D
 

Mumsfilibabba:)

Hur gott är det inte med jordgubbs tårta fr skala 1 - 10?!? / Jo TIO fr mig iallafall:)


Söndag


Tidnings Molly:)

Hemmets vecko tidning nr 31, denna veckan:-) / Söta unge <3


Kräft premiär

Snart är det dax för alla kräftskivor att dra igång:) Jag är juuuu en dunder älskare av kräftor o tydligen är ja inte ensam:P


Lördag


Blev en fin kväll

Tog taxi till jula hotellet o käkar gott o har det sååååå trevligt:)


R.I.P

Imorses fick jag ett samtal om att min älskade farmor hade gått bort:( Det var ju bara en tids fråga, men ja tor hon är nöjd nu <3 Jag åkte direkt o tog ett farväl o hon va så fin:) Farmor hon va fan grym, har lixom uppfostrat 10 barn o då kan ni tänka er alla barnbarn o barnbarnsbarn som hon oxå fick uppleva i många år, hon blev hela 92 år, det är fan starkt jobbat:D  En kvinna som ska ha all respekt o kärlek!!
 
 

Dagens


Hahaha OMG

 
 
 
Vet inte om jag ska skratta eller gråta;) Tror med bestämdhet att jag skrattar för ett gott skrattförlänger tydligen livet med 15 min:P / GoodNight

Varmt o gott

Gud sååå varmt o gott det har varit idag o är fortfarande:) Njuter av varje minut:P


Mot Sol & Bad

Blev upphämtad utav Malin sååå nu är vi på väg till ngt bad ställe ja aldrig varit på innan:) Ska bli spännande!!


Dagens


Hallå mitt i natten:)

Fy faaaan vad roligt vi haft på Stadt ikväll:) Mkt roligt folk ute:P hahaha!!! Jaaaa är mer än nöjd:) puss o kram till alla fina läsare;)


På stadt

Sedär ja:) Dååå äter vi igen hahaha & dricker gott:)


Denna kväll

Kom hem fr stranden drog direkt till resturangen o käka, wiiieeee sååå jävla hungrig ja va:) Nu blir det till att traska iväg till hotellet o avnjuta en öl eller två:)


Hej & hå

Drog hem snabbt förut o packade om badväskan & drog till nästa badställe:) hahaha bra att en är såååå flexibel:P Tur så var det MKT varmare i detta vatten än tidigare:) Sååå nu kan ja simma i lugnans ro utan att kroppen fryser till is:)


Oj oj oj

Vilken underbar start ja fick på denna dag:) Helt otroligt :P


Onsdag

GodMorgon på er sunshines;) Vilken dag vi vaknade till...wihaaa solen o värmen är tillbaka:) Det här kommer bli en toppen dag för de flesta,hehehe!!! Fick ett riktigt roligt samtal i morses,hehehe ibland blir ju bara vissa saker sååå jävla pinsamt:P Hur som helst så fick ja mig ett ordentligt skratt:) / pussss på er
 
 

En go sommarlåt


Veckans DISS

 
Är svartsjuka / avundsjuka människor, för de finns det jäääävligt gott om:) "Iknow;)" Men genom att vara sådan skadar ju en bara själv i slutändan ändå lixom:) Tur att vi alla är olika och smaken är som baken (delad)  xoxo

Klockren

Folk häpnar när jag berättar hur dyrt det är att se så billig ut som jag gör ( Dolly Parton) / Blev så full i grin när jag läste detta på ett blad i kalendern:P Hon är ju såååå jävla grym!!!!


Ett måste

När man solar är att använda Cocos olja;) den som är att rekommendera starkt är HAWAIIAN TROPIC:) Hur bra som helst:P


Dagens


Hahaha:)

Ja måste skaffa mig en MacBook Pro:)


Naaaw

Hur glad blir man inte när man får en sån här fin bild skickad till sig med texten:) * you will always have à place in my heart* /


Måndag

 

Helllo på er:) Vi tog en låååång sov morgon idag, sååå jävla behövligt;) Hahaha fint de o käka frulle typ vid halv elva:P Nää men vaddå, har en sem så har en:) Nu ska vi strax dra iväg till det stora lek landet o fördriva tiden i detta j tråkiga väder:) Men om vi har tur så spricker det upp under dagen:)

 


-sönd kväll

Wihaaa jaaa lever:) hahahah fy faaaan va röten ja va étt tag förut, men de gick över när mamma kom o sa att maten stod färdig *lyx* :) Vissa har't bra:P Nä nu får de bli bingen är sjuuuukt trött:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Från en vän


Söndag

Tjena:) Hoppas ni har haft en schysst helg:P Igår kväll var det skit roligt, Vääääldigt mkt folk ute men ändå inte för mkt:) Idag är en liten sämre dag, men överlever,hahaha!!!


Let's begin

Wihaaaa då drar vi till travet:) Nuu jävlar klipper vi hem stor vinsten:P


Lördag

Se där ja:) Bolaget är nu avklarat, barnen är körda till mamma o pappa:P Sååå låt oss nu dra igång denna festliga dag:) tjihooooo


Färgen jag älskar

Eftersom ja antagligen inte kommer stå för den färg starkaste klädseln imorn sååå kommer ja nog toppa dom flesta med mitt skrik rosa lack:) hahaha:P LOVE IT!!!!


Unda Beach

Ligger på unda o lapar sooool!!! Hörde regnet stod som spö i backen hemma:) hahaha stackars dom;) mohahaha


Helgen har kommit

StoChampionatet på Axevalla Travbana

StoChampionatet 20-21-22 juli på Axevalla travbana som är Sveriges fjärde största travbana. I tre jävla dagar är det stor travfest med över 30 000 besökare!!! *fattar ni va FOLK:P  Wihaaaa den här helgen snackar vi FEST FEST FEST!

Men först blir det ett par timmar på kusten så vi får lite fin färg;) hahaha puss o kram

 

 

 


Dagens


GoodNight

Sov så gott o dröm fina drömmar:)


Nostalgi


Hej svejs

Säger vi till skara sommarland:)


Tranan:)

Tror barnen vill ta dö på mej:)


Dagens lunch

I brist på annat sååå har jag stått o fixat fun lunch till kidsen:) Inte var dag man står o fixar stjärn pannkakor asss;) hahaha!!!


Torsdag

OMG vilken seg start de va idag, hehehe!!! Tråkigt väder som skam har vi:( Får väl bli till att köra räcer med dammsugaren, HA!!! Lika bra juuu:P Kidsen sitter i soffan o har film maraton, så dom blir väl förmodligen glada när ja kör igång städningen;) mohahaha!!!!


Tidsfördriv i solen

Hahaha, vad är bättre än att ligga o lusläsa om alla stackars kändisar som blir uthängda, hur gött som helst när man ligger på en strand :P


OMG

Hahahaha fy fan för att va såhär blek:) Trodde de va en zombie, mohahaha!! SÅ BLEK E FAN INTE HELT OKAY!!!


Klar blå himmel

Helt jävla amazing:) Fr typ höst väder till klar blå himmel!! De e fint de!!


På väg igen

Då så, då är vi på väg igen:) vaknade till regn o rusk men fick prognosen om bättre väder mot kusten:) hehe!!


Startar dagen

Med en riktigt skön låt:) Träffade en utav dessa grabbar sist då ja va i Fjällbacka hos Vixis,(ni minns förra veckan var det bestämt) hehehe riktigt skön lirare...Rikard de Bruin heter han för er som undrar "rött linne" :P
 
 
 

Packat om

jaa det stämmer:) hahaha har packat om den stora badväskan + att vi har varit o handlat massa smått o gott för imorn drar vi iväg till Grebbestad:) wihaaaa, vaddå?? man måste ju passa på när man har semester..de e ju då man har tid att snurra runt lite här o där:P / Right?!?
 
Blev såå full i grin idag, för när vi kom fram till stranden så blev vi såå j sugna på kaffe så vi sprang upp till den "kiosk" som låg där och precis när vi kom in så stod det 2 st tjejer i åldern 12-13 år typ o deras blick på mina skor skulle ni ha sett, hahahaha... hade 4 ögon som följde mig;) Ja väntade bara på att de skulle fråga vart ja hade köpt dom:P A gud säger ja bara, de va så söta <3 Hur som helst dax att hoppa i säng för det blir en vääääldigt tidig morgon att gå upp:) Puss o kram på er
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mysdag

Gud vilken mysig dag vi haft:) Solat,badat o metat krabbor!! Dock sååå blåste de jääävligt mkt när vi kom, men de la sig efter ett par timmar:) *TUR* De e fan livet o va runt omkring kusten på sommaren!!


USA nästa?!?

Hahaha, tror ni att jag skulle vara välkommen till USA:)


Mot Kusten

Hej på Er:) Nu har vi packat väskorna o vi ska dra oss mot kusten o meta krabbor;) hehehe kan nog bli en sväng runt kusten!!


Sån är'e ibland

Bara gilla läget o se glad ut!! Hur jävla trist det än är! Ibland önskade ja att man kunde vara bättre på att styra över vissa saker!! Men ibland krävs det inte så mkt för att saker o ting väcker upp de man en gg lagt åt sidan!! Åh förmodligen, så kommer det alltid att vara så o ja e nog inte ensam om det;)


Gottit

Då så har mina små juveler kommit hem:) Köpte med mig en rökt sik från spiken idag som ja vet är deras favvo fisk:) Gissa om dom blev glada över kvällens meny:P / Rökt sik med potatissallad, gurka o tomat:) mums


På spiken

Har njutit min dag på spiken:) Kan lova Er att dagens lunch satt riktigt fint!! Mums:)


Hej blåsiga

Måndag:) hehe!!! Kan vi hoppas på att sommaren tar fart nu igen,?!? prognosen såg ju lite lovande ut;) Nuu är det dax att ta tag i denna dag, så nu blir de till att hämta tösk o sen dra ut till Malin så får vi utgå därifrån vad händer:P Älskar när saker o ting sker spontant:)


Aj aj aj

Ligger som en strandad val i soffan & tjötar skit med tösk, hehehe:P Tycker sååå jävla synd om mig själv för jag fick se min vatten fyllda blåsa på hälen:( åh den gör sååå ont!! Sånt som man får ta iofs men ändå inte alls roligt!


Söndag

Gud vilken jävla rolig dag/kväll/natt vi hade igår:) Roligaste på länge, hehe!! Drog ju till Stadt o rockade loss som bara den:P idag är man ju dock inte så stark, men men de gör inte så mkt:)


Ikväll

Nu har vi ätit gott o druckit mkt smaskit:P hahaha, fy faaaan vilken underbar kväll:) Strax ska vi bege oss till hotellet o fortsätta nattens fest;) / tjaooo


Jag VANN

Tipspromenaden:) thiojoooo hahaha de går bra nu:P


Laddade


Morning

Sköööönt då o typ sovit 5 timmar:) hahaha nu vankas det 40-års kalas:P wihaaaa tur att en grundat kroppen ordentligt denna vecka:) gäller ju att vara rutinerad:) / take care


Coolt

Hur mäktigt är det inte att se en regnbåge:) Tänk om man kunde vandra på den:P Helt amazing....


Sötaste

Vovven ever:) Han är såååå fin Atlas!!!


Hahaha

Kan ju ligga ngt i detta :P


Tack o Hej

Dax att packa iordning o dra sig hemåt:) hahaha, måste fan hem o färga håret hehe vilket jäääävla ilands problem lixom :P hahaha, nä men måste ju vara extra fin imorn när jag ska på fest för min fina Jessie som fyllt år:)) Sååå jag tackar för mig här i fjällbacka;) Men tro mig snart är ja tbx igen :D


Fredag

Hallå:)) Vakna,pigga o glada är vi idag;) haha!! Sjukt roligt hade vi igår:P Alla människor här är ju så jävla goa:) alla kör lixom sitt eget race:P hahaha!! Nu ska vi njuta av solen:D


Wihaaaa

Då ger vi oss ut i Grebbestads mingel:) hahaha!!! Have à nice evening:P


Mumsfilibabba

Bättre kväll än såhär e svårt att få:)


Hej västkusten

Åh äntligen så va vi framme:) Solen lyser fint här, sååå j skööönt o bara känna lugnet:) haha än så länge vart fall:P Strax ska vi hugga i oss nykokta rökor som kommer direkt från fiske båten:) Mumsfilibabba!!


Mot fjällbacka

Oj oj oj:) Nuuuu bär det av till fjällbacka,kan säga att jag har packat i 110....:D Så nu sitter vi i bilen med plattan i mattan:) / take care


Bra avslut

Just nu sitter vi på Stadt o tar en grogg som ett fint avslut på kvällen:) Såååå mysigt:) Hoppas ni haft en fin dag!! Kram på er


Hellooo

Har haft en toppen dag:)


I bilen

På väg till Göteborg är vi just nu, bara för att vi kan:) hahaha!!' De ska handlas kläder,fika & äta gott o vi ska bara ha en mysdag ja o min snäcka:) De bästa av allt är oxå att solen har kommit fram:)


Onsdag

Dear Friend's
 
 

Drömmen jag vill

 

Good Night :)


Skojjsigt

Måste bara berätta, att idag när ja va inne en snabbis i affären o stod i kassan så stod det en liten kille framför mig o titta på mig så sa han: Vilken fin färg du har på dina naglar:) Hehehe, världens sötaste charmör då :P Tycker det är så fint av människor att lägga fina spontana komplimanger, lixom bara sådär när man inte ens sett varandra innan:)  Vi svenska folket är så himla dåliga på det, för oftast så känns det som att folk bara vill hitta en massa fel på saker o ting istället o de e juuu så jävla tråkigt :(  *Avundsjuka kallar jag det för* hahaha!! Ja,jaaa hur som helst så blev ja jätte glad:D

 

 


Lugn kväll

Tanken var ju att vi skulle gå ut ikväll, men orka lixom:) hahaha har varit helt jäääävla död idag:P De va t.o.m så att jag somnade hemma på morsans soffa,hahaha!!! Vaknade sedan till o skulle dra upp till Jessie o säga hej, och vad skådar ögat...världens jääävla middag stog det på bordet:) Mumsfilibabba, många goa skratt blev det som "vanligt" men nu ligger jag hemma som en klubbad säl,hahaha!!  Imorn hoppas ja på sol för då ska jag o malin dra till Götet o shoppa kläder inför helgen o sååå tänkte vi naturligtvis bänka oss på en starnd först o få känna lite saltvattens stänk:P
 
 
 
 

Tada

Nu verkar det som nätet ha kommit igång igen:) jäääääävla skit NÄT, satan vad trött man blir på tre ibland:) Men varför byta när man kan klaga på de man har:P hahaha:) Iallafall ja hade skit kul igår kväll/natt :) satt o drack lite öl med trevligt sällskap:) Ikväll blir det nog utgång, dax att röra lite på sej;)


God kväll

Shit va de regna förut då, helt jävla galet:) Vi va o kikade på riddarveckan som är i Hova o när vi skulle fara hem sååå regnade det sååå jävla mkt att bilarna fick stanna på vägen...livsfarligt juu:P Men,men de e väl de som kallas för svensk sommar!!!

 

 


Måndag

Hej på Er:) Va skönt att solen visar sig idag eller hur:)?!? Sitter just nu o njuter av den i lekparken;) Vad händer senare idag då, hmmmm jaa de va en bra fråga:) Men ngt skojjigt ska vi väl kunna hitta på :P


Såhär roligt har vi på kvällen:)

Lika barn leka bäst:P


Efter regn kommer solsken

YAMMIIII :P


Söndag

Hej på er:) Sovit gott?!? Jaaaa somna hur sent som helst, men känner hyfsad utvilad ändå;) Näää nu blir det frulle för att sedan planera denna dag:) Är sjuuuuukt tråkigt väder, så vi får helt enkelt göra de bästa utav denna söndag:)


Good Night

I think of you 

 

I miss you

 

I hope you know it

 

* för på ngt vis så är du trots allt min vän * 

 

 


Skön Låt

Den här låten är ju sååå jävla skön ju:) Ibland bli man så sugen på att dra ut när man hör vissa låtar, hehehe!!!
 
 
 

Nytt in

I gaderoben är ju aldrig fel:) Rosa virkat linne från Gina 2 st par kort byxor / rosa - vita från Gina Vit kavaj från H&M


Lördag

Sedär ja, nuuu börjar vi komma iordning;) hehehe ja har precis överlevt mitt sämsta morgon humör:P à fy faaaan för de:) Då ska vi köra i äg Bella till en polare o sen drar ja o Lill skrutt vidare på äventyr :)


GRATTIS GRATTIS

Älskade vän på din födelsedag:)
 
 
Idag fyller in fina goa Camilla år,hehehe åh ja har VÄRLDENS  roligaste present till henne,men den kan ja inte riktigt avslöja ännu eftersom hon inte har hunnit få den lixom;) hahah jaaa vet att hon kommer va mig evigt tacksam:) Dä ni..:P
 
 
 
 
 
 
 

Underbart

Åhhhh fan va gött, fick precis meddelande om att "blogg appen" äntligen fungerar igen :D Bra jobbat....


Men gud :)

Hur jävla gött är'e inte med tacos då?!? Kan juuu äta hur mkt som helst ju,hehehe finns ju knappt inget stopp:P Ja,jaaa hur som helst så blev vi mätta o belåtna *gäsp* ;) Kan säga som såhär och att vi höll nog på att somna allihopa vid bordet,hahahaha snacka om att hamna i matkoma *lite retligt* men va faaan, kan ju hända den bäste;)
 
 
 
 
 
 
 
 

Hemma :)

Då va vi hemma efter en dag bestående av lite shopping samt ett besök på äventyrsbadet:) Hahaha, shit va roligt det var där, dit kommer vi helt klart att åka igen:) Nu ska vi bara greja iordning lite här för ikväll ska vi dra iväg o käka tacos *mums*
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mina apor?!?

Hahaha visst fan är dom duktiga:)?!?


Fredag

Hello på er allesammans:) Boring väder vi fick då, ingen sol så långt ögat kan nå:( Ja,jaaa de e väl detta som kallas för svensk sommar :blush: Nu har vi precis packat väskan för vi ska åka till grann staden för lite shopping samt besöka badhuset där:) Ska bli roligt, har juuu aldrig varit där,men de ska schysst där sägs det:P hehehe!!!
 
 
 
 
 

Bra start

Wow fick en kanon start på min semester:) Direkt efter jobbet så blev vi bjudna hem till mina goa vän Elofsson som ja typ inte träffat på hur länge som helst, såå de va ju guld värt <3 Sen efter det så blev vi bjudna hem till morsan o farsan som hade lagat middag till oss *mumsfilibabba*, sen senare på kvällen så blev de en sväng upp till Jessie o planerade lite inför nästa helg, för då händer de grejjer som ni inte vill missa;) Mer om de senare:P Heheh såå jag kan nu lägga mig i lugnans ro o bara njuta av det som varit hittills:) Puss o kram
 
 
 
 
 
 

SEMESTER

Äntligen såååå knallar jag på semester nuuuu:) Wihaaaa ska bli så sjukt gött att bara vara ledig!!!
 
 
 
 
HELLO HOLIDAY
 
 
 
 
 
 
 
 

GodMorgon

Hoppas ni har sovit som en dröm;) Jo, jag har fått jätte mkt positiv respons på skorna:) hehe och därmed är det många som skickat FRÅGAN: vart jag har beställt dom ifrån:P?? Sååå då tänkte jag underlätta för er och länka ut sidan till er direkt såå slipper ni snurra runt på ebay o leta som galningar, dessutom sparar ni ju tid;)  A ja tycker det är roligt iallafall när ngnting uppskattas och att man kan hjälpa till :)
 
 
TAAADAAAAA
 
 
http://www.ebay.com/itm/Womens-Canvas-High-Top-Platform-Sneakers-Black-White-Red-Pink-Blue-Yel-US-5-5-8-/130638718234?pt=US_Women_s_Shoes&var=&hash=item1e6aaca51a
 
 
 
 
 
 

Dagens...

 
Love it <3
 

Lyckans paket

Wihaaa, gissa om ja blev den lyckligaste när ja fick se att avin på mitt paket hade kommit:) Hahaha tjejerna höll på att grina ihjäl sig när de såg mig valsa iväg mot bilen när vi skulle fara till affären:P Att man kan bli så hysterisk glad över att ett  paket  har kommit :) Åh som jaaa har väntat då, eller jaaa typ knappt 2 veckor:) Hehehe, gud sååå mkt roliga äventyr ja o mina nya shoes ska ha:) Tror banne mig att jag även ska beställa mig ett par svarta oxå, lika bra! Dom är hur sköna o bekväma som helst:)  Jag tycker dom e skit coola o vad andra sen tycker de rör mig inte ryggen:) För tur är väl att smaken är som baken delad:P hahahaha!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens...

 
 
 

Underbara Sommar dag

 
 
 
 
hahaha va hände med glassen då:P  OMG hehe!!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Wiehe


God Kväll

Kanske dax att hoppa i säng strax kanske?!?,hehehe i vanlig ordning kommer ja la aldrig i säng före midnatt!! Har en riktigt ful ovana att när ja lägger mig så är det alltid ihop med "paddan" :P De ska spelas o snurras runt i cybervärlden åh sen ligger ja där o tycker synd om mig sj för att ja inte kan somna,hahahaha!!! *helt seck* Ska tala om för er att ibland är de så illa att ja sätter på sjöööö rapporten för de ä ju sååå j trökigt att lyssna på så att man hellre somnar:P Hur som helst sååå ber ja till gud att vi får sol o värme imorn så ja o kidsen kan åka o vräka ut oss på stranden:D  Sov gott puss o kram
 

Tiden går

Sååå jävla snabbt:) Satt o kollade runt på bilder jag har från att tjejerna var små...åh herre guuuud!!! Mina små har juu blivit stora nu!! HELP ME...STOP!!! hahahaha näää men man blir ju helt tårögd *snyft* vart tog de små åren vägen?!? Yeäää bara att gilla läget, hehe!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you;)

 
 
 
HAHAHAHAHAA :P

Helloooo

 
Kan säga som såhär att ja somnade inte förräns kl typ 01.30 inatt:( Kunde faaaan inte sova, de kröp typ i hela kroppen på mej!!!! Åh sen att man har vetskapen om att man ska upp tidigt gör ju inte saken bättre precis!! Skönt det är med en ny vecka då:) Inte sant?!? Jobbar oxå mitt sista dygn denna vecka sen äre ta mej fan SEMESTER:) Wihoooooo
 
 
 

Måndag

 
 
 

Räddad:)

söndagen blev till slut räddad, herr ågren gav sig av:P hehehe phuuuu *bra jobbigt ibland* Jessie kom o plockade upp mig, hade visst glömt att min bil var där så blev typ helt paff när ja kom ut till parkeringen o tänkte vaaaar fan e min bil;) hahaha snurrigt ju!! Iallafall så drog vi o handlade lite, ja la mig på soffan o chillade medans Jessie fixade maten...hehehe faaaan va lat man e ibland eller jämt rättare sagt:) AAA bortskämd med för den delen:) Så nu e ja hemma igen o ska faktiskt hoppa i säng o snegla på filmen som går på 3:an!! Hoppas ni alla har haft en riktigt fin helg?!? Puss o kram
 
 
 
 

Se där ja


Söndag

Hellloooo:) Men gud sååå seg ja e idag då:P Hahahaha som man bäddar får man ligga,hehe näää de va svin roligt ute igår, som vanligt:D Idag lär de inte bli så många knop eller ja iofs så har ja redan typ kört 2 maskiner med tvätt:) Men för övrigt blir det nog mest soffhäng!! Lite så man jobbar en söndag,hehe!!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0