Sönd kväll

Hej på Er:) Shit, jag är helt färdig..denna dagen har fan gått i ett, men nu är ALLT tipp topp här hemma!! Så man kan säga att den stora höst städningen är avklarad!! Va ute hos päronen i efterm & käkade lunch + att vi tog en lång promenad oxå:) Det var ju väldigt skönt på efterm,hehe!! Men nu är jag sååå jävla trött att jag faktiskt ska lägga mig väldigt snart:) Hoppas ni har haft en toppen helg ;)


My Godness

Knappt jag kan tro det är sant:) Vi har i princip STOR städat hela hemma + att vi nu röjjer & rensar på alla kläder i garderoberna + alla byrå :P Wihoooo fy fasen vad detta känns skööööönt:) ÄNTLIGEN blir detta gjort!!!


God Frukost?!?


Från socka till en tröja

När vi va på Ö&B förut så köpte jag såna här mjuka "gos" sockar:) À ni vet, såna som man har typ hemma:P Sååå jag tog fram saxen o klippte till sockan så det blev en tröja till Alfred:) Wihoooo Suuuper bra ju!!


Regn vs Sol

Fick en sån saknad av våren/sommaren:( Känns som vi aldrig fick den "riktiga" sommaren & värmen som vi faktiskt behöver :blush: Finns ju inget bättre än när våren kommer o man kan ta sin kaffe på trappen & känna hur solen kikar fram ;) Nuuu vaknar vi typ ständigt till regn & blåst:( Hujedamej!!!

 

 

 

 

 

 

 


Lördag

GodMorgon:)

Hoppas ni har sovit riktigt gott;) Har precis avnjutit en mkt utsökt frukost, det är nog de bästa ja vet:P "Frukost"

Sitter o funderar på om man kanske skulle plocka fram mössan snart;) hehehehe!! Är ju dock lite halv rått ute juuuu:blush: Nä,nu blir det en liten promenix..../ pussssss


GodKväll

Wow kl e typ bara strax efter 21 & ja e trött som ett as;) hehe!! Blir nog att lägga sig & somna till en film:P Hoppas ni har haft en fin fredag:) Sov gott !!


Absolut ett NEJ

HahA kidsen tyckte min idé va den sämsta på länge;) Sååå de får bli att vara ute en stund istället!! Blev ju väldigt gött väder ute såååå OKAY, jag har deras förståelse:)


Ett Måste idag

Nu är det dax att lägga undan alla sommar kläder, får ju fan inte plats i garderoben...känns som allt bara rasar:P Så jag antar att det blir eftermiddagens lilla projekt :) Kommer ihåg när jag o Camilla röjjde min garderob en annan gång o jösses vad bra det blev:) Men det är såhär, att jag är världens tids optimist o när jag inser att jag typ har 5 röda sekunder på mig att hitta kläder så blir det som ett bomb nedslag :blush: usch, ngt jag måste bli bättre på :thumbup: / Nu är det dax att hämta kidsen, ska bli roligt o höra vad dom tycker om min ROLIGA ide;) 
 
 
.
 
 
 
 

Good Friday

Wihooo:) Hur sköööön är inte känslan av att vakna upp o att det är FREDAG lixom;) Nuu struntar vi i att det regnar o är pissväder...för de är ju såååå o de e bara att gilla läget:P Såå nu njuter vi ALLA av denna kommande helg:)
 
 
 
 
 

GodNatt my beauty's

Är trött som skam o ska nu hoppa i säng:) Känns som febern börjar komma tbx:( usch hujedamej../ sov gott iallafall


Mys Hos Päronen

Vi har haft en jätte mysig dag :) Som ni ser i tidigare inlägg så har vi pysslat:P Sen fick vi tacos gratäng till lunch *mums* Nu ska vi bara gotta ner oss i soffan & inte lyfta ett finger till idag;)


Höst pyssel med kidsen

Fasen va det här är roligt:) Att få vara ute i skogen o plocka det man finner & sedan göra ngt utav det:)


K - dag

Idag har barnen ledigt ifrån skolan, så kallad K -dag;) riktigt Skööönt!! Ska strax ge oss ut i skogen strax o grejja lite för i efterm ska vi göra det årliga "höst fatet" :P Mer om de lite senare:) Ha de sååå himla fint så länge kram


Onsd kväll

Passade på & lägga mig en stund förut när kidsen va iväg på film kväll, sjuk trött alltså:( Så de va mer än behövligt!! Nu ikväll har jag suttit som spikad i soffan till alla bra tv program som har varit (2st) för att vara exakt & dessutom tryckt i mej massa godis:( NOT GOOD!!! Hoppas jag nu kan somna efter allt socker kroppen har fått intagit;) hehe!! Sov gott / puss & kram


Sammankomst

Idag träffade Alfred sin mamma:) Vilken kär återförening det var <3 hahaha så himla söta tillsammans!! Gissa om de va svårt o ta ett bra foto på dom?!? Åh, de va ju inte still en sekund ens:)


God Morgon finisar;)

Hoppas ni har sovit riktigt gott;) Ha en fin start på denna dag!!!


Teater skola nästa?!? Maybe:)


Svenska Hollywood Fruar

Ligger o kollar svenska Hollywood fruar:) Haha, den där Gunilla är juuu helt körd:P Stackars unge för & ha en sådan morsa höhöhö!!! Den enda "normala" är ju allas älskade Maria Montazami <3


Vad fort det går

Satt & kollade på olika kort jag tagit på Alfred under tiden innan jag fick hem honom:) Ån Gud vad han växer & börjar utveckla ett hund "ansikte" på bara 2 veckor:blush: Rätt så häftigt när man blickar tbx;)


Diggar Jennifer Lopez läppar i denna videon;)

 
Hon är ju sååå grymt snygg !!! 
 
 

Bara att gilla läget

Kom precis hem ifrån läkarbesöket & det visade sig att jag hade övre luftvägs infektion:( Skönt ändå att jag vet vad det är nu!! Så det är bara att kurera sig ordentligt denna veckan :blush:


Tisdag

Ball väder?!? NOT!!! Hoppas ni sovit gott?!? Jag ska fixa iordning här, sen ska jag gå till vårdc & sätta mig i hopp om att få komma in snabbt o träffa en läkare!! Är såååå sjukt trött:( aja vi får se vad dom säger!!!


Förresten hittade kort igår på Bella när hon är nästan 4år:) Hahaha hon har inte ändrat sig så mkt:)


Gäsp


Vad Kallar ni dom för?!?

Fick besök av grannen som hade knådat ihop chokladbollar / negerbollar:) Jag tycker faktiskt det låter jätte illa med (negerbollar) åh jag försöker verkligen lägga band på mig när jag typ är ute på fik & så :)


Måndag

Har precis kommit hem efter utv samtal i skolan för Bella o de går hur bra som helst för henne:) Blir jag en stolt mamma!! Sitter & njuter med barnen,hunden & min Goa granne i solen här utanför oss:) Har väntat i över 2 timmar på att vårdc ska ringa,men de e väl som vanligt att de drar ut på tiden:( usch måste in & ta prover för & se vad det är för skit jag har!!


God Morgon Världen


Music

Vet ni vad jag gillar som mest?!? Jo, det är att få ligga för mig sig & lyssna på musik:) Tänk vad man egentligen inspireras av all slags olika musik stilar:P Jag är absolut en person som lyssnar på allt mellan himmel & jord:) Jag inser att bakom varje låt (näst intill vart fall) så finns det en historia bakom den på ngtvis!! Rätt häftigt egentligen!!

Nä nu ska jag värma på lite käk o i vanlig ordning spana in Beck filmen;)


Aloe Vera

För första gång så har jag smakat på den här drickan Aloe Vera + honung:) Kan inte påstå att den va super god, men helt OKAY:) Om inte annat så kändes den nyttig att dricka;)hehehe!!


Mumsfilibabba

Det här ska bli sååå gott, min favorit som jag alltid köper är äggnudlar med kyckling:) Kanske inte ser så mkt ut för världen men jag älskar det!! Ligger ner bäddad i soffan & spanar in lite olika repriser som går på tv:n Just nu: Bonde söker fru;) hehe!!


Söndag

Idag känns det som en skön söndag, lite halv kasst väder & så:) Jo men lite mysigt!! Har precis vart ute på en liten promenix,de va behövligt!! Nu ska vi dra ner till stan & hämta hem lite thai käk:) Mums!!


TröttMössan är nu på - GodNatt


Hörde på radion

Hörde denna låten på radion förut o jag gillade den, hahaha både tvär skön o jobbig på samma gång :) -vilken kombination, höhöhö!!
 
 
 

När fan ska det sluta

Trodde för ett tag att jag var på bättrings vägen med förkylningen som hade börjat släppa ordentligt, men istället så känns det som jag har fått ett bakslag. Nu ligger jag istället med världens huvudvärk,nackont och feber till och från:( Knappt så jag kan tro att det är sant!! Kan inte skiten bara försvinna så att jag kan bli mig själv igen, den glada,positiva o energi fyllda JAG :blush: Vart ska detta ta vägen egentligen!!! 
 
 
 
 
 

Premiär turen

Då har vi varit ute & premiär gått med den nya selen:) Hahaha, tror ni han gillade den?!? À den första kvarten,sen va den besvärlig:P


Fredag Kväll

Fasen vilket trist väder, fan de bara regnar o regnar hela tiden:( Aja, det är ju de som tillhör hösten!! Hade sån jävla huvudvärk förut så jag somnade faktiskt till på soffan, men vaknade av ett telefonsamtal som gjorde mej riktigt jävla upprörd & förbannad faktiskt...så sen va den tuppluren över:( Nu ska jag sätta mig på skype lite o tjöta med en polare som just nu befinner sig på en annan del av jordklotet :D Så hoppas inte engelskan sviker mig bara :blush: hahaha!!! Det här med skype är ju hur bra som helst, använder ni det?!?!?  
 
 

Nytt in

Åkte iväg till djur affären förut & skulle kolla om de fanns ngn fin väska till Alfred, men de gjorde det inte:( Där emot så köpte jag världens finaste lilla sele till honom med lite strass på;) Nu väntar jag ivrigt på att han ska vakna så jag kan fota honom i den så ni får se hur den sitter på:) Sen så hade dom ju våg, så vi vägde honom!! Åh vet ni vad?!? Han vägde inte mer än 650g, alltså bara drygt ett halvt kilo :blush: hehehe!!!

 

 

 


Molly & Mio tipsar om ett fin höstfat

Stor koncentration krävs, åh fint blir de:) Allting är eget plockat o sedan har de dekorerat det så fint tillsammans:)


GodKväll

Satt i soffan förut o funderade på hur mkt jag egentligen har gått ner nu när jag har varit sjuk i över 2 veckor:( Usch vill inte ens tänka tanken :blush: Som tur är så kan jag inte väga mig för vågen är trasig,hahaha lika bra de kanske :P Men ska nog ta o kolla upp det imorn, för nu e jag ju skit nyfiken som attans ju!! Jag tippar på att ja kanske tappat ca 2 kilo :) Längtar så tills jag blir frisk så jag kan få börja träna, har lixom inte kommit igång med det ännu...så himla typiskt när allt va fixat....eller ja nästan..måste ju till sjuk gymnasten oxå...a får ta tag i det där :) Lättare sagt än gjort tydligen!! Nu ska jag o lillskrutt ut på sista promenaden innan de blir sängen....sov gott puss o kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Foto tävling:)

Fick se att det var en foto tävling på facebook om sommarens skönaste ungar:) Såklart jag skickade in på Bella & Filippa:) Åh de skulle bli så glada om de vann, mina små busfrön!! Så snälla ni som är vän med mej på facebook får mer än gärna gå in på min länk och rösta :D  Tack på förhand puss o kram
 

Torsdag

God förm på Er:) Sitter i soffan o myser med lilla Alfred & läser nya VeckoRevyn:) Hoppas ni har sovit gott & får en fin dag;)


Indisk buffé

Blev bjuden på middag ikväll & vi hamnade på en Resturang där menyn va Indisk buffé:) Åh helt ärligt talat så var det fan i mej de äckligaste jag har ätit :blush: Höll på att spy rätt ut,hahaha!! À de e sant:P Det enda som smakade okay var ngn kyckling de hade:) Så resultatet är att jag ALDRIG mer kommer äta den buffén ngn mer gång:)


Så himla vacker himmel


Här & Nu

Tänkte att jag ska ge mig iväg en sväng till Ö&B och handla lite städ medel o grejer!! Tycker dom funkar minst lika bra som på alla andra affärer fast mkt billigare:) Sen måste jag oxå iväg till Apoteket & inhandla lite Alvedon o skit!! Fan de e inte gratis o va sjuk precis:( Fast känns som man kan betala vad som helst för att slippa!!


Min räddning

Igår när jag var ute hos päronen en sväng så fick jag utav mamma Sinova Forte som ska vara bra för förkylning:) Känns som min förkylning har börjat sätta sig på bihålerna:( Så jag började ta tabletterna igår morses  ( tre om dagen) o idag känner jag hur de redan det har börjat värka:) Så himla bra!! Så detta är ngt jag ABSOLUT kan rekomendera, finns på apoteket!! 
 
 
 



Rolig App

Hittade en rolig App nu när jag låg o glodde på mobilen i sängen:) Appen som heter "Space Free" har massa roliga effekter:P Ibland är de ju kul att skoja till bilderna lite:)

HAR NI NÅGRA TIPS PÅ ANDRA ROLIGA FOTO APPAR?!? 

 


Good Night

Den *lilla* kvälls promenaden är nu avklarad & vi säger godnatt :D 
 
 
Sweet Dreams and Remember 
 
 

Imorn

Nya allers som kommer ut imorn i affären:-) Åh som vanligt är mina fina syskon barn med o gestaltar i tidningen!!


Pinsamt vs Roligt

Hahaha, alltså vaför lär sig aldrig människor att sanningen alltid kommer fram:) Åh att den ena babblar till den andre osv, a ni vet ju hur brudar funkar:P Jag blir sååå jävla full i grin när jag får höra hur spekulationerna går kring mitt LIV, vad jag gör o inte gör,vem jag umgås med & bla bla bla...hahaha hur i helvete orkar folk?!? "har jag kanske missat att vi INTE är tonåringar längre"  Hm, eller kan de bero på ngn avundsjuka eller va e det som är så intressant?!? Hahaha ja,jaaa hur som helst så tycker jag allt låter mest patetiskt o lite roligt för jag får ju höra saker som jag inte ens visste om själv, så de kan man ju fantisera vidare om :D För visst är det så att: Alla känner apan,men apan känner ingen:)  Har sagt det förut o säger det igen...jag bjuder så gärna på det *varsågoda* tycker om er ändå <3 / puss o kram
 
 
Kanske skulle börja fota varje steg jag tar:P 
 
 
 
 
 
 

London again?!?

Funderar på om man ska kanske börja kika på en liten resa till London längre fram i höst för lite julklapps shopping:) Va ju där i vintras med Malin & Kicki :D Alltså vi sprang ju runt i Primark i flera timmar, finns ju sååå sjukt mkt :) Åh hur billigt o bra som helst!! 
 
 
 
 

MIN (våran) sommar

Ligger i soffan & tänker tillbaka på sommaren som varit:) Hahaha, fasen vad rolig den har varit:P

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tisdag

Hej på Er:) Oj lite sen uppdatering, men jag har faktiskt legat & vilat hela förm:D Men nu så är jag på benen o ska strax ge mig av till skolan för utv.samtal:) Ska bli nice & se vad dom har att säga;) Ha en fortsatt fin dag!!


Fantastiskt

 

I eftermiddag tog jag med mig barnen ut till päronen o drog med deras hundar ut på en skogs promenad, kan säga att de va behövligt att få komma ut lite:) Det är ju så himla fint ute nu med alla träd som börjar ändra färg, man känner att hösten verkligen är här!! 


Mina fina döttrar

Asså herre gud, mina fina tjejer har ett hjärta utav guld:) Låg helt utslagen på soffan, blir väckt utav den finaste krya på dej fikan!! Det värmde hela min själ <3 Tyckte de va så himla fint gjort!!


New week

Okay, då var det Måndag igen o därmed ny vecka:) Kunde ju vart lite roligare väder, men de kanske blir bättre under dagen:) Hm, denna veckan har jag faktiskt inte ngt speciellt inbokat mer än lite jobb, vilket oxå känns riktigt skönt:) Sen känner mig inte direkt "gör" social heller för den delen,hahaha!! Men de e så det är ibland,bara att gilla läget;)  
 
 
 
 

Sådär

Då har man betat av den Beck filmen oxå:) Tyckte den va sådär faktiskt, men helt okay som en Sönd film!! Hade ju finaste sällskapet i soffan oxå <3 Nu säger vi godnatt:)


Längtar

Till kvällens film ska börja, BECK- i stormens öga:) Ett STORT plus är ju att man kan dräggla lite av att man kommer få se den ursnygge mannen Persbrandt :blush:  För en gångs skull så är det en film jag INTE har sett:P Jag brukar ju annars av snabb på o se tyoen av dessa filmer!! 
 
 


 

Utländskt påbrå?!?

Hahaha, varje gång jag får se denna bilden så känner jag typ inte igen mig:P Ärligt talat så ser jag utländsk ut...som typ a ja vet inte vad, men ngn slags annat påbrå än bara svensk:) Iallafall om man jämför med den andra bilden då jag är ihop med Bella + den sista:D  Tänk egentligen vad lite hårfärg.linser o make kan göra:) 
 
 
 
 
 
 

Present

Idag fick vi en present till Alfred;) Hehe såklart man ska ha en fin burk till hundmaten:) Finns inget fulare än när man har en "säck" med foder synligt:) Burken gjorde sig riktigt bra i köket!!


God Morgon

Hoppas ni har sovit gott?!? Igår när jag o kidsen va och handlade så köpte jag mig min favorit yoghurt Bärry:) Sååå jävla god, åt den jämt till frukost förut...så när ja fick se den kunde jag inte motstå att köpa den:) Så nu ska frukosten avnjutas:P


Sleep Time

Kanske dax att säga god natt;)?!? Hahaha, Jaaa vet är ju som en gammal kärring;) Fast med vetskapen om att ja förmodligen ska upp o studsa snart igen för "natt pissen" med dogen så lägger ja mej med gott samvete:) Sweet dream!!


Så vi alla kanske känner oss ibland

Hmm, okay för att återgå till min förkylning som nu har hållt i sig i nästan 2 veckor har fan dragit ner mig massor:( Känner inte för ngnting, ena stunden så mår man toppen o tänker, åh nu ska jag göra mig iordning o bla,bla,bla...men ändå så skiter man i det (iallafall jag) men oxå därför de blivit så lite bloggande & ja saknar det faktiskt *ska bli bättre* Men känns som jag har levt som en luffare  de sista, vart sur o grinig som en riktig BF:P *usch* är inte alls tillfreds med mig själv:( Ja hoppas på att de blir en bättre kommande vecka....ja,jaa nog om de..:) N u ska ja o mina tjejer laga iordning Tacos *mums* :) Så på med lite sköööön musik nu så ska nog humöret oxå bli till de bättre:D  
 
 

Lördag

God morgon:) Hoppas ni har sovit gott?!? Själv har ja varit uppe ett "antal" gg med en liten lekfull valp:) Men de gör inget,han e så duktig som har talat om när han vill ut o göra sina behov:P Nu blir de frukost & sen en liten promenix;)


Godkväll

Oj, det har varit en intensiv kväll:) hehe!! Blir ju såklart väldigt nytt med en liten valp som skuttar runt här & var:) Men nu så verkar alla ha intagit sin skönhets sömn,bara lilla jag kvar!! Fast iofs så väntar ja på att mamma ska komma förbi en snabbis nu efter jobbet...såklart hon e sugen på att träffa Alfred:) Sov gott puss & kram


Välkommen Alfred

Wihooo, då har jag blivit hund ägare till en liten chihuahua <3 Han fick sötaste namnet oxå "Alfred" höhöhö :D Du & Ja Alfred <3 À detta ska bli riktigt roligt!! Nu ska vi bara mysa!!!


Fredag

Wihooo, härligt med fredag:) Men till råga på de så tror jag faktiskt att jag har åkt på feber:( Hujedamej....ja,ja hur som helst så sitter jag o väntar på Jessie som jag ska följa med på ett litet äventyr!! Bara att knapra i sig lite alvedon!!


Good Night


Yes....

Wow, idag har allt verkligen bara flytet på som jag hade hoppats på:) För en gångs skull så känns de som allt går precis som jag vill:P MEN jag ska inte ROPA hej riktigt ännu!!


Good Morning Sunshine

Hoppas ni har sovit gott;)?!? Vilket strålande väder, dock väldigt kyligt i morses när ja körde iväg kidsen till skolan, men nu börjar de ordna upp sig:) Ska precis sticka iväg på möte + att de e lite grejer jag måste fixa med,hehe som vanligt har ja lite nya projekt på gg:)

 

 


Nyfiken

Är sååå sjukt nyfiken på den nya iPhone5, tror banne mej att jag lägger till den på min önskelista;) hehe!!


Som grädde på moset

Hahaha, wieeee sitter med riktigt rötet samvete...inte nog med att man har tryckt i sig massa våfflor med grädde,sylt mm...tydligen så blev det choklad pudding nu oxå :blush: Kan säga att de e nog på godsaker för ett par dagar,hehehehe!!! NOT GOOD!!! Hur som helst sååå ska jag strax spana in "bonde söker fru" haha!!


Kalas gott

Wow de va längesen vi käkade våfflor,fasen va gott de va:) À tjejerna lekte lite med maten,hahaha!! Shit happens:P


Ska testa

Va inne en snabb sväng på Willys förut, åh jag har hört många som säger att deras hårfärg ska vara så bra:P Har nog testat ALLA förutom den:) Ska bli spännande o se hur länge denna färgen sitter!! Ngn av Er som testat den?!?


GodMorgon

Ett gott skratt förlänger livet,hahaha:D
 
 


Denna Kväll

Jaha, imorn är det dax för fotografering för tjejerna i skolan:) Så de vi har fixat o grejjat med hela kvällen lååång är att krusa hår:P A ni vet ju själva ifrån att man gick i skolan att allt skulle vara perfekt;) Men när vi va klara så övergick allvaret till lek,hahaha Bella sprang efter o hämtade mina glajjer o vi började fota för fullt här hemma ( dom mer seriösa bilderna ligger såklart   på systemkameran ) Hmmm, undra vem hon ser o umgås för mkt med;) höhöhöhö!!! Så länge hon själv tycker de e roligt så är det helt OKAY :) Min lilla tjej däremot tycker inte om så mkt att vara med på bild o det respekteras såklart!! Sen är det såhär oxå, att JAG frågar alltid barnen om jag får lov att lägga ut kort på dom, så jag gör det ALDRIG utan deras tillåtelse!! Bara för att de är barn o de är målsman som bestämmer så tycker jag personligen att det är respekten man måste visa :D Såååå klok jag är <3
 
 
 
 
 
 

Med Posten kom mitt lilla paket idag-wihooo

 

Bella Testar

hahaha OKAY, ja vet att det är vissa som är emot sådant här...för barn är barn o bla bla bla ( Iknow ) Och mina barn vet att man DUGER som man är!!! Nog med predikan nu:P  Till saken hör att Bella själv tycker det är roligt att testa lite olika grejjer;) Så allright, hon fick lov att testa mitt gamla clipon set och hon blev ju sååå fin <3 ''
 
 
 


 


 
 
 
 

Tisdag

Fasen vilken seg förm de har varit då, usch kan inte bara den här jävla hostan o skit ge sig snart!! Har inte tid med att fortfarande vara sjuk:(  Ena sekunden är man pigg o alert sen efter en stund så rasar man igen!! Vill bara vara den glada o spralliga Caroline igen!! Känns som jag typ har tappat tal förmågan med folk :blush: Hur som helst så ska ja snart dra o hämta kidsen samt dra o handla ngt käk!! Hoppas ni har en fin dag...kraaaaam
 
 
 

Ett litet citat nu innan jag säger godnatt


KöpStopp

Direkt efter att jag hade hämtat upp tjejerna i skolan så drog vi o spanade in lilla Alfred;) A han e ju såå söt!! Sen drog vi iväg till stan o fixade nya shoes till Bella,hehe + att ja inte kunde låte bli o springa in på H&M o köpa mig nya leggings :blush: Nu får det vara bra på all handling...så från o med nu har jag köpstopp :P hahahaha!! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sååå cute


Today


Äntligen

 
Så kommer mina favoriter HEM idag:) 

Surprise

Blev överraskad ikväll av att en kompis kom upp & sa: " upp & hoppa nu" du måste käka o vips så va vi på en resturang;) Min tanke var ju att bara ligga hemma o kurera mig in i det sista nu innan tjejerna kommer imorn!! Men så blev inte fallet;) Fast åh andra sidan va de rätt skönt att komma ut fr hemmet en sväng:)

 

 

 


Scary?!?

Igår kväll när ja o en kompis drog till donken o skulle käka så fick ja se att himlen var hel skum när vi kom ut till bilen :blush: Den var som delad, för åt ena hållet var det typ helt molnfritt och jätte ljust men tittade man åt andra hållet så var det helt bäcksvart *scary*haha....va ungefär som ngn drog en ner en rullgardin över himlen...my godness:P
 
 
 
 
 
 
 
 

Rapunzel of Sweden

Klickade precis hem ett clipon set ifrån Rapunzel of Sweden som ni finner  HÄR kika in vettja;) Jag har ett tidigare sådant set liggandes här hemma men som har gjort sitt efter "många" år:) Lika bra att beställa ett nytt och fräsht;) Va ju inte längesen jag hade en hårförlängning (remember)? Fast de va ju med keratinvax och som vi alla vet är de ju absolut inte skonsamt för håret;)hehe!! Med Clipon set så tar det max 10 minuter så har man ett långt vacker svallande hår, enkelt att sätta i dessutom:) Så på Tisdag räknar jag med att det finns ett paket att hämta ut och då ska jag visa er hur det ser ut, kommer bli toppen snyggt!! 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nytt in i veckan

Det här med vädret som ja tyckte va så OTROLIGT bra förut, kanske inte alls blev till det bästa;) Mulnade på bra,ghaaa!! A så de va ju inte värre än att jag klickade mig in på H&M o nätshoppade,hehehe!! Fasen de va ju inte längesen ja va iväg med ungarna o fyllde upp garderoberna :blush: Aja, skit samma...kläder går alltid åt:P 
 
 
 
 

Sommar / Höst - Vinter / Vår

Idag känns vädret sådär perfekt eller iallafall av de lilla ja kände på't när ja slängde soporna,hahaha'!!!! Det är lixom inte för varmt o det är inte kallt utan helt jävla PERFEKT:D Jag är nog en människa som tycker om alla våra års tider, det finns en tjusning med dom alla!! Fast den jag gillar mest är såklart Sommaren:P
 
 
 
VILKEN ÄR ERAN FAVORIT?!?
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndag


Favorit i repris

Nuuu blir det film maraton och vi börjar med en stor favorit " escape from alcatraz" den e ju såååå grym:) Sen blir det en film som jag faktiskt inte sett ännu " The cabin in the woods" / Har ni gjort det?!? 
 
 
 
 

Lördag

God Morgon på er:) Hoppas ni har sovit gott?!? Sitter just nu & surplar kaffe på kaffe på kaffe;) hahaha LOVE IT!! Väntar på att Gynning ska gästa Nyhetsmorgon 10.15, hoppas hon visar lite av sina tavlor!! Tycker dom är enormt fina, tänk om en annan hade sådan talang:P


Rehab kväll


Good Evening

Halloj, vilket fint väder det har varit idag:) Som jag skrev förut så drog jag ner till stan en snabbis,hahaha skulle ju köpa host medicin;) "rember" åh de blev en förhoppningsvis bra medicin;) om inte annat stark:) hahaha nuuuu jävlar ska jag bli av med min förkylning....känns som den är helt ur tjatad här nu på bloggen *sorry*!!  /Kraaaam
 
 
 
HUJEDAMEJ VAD ÄCKLIGT!!!!!!!
 
 

Fredag

Fy fasen va gött det är med Fredag, alla människor blir så glada när helgen kommer:) Ja med om jag bara hade varit frisk!! Känner mig ändå ngt bättre,men fortfarande så rinner både näsa o ögonen på mig så idag är'e lika bra att hoppa mascaran känner jag;) Ska faktiskt ge mig iväg en snabbis o köpa host medicin, ja min nöt glömde ju det igår!! Det man inte har i huvudet får man ha i benen ( bilen ) hahaha!! Top'en jag har på mig idag är en favorit som jag köpte i London!! Love it!!!


Vad glad jag blir

Tog mig en lång sov morgon, känns som jag nästan har hostat sönder revbenen:( Aja, hur som helst så kikade jag in på Facebook som vanligt och får se ett så fint inlägg på min Logg :) Blev verkligen jätte glad <3 Tack så fint skrivet utav dig Camilla;)


Good Night

Sov gott alla finisar;)    xxx 

Mums

Han är ta mej fan ett riktigt jävla mums!! Attityd,snygg & dessutom så är han manlig!! Jag kommer garanterat att INTE somna ifrån filmen;) hahaha!!


MysPys

Sitter ner bäddad i soffan kollar Robinson FINALEN:) Sen ska vi spana på Hamilton 1,hehe åh imorn är det ju premiären på 2:an lika bra att friska upp minnet:) Känns så gött o Camilla här i soffan bredvid, då är jag hel som människa!! Dags att hugga i kvällens käk "couscous sallad" :O Nyttigt!! Fast sen så hugger vi i godis påsen som efterrätt;) haha!! Puzz

 

 

 


Fin besök

Åh vad glad jag blev när min Camilla kom o hälsade på mej:) Det värmde gott i hjärtat <3 Fik så fina blommor av henne oxå;) Nu ska vi bara mysa ner oss i soffan!!


Ner till stan

Nu ska jag dra mig ner till stan o handla upp hela Apoteket + handla mig en ny kaffe bryggare:) För vem kan klara sig utan de?!? INGEN!!


Torsdag

God Middag på er:) Ligger fortfarande typ helt dö:( Fick ringa till jobbet imorses o sjukskriva mig, fasen va de suger!! Men va fan ska man göra då?!? *Nothing* Måste oxå försöka orka mig in i en dusch för jag måste ta mej ner till apoteket & inte nog me det så gick min kaffe bryggare sönder imorses:( Hoppas allt bara vänder snart!! 
 




God Kväll

På råga av allt så har jag åkt på världens dunder förkylning o ligger helt dö i soffan:( Kan inte minnas senast jag var såhär dålig!! Hade iallafall mamma på besök förut en sväng som kom upp med lite glass mm, hon är fan bäst;)


Paketet

Fick hem ett paket förra veckan som jag hade glömt av helt & hållet men som jag fann nu :) Paketet innehöll ett hårvårdskit från Pantene:) *tack*!! Får bli till att testa ikväll!!


Glimten av glädje

Kom precis hem från lång promenaden åh möttes av rosor på dörren:) Åh va det värmde en ledsen själ <3

 

 

 

 


Onsdag

Fy fan vilken jävla piss morgon, ja blir så helvetes förbannad på hur människor behandlas o blir bemötta utav sina arbetsgivare!!! Vi är väl fan inte mer än människor?!? Hm, Jag kanske skulle utbilda mig till personal utvecklare?!? Why Not? Skit sak samma, jag va iallafall iväg & lämnade blomman o fick med mej ett bra samtal på köpet:) Nu ska jag ge mej ut på promenad med grannens vovve<3 pusss


Imorn

Ska jag ta tag i saker & ting:) Nu får det vara nog,men först o främst innan det så ska jag åka o lämna en blomma till en person som har gett mig otroligt mkt kunskap o som fick mig att växa inom mitt arbete & som alltid vart där om det har behövts!! Det är viktigt att man visar sin tacksamhet;) Hoppas ni haft en fin dag, Sweet dreams


Funderar på

Att vara helt jävla wild and crazy o dra med ungarna till Alanya för en veckas sol semester!! Känns som det behövs för att rädda upp denna hösten!! Smidigast hade ju vart o åka med en polare men finns juuu ingen som kan haka på:( Sitter o spanar resor för fullt, men om nu tjejerna ska med så får de ju vara lite mer grundlig planering av resa o de kan ju inte vara vad som helst:P


Botten dag

Usch, det är inte ofta det de händer men, jag har absolut mina sämsta dagar oxå:( För dom som jag träffar & de som känner mig så är jag nästan alltid glad & positiv med mkt järn i elden!! Fast just nu så känns de som ja kommit in i en ångest period, hände en grej som jag absolut inte trodde skulle hända ( känslan av att vrida tillbaka 4 år i livet) åh de kom som ett slag i magen:( Såå just nu har jag bara lust att gå & gräva ner mig!!!


Varsågod


Mums

Idag fick tjejerna bestämma middag:) Det blev lax med potatis o sås:) Suuuper simpel att göra dessutom är den klar på en halvtimma:D

Lägg 4 st lax i en form, krydda sedan med salt o peppar. Blanda sedan ihop kräftost 400g,crème frachie 5dl,1st ägg gula,grädde 2,5dl samt 2 msk hummer buljong. Häll sedan det över laxen o in med den i ugnen 200 & låt vara där ca 30 min:) När den är klar kan man strö på lite räkor samt dill om man vill ha det:) KLART!! Såååå himmelskt gott


Happy time

Wihooo, vilket kanon väder:) Bäst att njuuuuta;)


Måndag

God morgon:) Ojjj, igår somnade jag innan ens klockan hade blivit 21.00:) hahaha!! De va grymt skönt att vakna imorse o känna sig utvilad:) Idag är det en bonus dag då jag ska mina godingar tills imorn <3 Känns som ja fått så lite tid med dom i helgen, åh så kan de ju faktiskt bli ibland, men inte värre än att man kan lösa det & nu känns de genast bättre:)


Söndag

Tjenixen:) Idag har man inte varit så stark,hehe kom hem strax efter 06.00 i morses:P Gick upp vid 11.00 hämtade hem tjejerna o sen drog vi hem igen och håller faktiskt på att STOR städar hela hemmet:) Riktigt tråkigt, men sen så kommer det kännas riktigt bra & bara kunna njuta av kvällen:)


OMG

My godness vilket röjj det är, åh Jaaa bara älskar det!!!


GodKväll

Då bär det snart dax av till jobbet:) Men först mystid med Bella;)


Nytt IN

Igår va ja iväg på en snabb runda i affärerna, ja har länge vart ute efter nya bh:ar men det är så få butiker som säljer typ 65F, för oftast om man ska ha mer än D-kupa så är det ju dom mer exklusiva affärerna som har dom strl o dessutom svin dyra!! MEN igår när ja sprang in på Lindex en snabbis så fick ja se att det hänger MIN strl där:) Gud sååå glad jag blev,frågade om dom alltid haft de strl, men dom berättade att de va ganska så nytt:D Så istället för att pröjsa typ 400 för 1 BH så fick ja ju tre för samma pris:) "Ta 3 betala för 2" Hur bra som helst:P Dock inte så snygga, men de fyller ju sin funktion:)


God Morgon - Middag

Ohhhh så fint väder ute & super skönt ju:) Ligger i soffan o sneglar lite på TV o drar mig för att kliva upp:P Tänkte dra ett snabb röjj här innan kidsen kommer hem:) Vill ju bara mysa med dom sen innan ja drar iväg o jobbar igen;)


Ikväll

Fy fan va roligt jag hade det ikväll:) Gick hur j bra som helst:P Ser fram emot en repris imorn:) Sen kom min goding förbi o sa hej, snäll som jag är körde jag ju naturligtvis hem henne;) puss o godnatt


RSS 2.0