Jag är NÖJD

Införskaffade mig klocka idag:) Varför vet ja inte.... Använder ju aldrig klocka:P Men nu kan de bli bättre med det, när den är i strass;)


På shopping

Nu är vi iväg på shopping tur:) Har hittat massor av fint, såklart bilder kommer sen :) Just NU sitter vi på Jensen's O väntar på mat:D Skönt att vädret vände, vi hade ös regn hela dagen/kvällen igår:( Hoppas ni har en fin dag så länge puss


Jul. 30, 2013

Nu va allt fixat & klart så vi styr nu skutan mot STOCKHOLM :D


Packat & Klart

Ikväll har vi städat & packat:) Drar till Stockholm imorn eftermiddag O kommer väl hem till helgen skulle jag tro (sönd) Ska bli sjukt gött!! Hoppas de blir kanon väder så vi kan dra ut till skärgården O lägga oss ;) a vi får se vad som händer helt enkelt :)

* Fick så fina bilder på mina syskonbarn idag <3


Atlas bjuder in på fika


Just NOW


Hellooooo

Nu håller vi på O packar badväskan :) Ska dra O lägga oss på badhuset ett par timmar:P Sen blir de till att tvätta O packa om:) Förhoppningsvis drar vi till Stockholm imorn eller på onsdag :) Känns som den här sommaren går i resandets tecken ;) Hahaha!!! Aja, skönt att komma bort O träffa annat folk ;)


Bilder från helgen


Lämnar Malmö med ett pirr i magen <3

Nu har vi en bil resa på drygt 4 timmar:P hoppas ni har en fin dag:D


Hallåååå

Hoppas ni har en fin kväll:)?!? Själva står vi och väntar på taxin som ska ta oss till en förfest som vi är bjudna till :) Hahaha!!! Ha de gott så hörs vi senare kanske / puss


På stan

Nu sitter vi på en jätte mysig restaurang O äter massa göttit :) Sen ska vi tbx till lgh & svira om för att en ännu kalas kväll i nattminglet ;)


Just Nu

Sitter O hänger på McD med en ngt liten skallebäng :P haha!!! Hade en helt perfekt kväll ute igår,träffade sååå mkt roligt folk :) Vilket underbart uteliv det är här :D Nu ska vi käka här, hörs senare :)


Ut på äventyr :P


Framme


Pause - sol - bad

De va så varmt att köra så stannade till i Falkenberg :)


welcome holiday

Äntligen SEMESTER!!

Nu har jag 3 528 timmar att äventyra O göra precis vad jag VILL med:) Hahaha !!!

Så vi Startar 1:a destinationen mot Malmauuuu :D


Är det sista arbetspasset innan semestern får man LYXA till det!!


God morgon

Då betar vi av sista dygnet innan semestern :)

Va uppe redan vid 6:30 gav mig ut på en lång runda med Alfred :)


Mys med dom BÄSTA

När jag kom hem från lunchen somnade jag i soffan, va sååå j trött:( Sen ringde mamma & bjöd ut mig på grillat, för min syster m familj var där ute och sen ska de resa bort:) Så de fick bli en så kallad liten hej då middag:) Hur gott O mysigt som helst <3 Nu är Krickan här O tar en te + att packningen ska bli klar:) Hoppas ni hat haft en fin dag kram


New in


Jul. 24, 2013

Idag har jag en sådan där dag som jag har tusen saker att göra:O Jobbar mitt sista dygn imorn O sen drar jag direkt till Malmö på fredag:D Så allt måste ju packas o fixas idag!! Men först ska jag iväg & luncha med Jessica som äntligen har kommit hem <3 Yeaaaaa, sen får resten av dagen lösa sig bäst den vill:) Hahaha!!! Ska oxå försöka hitta mig en ny bikini idag, neon rosa är helt solblekt:P / see yaaaa


Why?!?

Varför tänker man så sällan på det man "har" och gnäller alltid på det man saknar?!? Jag är expert på de & det är en egenskap hos mig som jag ogillar!! Måste bli ändring på de (bums) :P

Kom på mig själv förut......åh jag bara näeeee sluuuuta!! Varför sitter jag O gnäller ens?!? Skööönt när man kommer på sig själv lixom,Hahaha!! Jag kan nog trösta mig med att jag INTE är ensam om det:)


Jul. 23, 2013

Finns nästan inget godare än en sallad när man kommit hem från sol & bad :) Fast såklart, grillat är ju inte så dumt de heller;) Hahaha!!! Hoppas ni har haft en fantastisk dag?!? Imorn hoppas vi väl på lika fint väder som idag:)


Mums

Helt klart en av mina favoriter på sommaren:)


Premiärtur- wihooo


Crash boom i poolen :)


God Morgon - Måndag

Då var det Måndag igen & ny vecka:)

Känns som den här sommaren bara springer iväg,hehehe!! Man hinner lixom inte med i svängarna :P Nu är det min "sista" arbetsvecka sen på fre är'e semester :) Ska bli sjuuuuukt skönt!!!


Tips på enkel strandmat :)

Några tips:

* Hårdkokta ägg

* Kalla makaroner och kalla köttbullar

* Pastasallad av olika slag, kan varieras i det oändliga

* Kokt korv i termos + korvbröd

* Tunnbrödsrullar med keso, strimlad skinka och gurka

* Kalla pannkakor eller plättar

* Potatissallad och skinka/rostbiff

* Piroger (goda även kalla)

* Matmuffins

* Fruktsallad

* Grillade/stekta kycklingklubbor

* Pizzabullar


Hoppas du får lite inspiration <3


Breakfast


God morgon

Oj oj oj vilken rolig kväll det var igår:) Träffade så många gamla vänner som var hemma i hälsade på :D Det var en mkt lugn O städad kväll för min del;) Skulle ju vara kör duglig idag,hehe!! Så jag O mina tjejer kan ta oss ngnstans om vi vill:) Känns bra när man vaknar pigg O välmående, Usch för att ligga bakfull!!! Nu ska de frossas i frukost, svin hungrig:) Hoppas ni hade en toppen kväll igår :D


Svirar om

Denna helgen är en av Sveriges största travfester:) Sto championatet så fint som det heter :) Åh vilken kväll vi får, helt amazing:) Jag är stylad O klar (nästan) Strax kommer Malin & Alma för att hämta upp mig så vi ska på förkrök hos ngn;) Hahaha!!! Inviger min neon gula t-shirt ikväll + halsbandet jag fick av min fina Bella bus,wihooo:))) Vad tycks???


Bara njuuuuter av denna underbara dag


Milton tutar & kör, medans Atlas bjuder på korv med bröd :)


Helt underbart - är detta


Lyx i solstolen

Så himla gött när Bella fixar färgen på tå naglarna :) Jag bara ligger O njuter såklart:P


God natt


Jul. 18, 2013

Hoppas ni har en fin dag:)?!? Själv så har jag spenderat min dag på jobbet sen 8:00 i morses :) Snart börjar nedräkningen till min semester :) Från imorn kl 9:00 när jag slutat så har jag bara 2 dygn kvar nästa vecka:) Wihooo!!! Den helgen ska invigas med att jag O Zandra reser bort :D hehehe!!

*Lycklig tjej ;)


Minigolfs kväll

När vi kom hem så plockade vi upp Zandra O drog iväg O spelade minigolf:) Det är ju svin kul ju:P Hahaha!! Vi utmanade tjejerna O VI vann, men de va inte långt efter :O Nu går typ ögonen i kors så ska hoppa till kojs, imorn väntar ännu en solig dag :)


Jul. 17, 2013

Efter jävligt mkt snurr fram O tbx så är vi äntligen framme på stranden:) Super dålig mottagning här, så de blir mer uppdatering sen puss


Just Now

Nu har vi grillat O ätit gott:)) Bara att njuta av sista sol tiden för denna dagen:)


God morgon

Hoppas ni har sovit gott:)?!?

Vi va uppe med tuppen typ kl 7:00,hehe!! Aja, de va lika bra att kliva upp :) Drog i oss en stor god frulle som vanligt, sen blev de en PW på de :P Sjukt skönt ute....så nu ska vi packa ihop lite här O sen lägga oss på stranden o bara chilla :) Kommer förmodligen bli en toppen dag med alla goa vänner <3


Sommar kvällar

Jag älskar faktiskt sommaren i Sverige, speciellt när det är fina kvällar med ljummen luft :) Sen är det ju såklart jätte trist om sommaren regnar bort, MEN så länge man slipper regnet så är jag mer än nöjd:) Sen finns det ju dom dagar/kvällar som är lite kyligare, men även de behövs för att man ska uppskatta de absoluta sol dagarna:) För visst är'e så att man även kan tröttna på dom oxå :)?!? Iallafall jag, att få slippa känna stressen " Gud vilken fin dag...VI måste dra till stranden..../ för man vill ju så gärna passa på ju:) Så att de e lite halv taskigt väder ibland bekommer mig inte så mkt:)

* Lagom är bäst helt enkelt *

Blev iallafall en riktigt skön kvälls promenad förut:))))

Bilden säger väl ALLT ;)


God Kväll

Vart lite snurrigt på eftermiddagen, som vanligt typ:) Men hur som helst så hade jag O Bella bus lite egentid medans Filippa va hos en kompis O lekte:) Så vi drog iväg på en liten shopping runda:P Tänkte jag skulle köpa mig en ny bikini, men de va lättare sagt än gjort:( Allt va ju utplockat såklart :O Jag är ju en sådan där "Bikini nörd"!!! Men Bella hittade sig en vit fin tröja:)


Luktar som en DRÖM

Köpte mig schampo O balsam igår
(BED HEAD - Tigi) Har aldrig skådat en sådan underbar DOFT!!! Känns som man är i himmelriket typ;)Hahaha!! Filippa tyckte de doftade så gott att hon tog en klick balsam O smörjande in händer & armar:) höhöhöhö!!!

Hoppas det är lika bra som det doftar:)


God morgon

Gud vad skönt de va att sova i sin egen säng:) Hehehe!!! När mina tjejer kom hem i morses så hade de med sig varsina presenter till mig;) Såååå himla gulliga <3 De vet precis vad sin mamma tycker om:)


Welcome home

Efter fem dagars arbete i Malmö så var det allt sköööönt att komma hem:) Helt klart så kommer jag åka tbx dit, helt underbart där:)

Men nu ska jag bara njuuuuta av denna kvällen:) Har allt saknat mina vänner som skam!!! Hoppas ni har haft en bra helg puss


Standard på Gekås


Tältande vovve på vift


New in day 2

Blev lite shopping idag med:)

Paddan fick sig en upphöjning oxå va det neon rosa skyddet :P / typiskt mig!!


Helllloooo

Nu är det den sista dagen som vi tillbringar här i vackra Malmö:) Ska faktiskt bli skönt att komma hem imorgon:) Saknar min lilla vovve svin mkt :O

Idag är det strålande väder så just nu är det pool häng som gäller :)


Nytt in - på rea

Sprang snabbt in på H&M O fyndade dessa 2 fina :) Jaaaaa älskar den neon gula t-shirten ....den är bara sååååå MIG!!! :)


Anywhere in paradise


The back side


Balsam för själen


Good Morning

Idag blir de en tripp till Skanör & Falsterbo för att sedan åka vidare till Ystad :) Strålande sol O klarblå himmel...ääälskart!!!


Även små campare blir hungriga

Fick så söt bild skickad på min systerson Milton som är O campar i Grebbestad :)


Fina Köpenhamn


Malmauuuu beach


God Morgon

Har sovit hur gott som helst:) Svitens sängar är inte tråkiga direkt, känns som hela kroppen är utvilad :) Hur som helst, jag brukar avguda hotell frukost (MEN) här var den under all kritik!!! Frukten va helt uttorkad, pannkakorna va kalla O stenhårda (kunde typ slå ihjäl ngn med dom) kaffet smakade vatten, äggröran va som en stor slembomb O de kokta såg ut att ha legat i blå karamellfärg :( Usch.....blev riktigt besviken faktiskt!!! Men har fått i mig lite mackor O fil så jag står mig ett par timmar iallafall:) Nu ska vi packa badväskan O ge oss iväg till stranden :) Strålande sol O klarblå himmel :P


Rund tur

Efter att ha bekantat oss lite med Malmö så är jag mer än nöjd hittills:) Vi va ute O kollade in Rosengård:O Det var mer än intressant,Hahaha!!! De va som att komma till utlandet fast typ 20 grader kallare *scary* :) Va lite ner brända bilar här & var :P

Nu blir de till att strax lägga sig....är sjuuuukt trött!!! Är de fint väder imorn blir de stranden för hela slanten:) Hoppas ni har haft en fin dag puss

 
 

Pinsamma turister - zlatans hus


Jul. 10, 2013

God morgon - God morgon

Nu är vi äntligen på väg :) Jag hoppas ta mej fan att det är bättre väder där än här....usch ös regnar här hemma :O

Whoop whoop :D


Jul. 09, 2013

God kväll där ute:)

Idag har de vart en sjukt seg dag:O Men kom tydligen på fötter igen,hahahaha!!

Imorn drar jag till Malmö o jobbar (inte hemma förrän sönd) så har ni några bra tips på stränder eller annat roligt så säg gärna till :) Ska bli gött O komma hemifrån faktiskt, men kommer sakna min lilla skit :( Tur han kommer vara i trygga händer <3


Bilder från igår


Stekande sol - sjuhelvetes bakfylla - man tackar:)


We are going


We are going


Jul. 08, 2013

Detta vart en seg start på dagen;) hehehe!!! Men så kan de la va ibland :P Nu har vi iallafall packat om bad väskorna o ska åka över till Lina fläka ut oss ngnstans vid vattnet :) Lite mulet O så men de funkar ändå, de ju lixom ändå skönt ute :) Man får passa på .... Sen ikväll så blir det rajtantantan med tjejerna :P hehehe.....

Ha en fin dag så länge ....kram


Så himla gulligt

Fick ett sånt fint mms nu på kvälls kvisten som värmer så gott i hjärtat :) Nu kommer jag sova som en prinsessa :P Hahaha


Den osminkade sanningen

Hahahaha:)

Efter badet drog vi till mamma & pappa där min syster m fam var och hälsade på:) Det bjöds på god mat såklart :P


Brown?!?


Perfekt Söndag


Jul. 07, 2013

Morgon stressens är nu över O allt är packat / klart:) Idag ska vi besöka en ny bad plats!! Vi som ska dra iväg är Malin & Krickan med ALLA barn;) hehehe!!! Hoppas ni får en fin dag i detta strålande väder ;)


Cool som få :)


Släcker törsten

Det blir änna varmt O steka i solen:) Malin hon vet allt hur man släcker törsten :) Hahaha!!!!


Jul. 06, 2013

Luktar fan men är hur bra som helst:) Idag jobbar vi på en fin bränna :D


God Morgon


Läcker?!?

Tänk vad snyggt O ha ett vitt uterum med en vit/guldig tapet i taket O att man har ett par stycken sådana här lampor som lyser upp :)


I hope

Jag ber till Gud att vi får detta väder i helgen:) Jag vill bara ligga O päsa på en strand O bli BRUN :)


Tips på en rolig foto app:)


God Morgon - FREDAG


Det tar sig

Drog iväg till Chilli O köpte lite balkongmöbler :) Så nu börjar det likna ngt iallafall:D Funderar på att lägga ut snygga trä plattor, men de får bli ett senare projekt isåfall:) Detta får duga så länge :)


Välkommen Freja

Min fina granne Sanna har köpt sig en liten söt valp:) Freja var namnet, ni kan ju gissa om Alfred är glad :D Hahaha!! Hon är söt som socker ..... <3


God Morgon

Hoppas ni har sovit gott;)?!? Vi va uppe ganska tidigt faktiskt, men helt okay för jag kände mig helt utvilad:) Idag ska jag hjälpa pappa med lite grejer + att jag ska nog faktiskt fixa min balkong,haha....på tiden kanske :O Nä,men har inte haft ngn lust innan tills jag fick se en sådan fin (rosa) lite större stol på ÖB som jag blev sugen på:) Åh den skulle passa perfekt där ute :P Aja, vi får se helt enkelt :)


* Idag är jag inte mammas tös när de bruna linserna har åkt på:) Haha!! De säger hon jämt.....- nu är du inte min tös caroline när du har de där.....Höhöhö!!


Värre GOTT - sommar känsla


Kändisträff

Min söta systerson Milton fick träffa Ola-Conny på Ullared:) Hahaha!!!!


Nöjda flickor

Har varit och shoppat hela dagen O tjejerna hittade sig var sina långa klänningar:) Gissa om de blev nöjda:P


My flower girl


Godnatt

Nu är de dax att hoppa i säng :) Imorn vankas de äventyr om nu vädret håller i sig någorlunda + att ja ska in O kolla ögat ;) Hehehe!!! Helt galet ju.....men lika bra:) Hoppas ni har haft en fin dag <3 sov så gott


Vad har hänt?!?

Hahaha, men gud kolla mitt öga:)

Är det detta som kallas för KARMA :O


Foto nördar som är stöpta i samma form :)


God Morgon

Hoppas ni har sovit riktigt gott?!? Själva va vi uppe med tuppen & frukosten är intagen ;) Det är nog de BÄSTA jag vet, förstår inte hur en del kan hoppa över frukosten :O Aja, alla är vi ju olika:P

Vad är eran favorit till frukost?!?


God Natt


Sötaste grillen jag nånsin ägt:)


En bättre dag


Äntligen är de hos MIG

Nu blir det ÄVENTYR!!!!


RSS 2.0