Just NU

Idag har jag bara myst runt hela dagen:) Njutit av min egentid helt enkelt:P hehehe!!! Nä,men jag har vart ute o fixat lite ärenden (sådana där bör) men skönt att ha de avklarat:) 
 
Just NU så inväntar jag Krickan mm, vi ska ut o festa lite ikväll / möta upp Vixis o co ute:) Så nu ska jag bara fixa de sista med håret o så!! Hoppas ni har en riktigt fin lör kväll framför er:) 
 
 
 ( dålig bildkvalite / Iknow )

God Morgon

 

Halllllååååå

Wow jag har visst inte bloggat på ca 2 dagar vilket har varit lite skönt:) Har prioriterat annat helt enkelt, som t.ex mitt kök som blev klart igår:) Sen har jag ju såklart jobbat och tränat oxå....vilket jag precis har kommit hem från en liten stund sen:) Blev ett riktigt gött box pass med Zandra:) Ang köket så ska jag absolut visa er det, men får ta det längre fram när jag har en ordentlig kamera eller så gör jag ett video inlägg helt enkelt:) 
 
Nu ska jag strax ge mig ut på en kvällspromenad med Alfred, åh sen ska jag bänka mig framför Idol :P Men hoppas ni iallafall mår bra och att ni får en riktig fin fre kväll :D 
 
 

Dagens fräckis

 

Hej på er

Idag mår jag mycket bättre :) Vaknade hyfsat tidigt, så jag drog iväg till skolan och hälsade på Filippa en sväng + att de ska komma hit en sväng idag:) 

Så just nu håller jag på med köket lite:) 

Tänkte ni skulle få en liten insyn hur det ser ut hittills :) Som det ser ut nu kommer det att bli klart under morgon dagen!! Då kommer det fler bilder o mina tips till detta projekt :) 




God kväll

Jag har känt så länge för att fixa ordning mitt kök, men eftersom det är hyresrätt så kan man ju inte göra precis vad man vill :O För den dagen man flyttar så ska ju lgh helst återställas som den var innan, sen vill man ju inte betala en hel förmögenhet på renovering när det inte är ens egen:) 

Så jag stack iväg till tapetserar butiken här i stan och köpte mig kakeldekor på rulle :) Mitt kakel jag har nu är såååå tråkigt (dax att fixa till) & det här kommer bli så snyggt :) Ska visa er lite imorn hur de ser ut före och efter!! 

Just nu mår jag as illa och känner mig helt kräkfärdig typ, så ska strax försöka komma i säng och hoppas på att det är borta tills imorn:)

 Hoppas ni har haft en fin dag/kväll <3 







Snygg make

 
 
 
 
 

Tisdag

God morgon:)
 
Jag vet att det vart lite dåligt med uppdateringar, men har inte riktigt orkat samt hunnit med:) Ibland prioriterar man annat helt enkelt:) Igår jobbade jag hela dagen, sen drog jag med Malin på ett boxpass,hehehe!! 
 
Just nu ska jag sätta mig och äta frukost för att sedan dra till Nya Sportlife som öppnade här i helgen, sååå sjukt snyggt och frächt där inne :) Så ska köra ett träningspass.......
 
 
Här kommer lite bilder från gymmet som jag plockat ifrån deras facebooksida:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sååå mäktigt




Mina fina syskonbarn säger hej till bloggen :)






God Morgon - Söndag




W.O.R.D

 

Lördag

God Morgon!!
 
Hoppas ni har sovit riktigt gott:) Igår somnade jag strax innan 22:30 hehe jag var sååå sjukt trött och jag kan säga att dessa timmar behövdes på ögat:) Nu har vi precis smällt i oss en dunder frukost, det bästa jag vet är att få kliva upp och känna doften av nybryggt kaffe:) Det gör lixom hela morgonen......
 
 
 
Idag ska jag testa Diorskin Nude - foundation...som är köpt på Kicks . 
 
 
 
Lätt täckande flytande foundation som förbättrar hudens kvalitet tack vare sitt innehåll av 100% naturliga aktiva ingredienser. Ger precis rätt täckning utan att maskera huden. Huden får mer fukt, blir jämnare och slätare. Pigmenten förbättrar ljusets spridning. Strålande naturlig finish. För en fräschare och piggare hud med naturlig lyster. / informationen är hämtad från Kicks - Pris fr 515 kr
 
 
 

Fredags shopping

 
 
Äntligen så köpte jag mig en MacBook Air :)

My beautiful




Fredag

Startade dagen med möte, men nu är jag äntligen hemma:) Sitter och för över allt från mobilen till datan då jag ska lämna in den i eftermiddag:) Hoppas den blir klar snabbt,hehe!! Tur jag har en extra lur här hemma så länge:) 

Den här fredagen har jag längtat jätte mkt efter, då det var ett helt år sen jag och tjejerna hade fredagsmys <3 Så frågan är vad vi ska äta för gott ikväll?!? 

Har ni kanske några tips på ngn god mat?!? 

Mitt nöje just NU!! 




*Bill Gates*

Till de barn och ungdomar som vill lyckas här i livet så finns de 11 livsregler/budord att följa :) 

(hämtat från Google)

Bill Gates skriver i sin bok om hur feel-good, politiskt korrekta lärare har skapat en generation av unga utan någon som helst förankring i det verkliga livet, och hur detta koncept leder dem till att bli förlorare i den verkliga världen.


REGEL 1 - Livet är inte rättvist – vänj dig vid det.


REGEL 2 - Världen bryr sig inte om din självkänsla. Världen förväntar sig att du ska ha uträttat någonting INNAN du känner att du trivs med dig själv.


REGEL 3 - Du kommer inte att tjäna 40 000 dollar om året, direkt efter gymnasiet. Du kommer heller inte att bli vd med en tjusigt kontor, förrän du förtjänat det.


REGEL 4 - Om du tycker din lärare är tuff, vänta tills du får en chef. Han har ingen ämbetsperiod.


REGEL 5 - Att steka hamburgare ligger inte alls under din värdighet. Dina farföräldrar hade ett annat ord för det – de kallade det en möjlighet.


REGEL 6 - Om du strular till det för dig själv så är det inte dina föräldrars fel. Sluta istället att tycka synd om dig själv och lär från dina misstag.


REGEL 7 - Innan du föddes var dina föräldrar inte så tråkiga som de är nu. De har blivit så genom att betala räkningar, tvätta dina kläder och lyssna till ditt prat om hur cool du är. Så innan du räddar regnskogarna från dina föräldrars generation, försök att först avlusa din egen garderob.


REGEL 8 - Din skola har kanske avskaffat vinnare och förlorare, men det har inte livet gjort. I vissa skolor har man avskaffat underbetygen – de ger dig hur många chanser som helst för att du ska kunna svara rätt. Detta har dock inga som helst motsvarigheter med någonting alls i det verkliga livet.


REGEL 9 - Livet är inte indelat i terminer. Du kan inte ta ledigt hela sommaren och mycket få arbetsgivare är intresserade av att du ska förverkliga dig själv. Det får du göra på din fritid.


REGEL 10 - Tv är inte det verkliga livet. I det verkliga livet måste folk faktiskt lämna sin plats på kafféet och gå till jobbet.


REGEL 11 - Var snäll mot nördar. Chansen är stor att du så småningom kommer att arbeta åt 





M.U.S.I.C




Tråkigt väder = BakDag :)





Blev ett gäng KOLAKAKOR :) 





Ett något kladdigt recept :) 




God Morgon

Jaha då har det snöat lite lätt här inatt:) Inte för att jag tror det kommer ligga kvar, så är det ändå lite mysigt;) Skulle va ball om det kom massor med snö så man kan hänga i pulkabacken :D hehehe!!!! Aja, tids nog så......





På min önskelista

Har hittat några favoriter från Timberland som jag mycket väl skulle kunna tänka mig att införskaffa :) 








Sensitive Eyes - Lancome

Hej på er:)

Vad brukar ni använda er av för att få bort exempelvis mascara/skugga mm runt ögonen?!? Förutom tvål - vatten:) 

Jag kan känna ibland när jag ska tvätta av mig sminket på kvällarna så får jag inte riktigt bort allting kring ögonen jämt, utan att man fortfarande ser lite mörk/sotig ut!! 

Så jag rotade runt lite i mina lådor och hittade Lancomes remover och den va helt fantastisk:) Ögonen känns mjuka och fräscha + att de inte finns en tillstymmelse av gammalt smink kvar :D 






Beautiful makeup








Mot gymmet

Nu ska jag strax dra ner till gymmet och köra ett Box pass med Zandra:) 

WorkOut 




Att tänka i Nuet




Favoriter från Moncler








BB cream

Idag testade jag BB skin perfecting cream:) Har hört att den är riktigt omtyckt!

Det ska vara en magisk allt - i - ett produkt som ger en behaglig,strålande,naturlig och jämn hud utan att se sminkad ut:)  










Jag tyckte den var super bra och jag blev jätte nöjd av resultatet av denna produkt :) 





Känner mig HEL!!!

Hoppas ni har haft en riktigt fin dag och en grym start på denna nya vecka :) Nu känner jag mig hel igen när barnen är hemma, fasen vad man saknar dom!!! 

Men hur som helst så stack vi iväg förut och inhandlade nya skor och lite annat smått & gott, så himla mysigt att bara strosa runt lite <3 Sen körde vi P till tåget :) Just nu ligger jag i soffan och myser med Alfred samt kollar på "nya ensam mamma söker" :) 

Ska strax hoppas i säng då en tidig morgon väntar på oss :P 

Sov gott <3 




Negativa människor går bort!!

Jag själv som människa är väldigt positiv och glad :) Vilket många har svårt för, iallafall dom bittra:) hahaha!!  Men det är ju sådan jag är som person "inget" jag tänker ändra på!! Visst är jag mänsklig som alla andra och har as dåliga dagar som bara är skit, men som jag inte skyltar med här på bloggen jämt förutom att det kanske blir färre inlägg eller så!! För VEM vill läsa om en massa negativitet?!? Sen har jag sett att det är några/någon som skriver elaka kommentarer, ibland svarar jag O publicerar dom och ibland inte, men varför ens lägga tid på det egentligen?!?

* Vad gör NI?!?
* Publicerar eller INTE?!?  

Från och med nu så kommer jag att anmäla / blockera allt som kommer in som negativa påhopp mm......tycker bara det är tragiskt med "anonyma näthatare" 

I min blogg ska det endast vara positivitet :) För det är just vad människor mår bra av :D 

Så enkelt var det :) 

Mer kärlek åt folket <3 




God Morgon

Vaknade vid 04:30 och hade så ont i korsryggen :( Har fått ischiasnerven i kläm så jag har sådana domningar/strålningar ut i benen :( Men blev bättre efter morgon promenaden som tur va:)  

Äntligen så kommer mina busfrön hem idag <3 Man känner sig inte riktigt hel när dom inte är hos mig!! 

Hoppas ni har haft en riktigt fin helg :) Min har varit helt awesome,hehe!! Men nu så kickar vi igång en ny vecka :D 





Prio nummer 1 på min önskelista

Hur snygg är den inte:)?!? 




Yammi

Igår fick vi den godaste maten ever hos Zandra för att inte tala om den delikata efterrätten :) 


Bilden talar för sig själv :) 






Från idag
























Happy B-day Milton




Done

Det blev ett riktigt grymt pass ikväll, är helt hävla slut i mina armar!! Skakar som jag vore nerv sjuk & dessutom så känns de som jag slagit sönder min armbåge:( hahahaha!!! A de ger sig snart:) Nu ska vi bara mysa ner oss i soffan och kolla på idol :) Hoppas ni har en mysig kväll <3 

Tack för ett grymt pass Zandra :) 








Dax att dra ner till gymmet och kicka igång denna fredags kväll med ett Boxpass





Sommarkänsla för ögat




Fredag

God Morgon.

Äntligen är det fredag och därmed HELG:) Denna dagen kommer bestå av lite jobb, sedan ska vi iväg och inhandla en present till Milton :) Men vad köper man till en ettåring?!? Aja, de löser sig nog:) Sen ikväll blir det gymmet, ska köra ett boxpass med Zandra :))) 

Imorn blir en fullspäckad dag, då vi först ska till Göteborg och fira Milton + att de blir en sväng till "jul på Liseberg" sen på kvällen är vi bortbjudna till Zandra för mat/dryck och sällskapsspel :) Detta kommer bli en toppen helg!!! 




Very Nice

Fick se att Adidas hade släppt en ny snygg tränings byxa :) Den va riktigt nice!!!! 




På jakt

Förut när jag och krickan var iväg och spanade in lite grejer till vårat kommande projekt så hittade jag världens sötaste mössa:) hahahaha!! Visst måste man skoja till det ibland;) 




Mina fina syskonbarn <3

MIO 



MOLLY 





Steg 1 åt rätt håll

Jag blev faktiskt jätte nöjd över resultatet :) Dock inte klart ännu, men det är en början :) Ska tillbaka om ca 1 månad och ljusa upp det lite mer!! Fick dock även lägga en ngt mörkare färg i utväxten för att sedan kunna ljusa upp den oxå så att det blir lite mer helhetligt:) 



Nu ska håret bara behandlas med massa inpackning :) 








Det tar sig...Just NU

Det här går över förväntan bra:) Trodde det skulle bli svårare att få bort det röda, men det går som en dans på rosor:) 

Missa inte resultatet sen :D 






Mot ljusare tider

Ni vet att jag skrev för ett tag sedan att jag INTE skulle färga mitt hår mer förrens i jan-feb:) Så jag var inne och pratade med min frisör och berättade om mina planer om att bli ljusare till våren O frågade om vi skulle börja med avfärgningar, men hon tyckte de va bättre att börja ljusa upp håret direkt för avfärgningen skulle inte hjälpa så mkt utan det skulle bara göra så att håret tog mer stryk!! Så idag börjar min förvandling :) 




Alternativ istället för solarium

Jag har varit ett stort fa'n till solarium under många år och alla vet vi ju att det INTE är precis bra för huden mm. Visst är det helt okay att sola nån gg då & då, men oftast blir folk helt maniska efter att få färg vilket leder till att man solar oftare!!  NOT GOOD!!!

Sen jag akut fick ta bort 2 leverfläckar som kliade och som hade ändrat form / förg efter att jag hade vart i Spanien. Sen dess har jag inte solat en enda gång!! Helt ärligt talat så fick jag dödsångest..... MIN första tanke var att jag hade fått Malignt melanom (hudcancer)!!! Men så var inte fallet, men såklart tanken slog mig!! 

Så kommer man till de gånger då man ska gå ut och vill se lite små brun ut istället för en blekfis, åh det finns ju hur många bra utan sol som helst att välja på, men jag har en favorit!!! Jag har beställt hem denna underbara solsprayen från TanCan som funkar hur bra som helst och som ger ett fint resultat:) I början kan de va svårt att få den att se jämn ut, men allt eftersom så kan man det på "känn" Snabbt och enkelt så har du en fräsch färg på 10 minuter:) 







Paket på posten

Idag kom första julklappen till tjejerna +  mig:) Beställde en BaByliss easy curl!! Känns väldigt bra att vara ute i god tid,hehe!! 






Måndags tips

Hoppas ni får en fin start på en ny vecka:) 




Fars Dag



Kära Pappa!

STORT GRATTIS
på Fars dag!

Tack för att Du är en sådan 
underbar pappa / vän som du är!! 

Du finns alltid där för oss och vi kommer alltid finnas där för dej <3 

Älskar dig massor ......


God Morgon lixom

I morses fick vi ett spännande möte med naturens drottning och hennes kalvar :) Haha!! Alltså de är så stora i verkligheten så de e helt sjukt ju :)


Lördag

Ärligt talar vilket tråkigt väder vi har här, regn,regn och åter regn!! Men får göra de bästa av det helt enkelt:) Åkte upp till Sportringen och slipade tjejernas skridskor, kostade bara 80kr paret :) Så nu vet ni det ifall ngn har haft den funderingen,hahaha!!! Tycker personalen där är så gulliga, det gör så mkt med ett trevligt bemötande :) Då vill man gärna komma tillbaka!! Nu ska vi strax käka här O sen blir det garanterat en sväng till hallen om jag känner mina tjejer rätt :) hehe!!! 


Så snygg - enkel och galant frisyr :) 




W.O.R.D






Nu blir det fredagsmys hälsningar Atlas




Fredag

Startade morgonen med en frukost på Coop tillsammans med Vixis och den var absolut inget att ha!! Jag hade förväntat mig ngt helt annat efter vad människor har berättat om den, så den rekommenderar inte jag efter mitt tycke och smak:) Sen blev det en lång promenad med Alfred i skogen + lite jobb hemifrån :) 

Hoppas ni får en super bra fredag O visst är'e gott med HELG :) Vi har inga direkta planer utan tar de som den kommer:) 

Vad har ni för roliga planer:)? 




God natt

Blev helt färdig efter benpasset, men gött var'e iallafall :) Vill inte ens veta träningsvärken jag kommer ha på Lördag :O När jag kom hem så hade tjejerna vart så gulliga och vart ute med Alfred,så de var bara för mig att ställa sig o fixa iordning en god omelette O sen hamnade jag i matkoma,hahaha!!! Så nu ska jag sova och imorn bitti väntar en frulle med Vixis på Coop <3  Kommer bli en awesome Fredag!!! 






Ready.....

Nu ska vi strax bege oss mot scouterna samt gymmet :) Ska bli gött att få kötta lite ikväll........







Rökelser - Indiska

Jag fick en kupong skickad till mig på Wrapp där jag hade 50kr att hämta ut något ifrån Indiska:) Så när vi var i Göteborg så kikade  jag in där och fann rökelser :) Det var säkert över 5 år sen som jag använde mig utav de!! Så de va lite roligt att jag fann det igen:) 

Nu luktar det som en dröm i lgh :D 








God förm

Igår hade jag en sån där halv dålig dag, huvudvärk till och från!! Men idag är det bättre :) Barnen fick mersmak av skridskor så det ska bli en tur dit idag med,hehehe:) Sen ikväll ska tjejerna till scouterna O då ska jag passa på att dra till gymmet O köra baksida lår :P Så kommer väl förmodligen inte kunna gå imorn om jag känner Koffe rätt:) 

Men nu ska jag slänga på mig dagens ansikte O sen ska jag jobba lite hemifrån med mitt och Krickans projekt :) 


Mitt dagliga bruk av smink:) 













Onsdags Nöje - Deluxe








Inspiration






Önskade jag var duktig på flätor, tycker det är så fint!!! 

Bella provar bågar

Min favorit 


Bellas favorit 









Max Factor - New

Hittade ingen underlagskräm jag ville ha, men däremot fick det bli en ny foundation som precis hade kommit in:) 

Hoppas nu att denna är bra :P 


Någon som testat ?!? 







Tisdag

Nu ska jag strax bege mig till skolan och hälsa på Bella ett par timmar:) Men först ska jag åka och införskaffa mig en underlagskräm, min sjunger nämligen på sista versen :O 




Senaste numret av Allers. :)




Enkelt!!!




Tack Malin!!!

Idag fick jag ett så fint kort på Filippa utav Malin som de tog för ett litet tag sen :) Så himla gulligt <3 




Paket på posten












Promenad med min sköna böna:)




Borta bra men hemma BÄST!!

Nu har jag bäddat ner mig i soffan, tänt massa ljus och kikar på Andra avenyn:) Blev så sugen på att se den serien igen, när jag läste om den på en annan blogg :) Så de tipset tackar jag för:P 

Imorn kommer äntligen mina tjejer hem, saknar dom massor <3 

Hoppas ni har haft en riktigt fin helg :) 




McFlurry - TWIX

Den här glassen va svin god:) Har ni testat?!? 







En bild kan säga mer än 1000 ord

Fick precis den här fina bilden skickad till mig utav en kompis :) Visst får man en härlig känsla av att se den?!? 



PEACE!!!!




Söndag

God Middag

Vi hade en sjukt rolig kväll / natt :) Hehe, träffade på många roliga människor!! Det blev en såndär "perfekt" utgång:) 

Gud vad jag älskar den här staden, den är precis lagom stor :) Så de känns lite halv surt att få lämna den snart!! Men, men är väl förmodligen snart tillbaka,hahaha!!! 






Taggar utgång

Nu ska vi strax bege oss ut :) Bara den sista fin slipningen kvar av make och kläder :) 






På stan

Hittade ett par as snygga väskor förut och så kom jag tänka på min Zandra & tänkte direkt att en sån måste hon få som en liten present:) Hehe, men för att vara på den säkra sidan att hon skulle gilla den så va ja ju tvungen att messa över lite olika foton på alla väskor för att veta exakt vilken hon ville ha;) hahaha!!! 

Såååå det blev den här :D 




God morgon Göteborg


Så fint min syster välkomnande oss <3 




Friday


Gud vad skönt med fredag:) Denna helgen skall spenderas i Göteborg ;) Sticker så fort arbetsdagen är slut!! 

RSS 2.0