Min lilla sötnos




Fredag

Fick en liten fin present idag utav Jessica :) Vad en liten grej kan göra en så glad !!! 

Sen är den ju så söt <3






På min önskelista




Schysst hemma träning!!

 

Yeaaaaa right!!!




Börjar ge resultat

Ni vet att jag berättade om en nattkräm jag skulle börja med som heter Neme&Moy:) Har nu använt den i drygt två veckor vilket har gett resultat:) haha!! Visst ser de läskigt ut?!? MEN det är precis såhär det ska se ut nu:) Det är nu själva utrensningen sker av alla orenheter som är i huden :P Det är dock bara på hakan det har blivit såhär, hehe!! Ska bli spännande o se hur detta utvecklar sig!! Många som upplever det här gör felet att de slutar med produkten, men detta är alltså helt normalt :) 



Information: 

Enhanced cream 15%
Exfolierande nattkräm med 15% glykolsyra
Föryngrande nattkräm för alla typer av hud. Genom glykolsyrans exfolierande verkan tar Enhanced cream effektivt bort döda celler från hudytan. Genom sin starka koncentration (15%) stimulerar glykolsyran den cellulära nybildningen och reducerar rynkor och fina linjer. Denna kräm innehåller också aktiva naturliga fuktgivare som normalt återfinns i det hydrolipida skiktet i huden. Huden återfår sin elasticitet med ett sammetsliknande skimmer.

God Morgon




Måndag

Sorry för dålig uppdatering, men det har vart fullt upp hela dagen :) Iofs så startade jag dagen med en lång sovmorgon :) Sen fick jag åka o hämta Bella i skolan då hon inte mådde så bra:( Men hon är på bättringsväg nu:) 

Hoppas ni har haft en bra start på den nya vecka :)?!? Så himla skönt att januari månad snart är slut!! Tycker den känns sååååå oerhört lång!! 


Ge oss SOMMAR nu!!!! 




Bodypump

Nu ska jag alldeles strax åka till Sportlife och testa på deras pass "Bodypump"!! Det är faktiskt mitt första bokade pass där så hoppas de kommer bli bra:) Sen ska jag unna mig en go bastu därefter, hehe!! 





Jag dämpar mitt sug efter choklad




Söndag

God morgon:) 

Hoppas ni har sovit riktigt gott?!? Jag känner mig hyfsad utbildad, men är fortfarande lite trött i kroppen så jag funderar på att hoppa passet idag på sportlife!!! Men vi får se, det är ju först i eftermiddag :) 


Hur söta är inte smulan och Alfred då, hehehe här får han sin morgontvätt i vanlig ordning ;) För er som inte vet så har jag oxå en katt sen drygt 2 år 
tbx som heter Smulan 






Bästa reklamfilmen o han är kung för Sverige!!!

 

Städ tips

Ni vet sådanahär "doftkulor" som man häller i dammsugarpåsen så det ska lukta gott när man dammsuger?!? 

Insåg idag att mina var slut, så jag tog och hällde i två mått med VIA tvättmedel i påsen och de gjorde susen :) Funkar hur bra som helst och det doftar som en dröm!!! 







Lördag

God morgon:)
 
Inatt har jag sovit as dåligt:( Jag har bara känt hur det har pulserat igenom hela kroppen på mig och vaknade med träningsverk from hell...
 
Nu ska jag strax göra mig iordning för att fara & hämta Gabriella och Filippa som ska på träning :) Jag tycker det är så roligt att få se hur dom utvecklas på isen för varje gång de är där:) 
 
 
 

Dax för Fredags MYS!!

Nu ska jag ner till gymmet o köra ett boxpass med Zandra i vanlig ordning :) Sen väntar en super god fisksoppa som vi har åstadkommit under dagen:) 

VILKET härligt avslut på denna fredag:)






Fredag

Idag når Alfred mkt bättre, han har repat sig super bra :) Dock lite små slö, men men det kunde varit värre!! 

Idag fixade vi en flygande Jacob till lunch, va sjukt längesen jag åt de:) 









Ägg O baconmuffins - Frukost / Mellanmåls tips

 
 
Recept:
 
Ingredienser: 
10 ägg
1 dl vispgrädde
2 dl ost
2 pkt bacon
peppar 

Gör så här 
Blanda ägg, grädde och ost.
Klipp baconet i små bitar och stek.

Blanda baconen med äggröran, peppra.

Häll sedan smeten i muffinsformar, jag använde en teflonform men rekommenderar att man har pappersformar i så slipper man att smeten fastnar.
In i ugnen i ca 175 grader i 20 minuter.

Perfekt att ta ut ur kylen på morgonen, värma i micron en minut och njuta av snabba ägg och bacon :)
 
 
Formar av silicon
 
 
 
 
 



Kommer absolut skicka med Gabriella o Filippa varsina till skolan som de kan ha som mellanmål om de blir hungriga innan lunch :) 

Satt som ett schmäck




Dax att inviga dessa sköningar på ett svettigt boxpass :D 

Löjligt NÖJD

Förut när vi va på Lidl och handlade så hittade jag super söta äggformar för bara 10kr st, hehehe som hittat :) 




Kaos kaos - panik

Vi började dagen med storkok och samtidigt så skulle jag frosta ut frysen!! Har en kastrull med kokande vatten som jag ställer in i frysen ca 3 min och sedan ska jag ta ur den & vad händer?!? Handtaget släpper från kastrullen och allt vatten hamnar över lilla Alfred....som tur är så klarar han huvudet, men hela kroppen blev ju skållhet!! I panik tar jag upp han o torkar, sedan ner i badkaret och kylde ner han i ca 15 min!! Ringde och pratade med vetrinären och jag /vi hade handlat helt rätt!! Men stackars denna lilla hund :( De gör så ont i mitt hjärtat!! Så nu ska han bara vila och få återhämta sig så skulle jag ev få utskrivet smärtstillande till han!! 




God morgon

Frukost deluxe :) 






* Grekisk yoghurt 
* Hallon & Blåbär
* 1 banan 

True




I ugnen


En kommande smarrig broccoligratäng som sedan ska serveras med stekt bacon :) 

God morgon




Klick klick

Kände att jag behövde ett par nya träningsbyxor så jag klickade hem dessa förut från BetterBodies:) Har ju ett par röda sen innan och jag är så nöjd med dom :) Ibland så måste man få unna sig lite nya träningskläder :P
 
 
 
 
 
 

KesoPlättar

Idag lagade vi kesoplättar som exempelvis är bra som mellanmål :)
 
 


Vi använde oss utav ett runt pepparkaksmått i stekpannan för att få dom hyffsat runda :) 
 
 

Lika barn - leka bäst






God morgon

Vad äter ni helst till frukost:)?!? 




Work Out

Det blev ett riktigt gött pass ikväll på boxen:) Jag är mer än nöjd!! Sofia som leder boxen emellanåt är så sjukt grym...hon sätter ihop allt så himla bra & där snackar vi tempo och det är de som gör de ännu roligare:) Wihaaa!!! 








På posten








Ni har väl inte missat Nelly's stora REA?!?!

Satt och kikade in Nellys stora rea igår och dom har ju sjuuuukt mkt snygga kläder:)
 
En av mina favoriter på just klänning:)
 
 
 
 
 
 
 
 

Skolhäng




LCHF

Hej på er:) 
Tänkte ta upp lite om kost i detta inlägget :)

Jag har aldrig varit en person som har tänkt på vad jag trycker i mig ( onyttigt eller ej ) hehehe....kanske rättare sagt för att jag aldrig har behövt de eftersom jag aldrig går upp ett gram ändå typ!! Sen har det inte undgått mig att höra om alla "super" bra koster som finns :) 

Men jag vet oxå hur viktig egentligen kosten är när man tränar, så nu tänkte jag bli mkt bättre med att sköta den:)  Så nu förstår ni, så har jag och Jessica slagit våra kloka huvuden ihop och ska tillsammans åka o storhandla (nyttig) mat som vi sedan ska fixa STORkok på och kompa upp till vardera frys:)  Inriktningen kommer att bli LCHF - inte helt strikt.....men mkt åt de hållet:)  / Bra va?!?!?! /  
 
*Så de kommer väl upp massa recept sen som ni kanske får nytta av:D
 
Hel ärligt så tycker jag det är skit tråkigt att laga mat, bland de värsta jag vet och hittar jag ett smarrigt recept och det är för många ingredienser slår jag backut direkt,hahahaha!! Det ska vara enkelt o snabbt......
 
 
 
När det gäller mat så är jag absolut ingen planeringsmänniska..utan jag handlar typ för dagen....förutom frukost för det är alltid ngt som finns hemma:) Men allt annat blir en dags handling *not good* för ekonomin :P
 
 
Har ni kanske ngt smarrigt recept som är snabbt och enkelt så mottages gärna tips:)
 
Någon av er som kör eller har kört LCHF?!? 
 
 
 
 
 
 
 Detta inlägget är tidsinställt :) 

God Morgon

Då har vi Måndag igen:) Helt underbart om jag får säga mitt..mot ljusare tider :))) hehehe
 
Idag ska jag hälsa på Gabriella i skolan hela dagen låååång vilket ska bli riktigt trevligt :) Det enda jag bävar för är att det är så kallt i klassrummet....(inte riktigt min grej) Så jag har klätt mig som om jag skulle på fjällvandring,hahaha!!!! Hellre för mkt kläder än för lite.....right?!?!? 
 
Hoppas ni får en riktigt fin dag så länge....kan glädja er med att de kommer ett tidsinställt inlägg under dagen som ni inte får missa :) 
 
 
 
 
 

Sötnosar - vänskap






Söndag

God middag:) 

Söndagen inleddes med en härlig skogspromenad och det var helt vindstilla :) Sen kikade solen fram en sväng och man kände hur strålarna trängde sig in i själen :) 




Hälsningar från Götet :)








Disco TIME




Proteinpulver - beställt

Idag beställde jag och Jessica oss proteinpulver 4kg från Gymgrossisten :) Det blev whey80 + omega3 ..... själv tycker jag att detta är som en djungel med allt som finns till att ta ihop med träning osv :P 
 
Men efter lite forskning så fick jag detta rekomenderat efter hur min träning ser ut:) 
 
Vad använder ni för ngt ?!? 
 
 

Fredag

Hej på er:)
 
Hoppas allt är riktigt bra mer er:)?!? 
 
Hos mig är allt bara prima,har dock haft lite bloggtork som ni kanske har märkt!! Men så är det ju ibland..
.(ni vet hur de kan vara) 
 
Idag så är det ju Fredag..änltigen helg lixom:)
 
Men från det ena till det andra nu då.....hur kallt är det inte?!? De va ngn dag som vi hade -16 här...sinnesjukt!!
Fy f*n jag dör.....det är ju sådana här dagar man önskade att de fanns lite mer underhudsfett på kroppen :O
 
Hur som helst så ska jag o Jessica (grannen) knalla ut på en promenad om en liten stund med våra fyrbenta yrväder :P Ska nog passa på o ta massa fina kort som jag slänger upp sen, hehehe!!! Så vi hörs om en stund.....
 
Vad har ni för roliga planer till helgen:)? 
 
 
 

I nyaste nr av Året Runt

Självklart så pryder mina fina syskonbarn en spalt i nya tidningen :)




Nöjd & glad liten tjej

Ikväll gjorde Filippa oss sällskap till gymmet och hon var mer än nöjd:) 

Alltid lika roligt med en liten support :) 




Tisdag

Idag fick jag äntligen min nattkräm som jag beställde :) Minns ni?!? Mene&Moy:)

Ska bli så spännande att prova denna:) 





För övrigt så har jag jobbat hela dagen o ska strax ner till gymmet o köra Box i vanlig ordning :) Hoppas ni har haft en fin Tisdag trots all snö som kommer <3

Box TIME

Nu bär det av till gymmet för ett pass med min babe Zandra :) Yeaaaaa




Måndag

Hallå på er, skönt med Måndag?!?

I morses när jag stack ut med Alfred så hade vi -16 :( Hujedamej!! Kan lova att de va en rask promenad,hehe!! 

Tänkte lägga upp en bild nu på mitt hår:) Skulle ha gjort de tidigare, men det har bara fallit bort!! Bilden är inte riktigt rättvis, för i dagsljuset så tycker jag att det är mer "orange" (guldigt) "brons":) haha!! En salig blandning....jag är faktiskt inte så nöjd, men tänkte att de får vara lite så nu (tror de en vanesak) för ögat än så länge:) Det är ju inte de lättaste att få bort de röda tonerna tyvärr:( 

Men tids nog så kommer de bli bra :) 




W.O.R.D


Min Zandra skickade denna till mig o hon är klok som en bok "ibland":) 

Söndag

Vad hände här då?!? Massa snö som kommit ....Wihooo gissa om vovvarna blev glada under promenaden :) 








Live to become à legend




Fredag

Hela dagen har bestått av arbete :) Sen direkt efter så drog jag till gymmet och hade fredags mys med Zandra;) *BOX TIME* :) Sen fixade jag - grannen o Krickan oss en riktigt fin tacos gratäng :) Så nu sitter vi här o pratar massa gamla minnen :P  

Men nu är'e ledig HELG som gäller!! Åh morgon dagen ska jag starta med att hämta mina flickor som ska på konståkningsträning :) Sen blir de en tripp upp till sportlife!! 

Hoppas ni har en riktigt trevlig kväll :)




Allting har en mening .....




Nöjd & belåten

Då va jag hemma efter kvällens pass, rättare sagt för typ 1 timma sedan:) Fy fan va sköööönt de va, precis vad jag behövde :) Det blir lixom som en sinnesro för kropp o själ :P hehehe!! 

Ska försöka bli lite seriös o sätta mig ngn kväll o planera upp lite olika träningsschema, låter väl som en bra ide?!?:) Det är skönt när man har en liten rutin på de hela :) 

Nu ska jag o min "nya" underbara granne sätta oss käka lite :) 

Imorn är de fredag, helt underbart:) 

Har ni några roliga planer till helgen?!? 




Skit dag

Usch jag har haft en skit dag :( Ska snart dra iväg o köra ett boxpass, så hoppas de kan få mig på bättre tankar :)

Tur jag har min lilla prins <3 




Min morgon läsning :)


God morgon :) 


Jag VANN

Igår fick jag ett samtal från "Energi Hälsostudio" om att jag hade vunnit ett månadskort hos dom:) Så det har jag vart och hämtat ut idag + att jag fick en rundvandring :) Det var ett riktigt fint och fräscht gym. Så nu ska jag bara få till tiden att komma dit oxå,hehehe!!! 




Yeaaaaa




Mosters godingar <3




Good Morning My Dear

Nu ska jag sticka till frissan och få bukt med mitt anskrämliga HÅR:) Jag ska nu bli ännu ljusare,hehehe!! 






Atlas bjuder på semla



Tycker ni om semlor:)?!? 

Jag äter endast semlor om det inte är ngn mandelmassa i, men det går bra med vaniljkräm istället :) 

Just NU

Befinner vi oss i ishallen *burr*!! Hoppas ni har en riktigt bra måndag iallafall:) 




Home make over

Hej på er:) 

Jag har gått i tankarna om att tapetsera om mitt vardagsrum:) Har hittat en skit snygg tapet som skulle passa mig perfekt:) Så ringde min hyresvärden för ett par dagar sen och han skulle komma upp ngn dag o se på de hela:) Så håll nu tummarna på att han godkänner det, annars så får jag stå för kalaset själv....vilket jag egentligen inte har lust med:P Jag inser att om dom kan med o höja hyran varje år så kan de oxå se till att lgh piffas upp o underhålls därefter :)   RIGHT?!?!? 

Hur som helst så är jag på jakt efter en STOR spegel med silverram:) 

Ngn som har tips på vart man kan finna en sådan utan att bli helt ruinerad;)?!? 




JA tack till fika hos päronen :)





Vilken är eran favorit kaka :)?!? 


Mene&Moy - nattkräm

Igår klickade jag hem en nattkräm från Mene&Moy, ngågon som testat denna?!?! En nära vän kunde varmt rekomendera denna nattkrämen :) Så då tänkte jag ge den en chans såklart....den ska tydligen vara helt awesome och ge resultat för vad den utlovar :)
 
 
 
 
HÄR kan den beställas :)
 
Info om produkten:
 
 

För vem? Föryngrande nattkräm för alla typer av hud.

Egenskaper: Genom glykolsyrans exfolierande verkan tar Enhanced Cream effektivt bort döda celler
från hudytan. Genom sin starka koncentration (15%) stimulerar glykolsyran den cellulära nybildningen och reducerar rynkor och fina linjer. Denna kräm innehåller också aktiva naturliga fuktgivare som normalt återfinns i huden. Huden återfår sin elasticitet med ett sammetsliknande skimmer. Nattcremen stimulerar syntesen av kollagen, minskar rynkor och fina linjer samt stimulerar bildning av hyaluronsyra och motverkar uttorkning.

Användning: Fördela nattcremen i handflatorna och stryk ut den i ansiktet och på halsen. Massera in den i huden med uppåt- och utåtgående cirkelrörelser. Börja din behandling med mene&moy Enhanced Cream 15% varannan natt under den första veckan för att sedan använda nattcremen varje natt.

Storlek: 50 ml

Obs! Det är vanligt att det i början "sticker och pirrar" i huden när du använder mene&moy-produkterna. Detta eftersom produkterna är så pass aktiva. Vissa kan även uppleva att det kommer mer orenheter i början av användandet eller att huden blir torr, det är också helt normalt och övergående. Det sker en utrensning då de aktiva ingredienserna i produkterna rensar ut orenheter och döda hudceller. Tänk även på att alltid använda mene&moy Facial Sun Block C30 om du väljer att använda mene&moys produkter på dagen.

 
 

Här har vi Gabriellas rum :)












Home sweet home

Nu har vi precis kommit hem från bion och tjejerna är i full gång med att möblera om Filippas rum:) hehehe!! Tidigare under dagen fixade vi bellas rum, blev riktigt bra:) Ska visa er sen!! 

Ang filmen så var den faktiskt rätt dålig, ingen höjdare alls :( De va bara några scener som man skrattade till!! Men hur som helst hade vi en mysig stund tillsammans <3 




Bio Mys

Nu bär det strax av mot biosalongen:) Vi ska gå o titta på "Sune på bilsemester" hehehe!! Åh sen har vi fin sällskap med oss (mina fina mamma) ville såklart förlja med :)
 
 
 
 
 

Nike Air Max

Funderar på att köpa mig ett par nya träningsskor :) Kan väl vara en försenad juklapp till mig själv,hahaha!! 
 
Dessa är ju så sjukt snygga :)
 
 
 

Isa Dora serum

Jag köpte mig ett serum från Isa Dora som är till ögonfransarna, MEN istället började jag använda det till mina ögonbryn:) Det gav snabbt resultat och jag blev super nöjd:) Har dock haft ett långt uppehåll så nu tänkte jag börja använda det igen, behöver snabbare hårväxt så de finns lite mer o lägga färg på :) Ett plus i kanten är att det blir som en stadga i brynenhåren så de ligger på sin plats :P 








Instagram 2013 - frkehn

 





 
 




 
 
 




Fredag

Idag tog vi sovmorgon fram till nästan 10:00 :) Känns som det blivit till en vana,hehehe!! 

Efter frukosten åkte vi ut till skogen och körde köttbullsträning med Alfred:) Även små hundar behöver mental träning, även om inte många tror de :) 













Sjuka = sockersjuka :)

Kan väl inte påstå att vi är dödssjuka, men tillräckligt dåliga för att få unna oss massa onyttigt :) 






Bästisarna




Torsdag

God förm :)
 
Känns som jag börjar bli sjuk:( Trött,slö o int i huvudet....men nu börjar äntligen Filippa bli bättre ifrån sin feber :) Kanske blir min tur nu istället........Idag bli en lugn hemma dag i hopp om att vi blir bättre, har varken tid eller lust med att bli sängliggandes:O 
 
 
 
 
 
 
Film tips motages mer än gärna :)?!?

Armani Si

Har ni luktat på denna parfymen?!?


Helt klart min nya favorit 




Borta :)

Hallå på er:) Allt bra?!? 

Idag har jag städat bort julen:) hehe känns sjukt bra faktiskt!!! Det har nog aldrig hänt förut att jag gjort det såhär tidigt:) Men kanske beror på att de inte är ngn snö & så :) 

Nu ska iallafall jag o mina små gryn (inkl) grannen slänga oss i soffan o kolla på film <3

Har ni tagit bort julen ännu:)?!? 






1/1-2014




RSS 2.0