Mums mums

Ja vet mkt väl att det är torsdag o därmed käkas de soppa:) Själv är jag ingen sopp älskare direkt så här serveras det torskfile i räk & dillsås tillsammans med potatis:)


Hej på er

Hoppas ni har sovit gott:) Verkar som solen kommer kika fram strax!! Är så j gött att det bara blir ljusare o ljusare för varje dag:) I efterm ska jag försöka ta mig till gymmet, saknar träningen jätte mkt:P Har lixom inte funnits ngn tid över till det den här veckan ännu!! Aja, vi får se hur de blir:) Ha en fin start på eran dag kram


God natt


Baka baka liten kaka

Bjöd in mamma på lite fika i eftermiddag <3 Så slängde ihop en kladdis såklart:) De va riktigt smaskigt:)


Feb. 27, 2013

Känslan av att sitta i biltvätten o ngn har vevat ner bakrutan en bit:) Haha varför ska allt hända mig jämt?!? #otur:) Men ren o fin bil har vi nu:)


Nytt in


Trött sliten som f*n

Först blev det Ikea sen drog vi vidare till Ullared:) Benen är rätt möra nu!! Btw, Såg fan de fulaste sönder blekta hår någonsin idag,hahaha!!! Usch, hujedamej!!! Men nu är ja såååå sjukt trött o ska hoppa i säng;) Hoppas ni har haft en frisk härlig dag:P pusssss


Feb. 26, 2013

God morgon:)

Härligt med solen som skiner idag:) Dock kallt,men de får vi överleva:P
Med rätt farkost så styr vi nu skutan mot Ikea o A6 :)


Nytt in

Idag fick jag hem min peak tröja som jag beställde:) Behöver lite luv tröjor nu till våren, sååå himla gött o slänga på sig när man ska ut på en promenix typ:)


Smoothie på kvarg

 
Gjorde en såå god smoothie gjord på kvarg idag!! Både jag och tjejerna slukade den direkt, super bra mellanmål!! Det var första gången jag gjorde smoothies baserad på kvarg! Såå himla gott, mättande och proteinrikt! Så här gjorde jag denna goda skönhet:
 
- 250g kvarg
- 100g blåbär
- 50g hallon
- 1 mogen banan
- lite vaniljpulver
- en skvätt vatten
- ett ägg 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Färg klick i vardagen

Nu kände ja att de va dax att ta på sig lite färg :) Så ja rotade fram mina gröna fina jeans från London:)


Måndag

God Morgon finisar:)

Idag fick ja gå upp skit tidigt för att åka o lämna in bilen *suck*!! Men tydligen ett MÅSTE!! Hehe, fast de va ju en skön känsla att solen skiner love it :) Idag kommer flickorna hem vilket glädjer mig massor:P Hoppas ni får en fin start på denna veckan:) / kraaaam


Work out

Snart dax att dra ner till gymmet o köra kvällens pass:) See yaaaaa......


Mumsfilibabba

Fasen vilken god mat jag fick idag:) Åt som ja aldrig sett mat förut,hehehe!!! Finns inget bättre än päronens käk:P


Helt underbart

Tog en riktigt lång promenad med lilleman i skogen:) Gick där o njöt av solen o fåglarnas kvitter!! Vilken härlig känsla de va:) Sen efter den så var med middag hos päronen!! Det bjöds på älg gryta,postis o morötter:) MUMSFILIBABBA!! Nu ska vi strax ge oss ut en kort sväng igen,men först lite kaffe o kaka:) Får bli ett hårt pass sen ikväll:P


Today

God Morgon:)

Igår kväll drog jag över till krickan o fixade med den nya uppdateringen till mobilerna o paddan:) Samtidigt så satte vi oss ner igen &spanade efter en sista minuten, men vart vet vi ännu inte!! Planerna är att vi drar i slutet av April, fan ja e så trött på denna j kyla o skit, ge mig SOL O PARAPLYDRINKAR :D hehe!!! Hela denna helgen har jag vart sååå jävla trött, så man kan säga att ja typ sovit bort de mesta av den!! Aja, skit samma,hehe de va la vad kroppen behövde ( SOVA ) Nu ska ja gå upp o fixa kaffe o grejjer sen ut på en promenad ;) puss på Er!!!


En glad hälsning från Göteborg


I parken

Förut så åkte ja o hämtade mamma o tog med henne o sin hund till ( hundparken ) Hahaha, min lilleman har de tufft där, stackars lite :( Fick sig lite tjuvnyp men till slut gick allt bra:) Kan ni fatta att det var totalt 16 hundar samtidigt i parken :) Helt fantastiskt! Nu inväntas det mat, mmm de blir potatismos o strömming :)


Lördag

Nä men kommer solen fram idag:) Åh vad härligt!! Snacka om att de suger i min shopping tarm idag :O Men NEJ, ja ska inte handla:) Får väl försöka få på mig lite kläder o kanske ge mig ut en sväng :) Har verkligen inget planerat idag, känns hur konstigt som helst!! Aja, vi får helt enkelt se vad denna dagen bjuder på :)


Wihoooo

Mötet gick toppen:) "som tänkt" Drog till gymmet förut o fy fan ja e helt mör i kroppen,hehe!! De passet var grymt!! Sen så träffade jag Krickan där, väldigt glad trots värken:) hahaha!!! Nu ska lilleman få sin beskörda del så jag o min granne "sambo" ska nu traska ner till stan o köpa oss ngt gott att käka ikväll:) Blev juuuu en väldigt bra Fredag detta!!


Feb. 22, 2013

Då är jag klar för att åka:) Ska bli spännande o se vad detta möte kommer att leda till;)


Fredag

God morgon

Äntligen fredag o en ledig helg:) Fan vad jag har sovit knuckligt inatt:( hehe!!! Men strax ska jah åka ut till pappa o äta frukost med honom *mysigt*!! Sen ska jag iväg på ett litet affärs möte,Hmmm ska bli spännande:) Sen ikväll ska jag till gymmet o köra rygg, ska bli jävligt gött!! Känns som att de kommer bli en bra FREDAG :)


Aj aj aj

Fy fan vad ont jag har:( hujadamej!! Blev inte helt klar idag utan vi körde drygt halva, så om en månad ska jag tbx:) Dååå har jag nog glömt smärtan;) hahaha...vill man va fin får man lida pin :O


SMÄRTA!!!!


God Morgon

Va uppe med tuppen, kunde lixom inte riktigt sova!! Så ja stack ut på lång promenad med Alfred:) Sen tog jag en varm dusch *skööönt* åh nu käkar jag frulle i väntan på att Malin o Jessie ska komma:) De ska hålla mig sällskap när ja tatuerar mig :thumbup: Hoppas ni får en fin start på eran dag:) kram


Tack för idag slut för idag

Fan vilket gött ben pass de blev:) Den som ska ha ett stort tack är såklart Kristoffer som körde livet ur mig;) haha!! Näe, skoja men de va bra:) Känns gött att de börjar ta sig lite på armar o rygg:) Så imorn är det vilodag men på fre kör vi igen:P Nu ska jag hoppa o säng för imorn bitti ska jag åka o gadda mig:) / sov gott pusss


Double - Work out

Drar mig ner mot gymmet igen:) Blev tydligen dubbel pass idag *love it* Haha!! Nä men ska träffa en kompis där som jag ska köra med....antar att de inte kommer bli ett lätt pass:P Höhöhö!!!


Work out

Wow vilket bra träning det blev idag, såååå j nöjd:) Vilken energi jag hade:D Kan nog hända att det blir träning ikväll oxå,hehe!! Gött när man väl har kommit igång:)


God morgon

Känner mig mkt bättre idag:) Phuuu, tur de inte blev ngt mer av min frysning:) Så nu är jag ombytt o klar för att dra till gymmet o träna!! Är Sjuuukt taggad!! / pusss


Nej Nej Nej

Säg inte att jag ska bli sjuk:( Fryser som en liten blå:O åh har gjort de hela kvällen....har verkligen INTE tid att bli dålig nu:( Hoppas,hoppas de bara är tillfälligt!!

En trött, sliten "jag" går nu o lägger mig!
Sov gott finisar & dröm sött <3


Hänt Extra

Min lille skit är med nya nr av Hänt Extra:)


Lek i hundparken

Idag har Alfred vart o lekt i den stora hundparken som ligger typ 10min fr oss:) PERFEKT!! Tänk vad skönt till våren/sommaren när de förhoppningsvis kommer upp lite bord o stolar:) Dååå vet ni vart jag kommer befinna mig:P hahaha!!!


Min fina lillskrutta


In Ear

Hur snygga är inte dessa in ear:) Funderar på att beställa dessa,men hade helst velat ha dom i strass!!


God natt alla finisar


Feb. 18, 2013

Vilken jävla stressig efterm/kväll!! Att jag ens lever:P hahaha!! Knappt att jag har hunnit äta åh de märktes på träningen, vilken mjölk syra:( Helt död nu....!! Så nu ska de bli sjuuuukt gött med MAT (lax & ris) MUMS!!!


Inbakat idag

Strax ska jag dra iväg på medarbetarsamtal med chefen;) Tänkte va lite extra fin i håret,hehehe!!! Så i morses när Malin var här så fick hon fixa flätan på mig:)


Bra start på denna Måndag


Svårt att VÄLJA!!


Feb. 17, 2013

Ärligt talat....MIN dag idag...tvättat,städat, lagat mat, glott på tv o vart ute med hunden!! Finns inget värre när man måste hålla sig inne när kidsen är sjuka:( Fattar ni vad energi jag kommer ha till boxen imorn kväll:) jag längtar ihjäl mig:P Kanske skulle börja i garderoben....rensa på skit ja inte använder mm....!!! Men vill ju ha mamma till hjälp, hon är nog den mest organiserade människa jag känner:) hahaha!!! A vi får se...ja får la ligga kvar här i soffan en stund till;) hehe!!!


Breakfast


Söndag

God Morgon

Ligger fortfarande kvar i sängen o drar
mig, lite små seg!! Skulle ju ha jobbat idag, men eftersom lillan inte riktigt är bra ännu "men på är bättringsväg" så bestämde jag för att vabba så hon får en ordentlig vilo dag!! Även om man bara har lite små feber så är det skönast att va hemma ju. Så då kan ni ju räkna ut sj att detta kommer bli en den längst sönd nånsin!!! Kanske ja kan få ngt vettigt gjort hemma:P Nä, nu ska jag snooza lite till.....innan kaffet är klart!!

Puss på Er.....


Daim - Bullar

Förut när ja va o handlade så köpte jag de nya DaimBullarna, mmm tönkte jag...fan va gott!!! Men vilket blev en stor besvikelse:( För de första så va dom svin dyra, sen fanns de inte en tillstymmelse smak av Daim!! Aja, då har man iallafall testat!! Kunde lika gärna köpt kanelgifflar....samma sak!!!


Dagens absoluta godaste fika


Grrrrrr

Dagen kunde ju startat bättre än att min diskamaskinsjävel ska krångla!!! Hahaha, aja jag löste de för stunden iallafall hahaha!!!


Why not

Sitter o längtar redan nu till nästa vecka:) Den är precis fullbokad,hehe! Förhoppningsvis så blir det ett "litet" affärs möte (lite nya grejer på gång) / sen medarbetarsamtal med min chef o sen ska jag tatuera mig på torsdag:) Sen funderar jag på att dra till Stockholm igen över helgen!! Men vi får se, sååå jävla skönt att bara komma iväg:) Jag bara njuuuter av mitt liv :thumbup:


Feb. 15, 2013

Usch vad jag fryser hela tiden:( Säg inte att jag ska gå o bli sjuk!! Fast åh andra sidan så är det Sjuuukt rått väder ute:( Fan kan vi inte bara få lite sol o värme!! Är sååå less på denna j snö o kyla!!!

GE MIG SOL NUUUUU!!!!


Fredag

Äntligen fredag:)
Tycker den här veckan har gått så sjukt fort:O Aja, hur som helst så ska jag dra iväg på möte strax:) Hoppas ni har sovit gott o att ni får en fin start på denna dag:) pussss


Mys hos päronen

Förut drog vi ut till päronen o fikade en alla hjärtans dag fika;) Sååå himla mysigt!! Alla vi tjejer fick varsin ros o triss lott av pappa <3 Han är världens bästa!!


Dagens


Peace and Love


14 / 2 <3


God natt

Nu hoppar vi i säng, shit är helt slut:P hahaha tror de e kärring varning på mig :O Fast jag måste nog slänga ett öga på Mia På Grötö först...älskar verkligen denna kvinna:) Sov gott sen godingar kram


Just nu


Me and my beauty


Feb. 13, 2013

Tjoloooo:)

Idag tog vi lite sov morgon, riktigt skönt!! Satan va kallt det är ute idag...burr!!! Nu är'e dax att ta tag i lite städ o tvätt:) Sen ska vi dra iväg o testa på ponny trav :P hehehe fan ja kommer la frysa ihjäl!!


Godaste drickan

Denna Aloe Vera drycken har jag blivit helt såld på:) Den sjukt godaste ever!!!


Glamour

Syrran tipsar om snygga paljett kepsar från H&M :) Hm ska nog köpa mig en o ha till gymmet :P SNYGGT!!!


Semledagen

Juste, kom på att de e semledagen idag ju:) Själv är jag inte jätte förtjust i semlor, men är det med vaniljkräm i så kan de slinka ber en o annan:) hahaha!!


Tisdag

God morgon

Fy vad jag har sovit dåligt inatt....ni vet när man sover med en sådan känsla att man ska försov sig typ:O Men ska färska få i mig ett par koppar kaffe så är man återställd sen;) hehe!!! Ha en super fin start på eran dag <3 kraaaam


Dessa orden säger allt


Kronan jag vill ha

När vi va på Berns så hade de dom fetaste kristall kronorna mitt öga skådat:) Riktigt maffiga!!!


Här trivs vi


Mot Vänersborg

Allt är nu färdig packat, dax att dra:) pusss


Feb. 11, 2013

God Morgon:)

Då var det dax att mumsa i sig lite frulle för om en liten stund så bär det av till Vänersborg äventyrsbad :D Ska bli roligt att plaska runt lite,hehehe!!! Har sovit jätte konstigt inatt, känns som jag legat på avgiftning typ,hahaha!!! Usch!!


Godnatt

Ja är helt sluuuut, men fy fan vilken HELG!! Kommer helt klart att göras om snart;) Träffade såååå mkt roliga människor :D Va härligt det är att bara dra iväg såhär! Livet är fullt av äventyr <3 Men nu säger jag godnatt för idag, hoppas ni har haft en fantastisk helg ni oxå;) pussss


Feb. 10, 2013

Gud vad jag saknar min lilla bäbis nu:( Kommer längta ihjäl mig tills imorn när han kommer hem <3


Söndag

OMG hur ska jag överleva denna dag?!? Hahaha, hmm låt mig se...när va vi hemma...juste kl 6:30 o efterkrök till 9:30 :P De va bra drag igår,hahaha!! Mkt nöjda o belåtna drar vi oss nu hemåt:) Hej då Stockholm cs snart igen:D


Vi drar uuuuut


Nytt in

Då var vi precis klara med shopping rundan ;) Köpte lite nya fräscha vår kläder!! Nu ska jag lägga mig en stund innan vi drar igång kvällens festligheter ;)

Visar Er mer imorn vad jag köpt:)


Lördag

 

God morgon på Er:)

Hajjemän då va man redan vaken o strax äta frukost:) Hahahs, fy faaaan va roligt vi hade det inatt:P Sååå mkt trevlig folk vi träffade på:) Men jag hade velat ha ALLA mina vänner här, det hade vart ett MEGA plus!! :)

 

 


Förkrök på Berns


Hej & välkommen Stockholm

Nu vankas det strax god mat:) Men först en liten försmak på en riktig goding!!

Sen ska vi dra in till Berns o bara chilla lite....till en början med iallafall:P


Till min önskelista

 
 
Hittade några favoriter igår som jag har lagt till min önskelista:)  Mer snygga träningskläder finner ni på www.gymgrossisten.com Gick inte att lägga in en direktlänk eftersom jag bloggar från iPaden:) 
 
Men här kommer mina favoriter:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ikeas klassiker

Mätta o belåtna drar vi oss nu vidare:)


Charlotte Perrellis stora Fitnesspaket

Detta skulle jag vilja beställa hem o prova:) Tyvärr var det slut på lager men det kommer säkert in snart igen:) 
 
 
 
 
Paketet innehåller
 
 
499:-
 
 
  • 15 x Fit & smart Femmesnack, 40 g, BOX - God och nyttig bar med bl.a. nötter, frön och gojibär!
  • 2 x Fit & Smart Protein, 900 g - Proteintillskott som är speciellt utvecklat för aktiva kvinnor!
  • 1 x Fit & Smart Vitamin/Mineral, 135 tabs - Täcker en kvinnas dagsbehov av vitaminer & mineraler!
  • 1 x SmartShake v2, 600 ml - Intelligent shaker med separata extrabehållare, välj din favorit!
Detta finns på www.gymgrossisten.com

I väntans tider

 

Då sitter jag här på ikea o fikar i min ensamhet i hopp om att krickan ska komma hit så vi kan luncha innan vi drar vidare:) Men jag får nöja mig med en "LITEN fika" så länge, hahaha!


Girls on tours

Nu sitter jag äntligen i bilen och är på väg mot vår huvudstad, men först blir de stopp i Örebro för Krickan ska in på en föreläsning snabbt:) Så då får la jag strosa runt lite på Ikea :) Ska bli sååå skönt att få komma bort lite!! Gissa om min lilla vovve va ledsen när jag lämnade han då?!? Usch, men det är nyttigt & desto roligare när vi cs på söndag igen:) Aja, nu ska vi fortsätta o planera helgen...hörs sen pusss


God morgon

Då laddar vi inför en hel helg i huvudstaden:) Ska strax bli upphämtad, sååå ja bloggar igen om en liten stund :)

Ville bara in o säga god morgon till Er <3


Love it

 
 
 
 
 

Oj de va skönt att få fötterna fixade idag:) Kan behövas inför en helg med obekväma skor;) hahaha!!!

 


Smink gör underverk


Dagens att göra....


❤GOD MORGON FINISAR❤

* Ringa jobbet

* Tvätta upp de sista kläderna

* Hämta upp resväskan

* Gymmet

* Packa

* Behandling - fotvård

* Jobbaaaaaaa

* FREDAG - STOCKHOLM *

 


Juste - tandblekningen

Såhär ser mitt leende ut mer nu för tiden:) * WHITE SMILE * haha!!! Hade tagit en förebild ju som ja skulle visat Er, ihop med efterbilden, men vet i fan vart den tog vägen:( Kanske kan hitta ett annat gammalt kort!! Men jag blev iallafall super nöjd!! Känns som jag fått en mer grund för min framtida hemma blekning;) hehe!!!


Attans oxå....

Åhhhh - ibland är jag sååå jävla osmidig!! A ni läste rätt ( JAG ) Men inte värre än att jag kan stå för mina fel o klumpigheter :P

Aja, de löser sig väl:) Nu ska jag hoppa i sängen, en tidig morgon väntar!! / xoxo


Kvällens program

Ingen får missa kvällens program " Uppdrag Granskning " svt 1 där dom kommer att konfrontera männen som näthatar kvinnor!! Ska bli såååå sjukt intressant o se detta!!

Helt galet o se vart samhället är på väg!!!


Nöjd som ALLTID

Blev sjukt nöjd över håret:) Älskar min röda färg :D


Just NU


På gymmet

Har precis kommit hem fr morgonens pass:) Körde lite vikter idag, hehe känns sjukt gött nu!! Nu ska ja ut o pölsa i snön med Alfred:)


Mjukisdress

Hmm, nu har jag hittat mig ett par mjukis dresser som jag kan tänka mig från VS :)


Sola eller inte sola?!?

Imorn bitti ska jag dra med Jessie till gymmet och efter det så funderar jag starkt på att lägga mig i solariumet en stund!! Är faktiskt lite emot det där nu för tiden, det är ju faktiskt inte hälsosamt att sola!! Sen har jag reagerat på när människor ska beskriva ngn som har eller solar mkt solarium o de säger såhär: a men det är ju "han/hon" som är så j sönder solad...usch de låter ju så otrevligt!! Men nu va det säkert ett halvår sen o väl som jag gjorde det!! Kan va skönt att få lite "värme"!! Aja, vi får se *lagom är ju bäst *


NEJ NEJ NEJ

Va hände med vädret?!? Kommer ju hur mkt snö som helst ju:( Tur vi hann ta skogs promenaden innan denna skiten kom!! Jag hade verkligen ett hopp om att de inte skulle komma mer nu!! Okay att de lite kyligt, men INTE snö!!


God Middag

Har fan inte sovit en blund inatt:( Sen ringde min chef vid halv nio super glad...oj dååå, väckte jag dej?!? Mmm de kan man säga att du gjorde!!! Förlåt, men ja ringde fel,hahaha!!! Åhhh, sen kunde fan inte ja somna om:( Men nu efter promenaden känner ja mig piggare, tänk vad frisk luft kan göra mkt:) Ska strax göra mig iordning, bara leka lite med lilleman;)


Min räddning

Fan vilket grymt pass det var ikväll, phuuuu tungt som skam:) Men det är ju sååååå Jädra skönt efteråt:P

Hittade min räddning förut, ett mun skölj som genast dämpade ilningarna i tänderna:) Hoppas nu bara att jag kan sova,hahaha!!! VILL MAN VA FIN FÅR MAN LIDA PIN :D Så, nu ska jag sluta gnälla om detta!!! / sov gott pusssss


Mot gymmet

Dax att dra sig mot gymmet o kvällens box pass:) Tandblekningen gick super bra, men fy faaaaan vad ONT jag har i käften:( Fick ta värktabletter när jag kom hem o sten somnade i nästan 2 timmar,hahaha!!! Så nu måste jag till Coop först o köpa munskölj med mycket flour i hehe!! Imorn ska jag visa Er före o efter bilder:D Men ett litet smakprov ska ni få redan nu :blush: Men såklart, jätte svårt att säga ngt när inte före bilden finns med:P Men den får hållas tills imorn:)


Feb. 04, 2013

Äntligen kom jag fram:) Åhhh, tror ni inte på fan att ja hamna i fartkameran på vägen hit:( Ja hoppas de blir en snygg foto serie iallfall:P haha!! Så går de när man sitter o tänker på annat!! Men nu ska jag bara luta mig tbx o få en behandling jag väntat på :)


Mot Göteborg

Dags att styra skutan mot ett vitare leende :)


True LOVE


God kväll

Känns som jag lider lite utav bloggtork:( Hmmm, kanske beror på att jag är sjukt trött efter helgens jobb!! Hur som helst, så blev de käk hos päronen förut o som vanligt levererades det super god mat:) Nu ska jag o tjejerna koll på kontoret som avslutning på denna kväll:) Hoppas ni har haft en bra helg pussss


Smart idé ju

Hahaha, fick se ngt roligt på Facebook...bilden kan ju tala för sig själv:) Kan man ju göra om man har ett par fula klack skor som gjort sitt:)


Tackar

Imorn ska jag äntligen få fixa mina tänder:) Känslan är på topp nu!!


Söndag

God Morgon:)

Känns som en fin dag, fast jäääävligt kallt ute dock:) Gud,ja vaknade 05:10 imorses & tvingade mig att somna om:) Det senaste har jag vaknat typ fr fem - sex tiden.....åh inte frågan om att jag är trött heller utan känner mig utvilad :) Haha, kan kanske bero på mina tidiga läggningar:) En skön arbets kollega sa till mig en gg: Du Caroline, Jag anser att den tiden man vaknar av sig "själv" så är kroppen utvilad...även om så klockan inte ens slagit typ halv sex:) Förmodligen är det väl så, att kroppen känner av de på ngt vis:) Jag går hellre och lägger mig i tid,så ja kommer upp pigg & utvilad, än att vara vaken halva natten o sova bort resten av dagen!!!

Vad föredrar ni?!?


Jok'e?!?

Ärligt talat!!!

Är melodifestivalen ettstort jävla SKÄMT i år eller?!? Hahaha,va fan Jaaa dör!! jag hoppas för mitt liv att den kommer leverera bättre längre fram!! För om den fortsätter såhär kan vi ju lila gräva ner oss!!! Hujedamej!! Hur som helst så har vi flötat i oss pizza här ikväll:) Har stojat runt o lekt massor av konstiga lekar,haha våra grannar lär ju tro att vi är helt knasiga:P aja, lika barn leka bäst:)


Maten gav mig sommar känsla


Lördag

Hej på Er:)

Förm promenaden på drygt 2km är nu avklarat:) Börjar bli riktigt skönt ute nu när solen kikar fram lite smått:) Ska allt dra med mig Bella o Filippa ut sen oxå, de kan gött röra lite på sej:) hahaha!!! Aja, nu ska jag strax börja med käket,vad de nu ska bli:)


Ja men se där...

Wihoooo, nuuu längtar jag som skam till nästa helg då jag o krickan drar till Stockholm för en lååååång fest helg:) Ska bli så jävla gött o få lämna denna inavels stad :P hahaha!!!


Mumsfilibabba - en stor favorit


För Er som har Twitter

Ni har väl inte missat otursolga:) Hahaha ja dööör vilken rolig humor!! Här är bara några exempel!!


Ny månad

YES!!!

Äntligen är det februari :) NY MÅNAD!!
Vilket känns helt underbart <3 Med andra ord går vi närmare vår o sommar och för varje dag som passerarblir det ljusare ute:) Visst är det helt toppen...?!?




RSS 2.0