Min Vixis...

Som nu är bostatt i GBG där hon slutför sin praktik.../ Sååå ni kommer ju fatta det blir mkt Göteborg för mig framöver;)) Wihaaaa längtar redan.....Hon är iallafall helt underbar ...:D Alla skulle ha en sån fantastisk vän i sitt liv! Jag är lyckligt lottad som har det <3 de som slarvar bort en sån goding får skylla sej själva <3  En rakryggad tjej med båda fötterna på jorden som lever sitt liv <3 Finaste gosan ever ::)))



YOU AND ME BEJBI <3 




Kommentarer
Postat av: Camilla

Det är helt klart sant.. :-) Man ska va rädd om de vänner man har.. Man märker lätt vilka som är ens riktiga vänner här i livet.. Spec Om man möter på en motgång någongång... De som är ens Sanna vänner står upp för en rakryggad, o går inte bakom ryggen o pratar en massa skit... Han lr hon finns där o står där i vått i torrt.. Så vi som har dessa vänner i vårat liv är som sagt lyckligt lottade, o de med oss... :-)

Kram

2012-01-20 @ 15:59:47
Postat av: Victoria

<3 de samma gäller dig snuttan, de som slarvar bort dig har begått sitt livs misstag! Tillsammans kan vi skratta åt människors patetiska försök till att förstöra & göra sig lyckliga på vår bekostnad :)

2012-01-21 @ 15:00:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0