Taggar utgång

Nu ska vi strax bege oss ut :) Bara den sista fin slipningen kvar av make och kläder :) 






Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur gammal tror du att du är???? Taggar utgång??? Så skriver min 14-åring...

Svar: Börjar du inte själv tycka att du befinner dig på en väldigt låg nivå:)? Du är så tröttsam :) Skulle din 14 åring verkligen gilla att du är ute och näthatar varje kväll:)? Du kanske själv borde sära lite på benen O få ett glatt liv :) / puss
FrökenEhn

2013-11-02 @ 22:54:59
Postat av: Anonym

Jag har allt jag vill ha o lite till...puss

Svar: Om du ändå har allt du vill ha, hur kommer det sig att DU har en sådan "hat/kärlek" till mig?!? Att du måste sitta och skriva sådana vidriga saker du gör till mig?!? Istället för att bara njuta av ditt underbara liv :)?
FrökenEhn

2013-11-02 @ 23:13:40
Postat av: Anonym

Fundera på det du...

Svar: Dito <3
FrökenEhn

2013-11-02 @ 23:19:08
Postat av: malin

Alla är vi olika och tack gode gud för det///det som gör dej så unik Caroline är din underbara positiva personlighet och kvalitativa Egenskaper som vän mamma mm ,,som "dessvärre "svider i en dels ögon... Speciellt riktad till det tragiska exempel som tycker till "anonymt"se ovan ojojoj sitter du tryggt där och är stor i truten ??? ;))träd fram och stå upp för dina åsikter vet ja,,eller är du en liten pissmyra ;)))

Svar: Sååå bra skrivit :)
FrökenEhn

2013-11-03 @ 00:21:56
Postat av: Ida

Hoppas både kvällen och natten var grym!

2013-11-03 @ 09:04:33
URL: http://www.alittlebitmoreee.blogg.se
Postat av: Anonym

Skriv ut vem jag är då!!!! Eller är du rädd för att folk ska veta vem jag är???

Sanna, från Skövde numera bosatt i Falsterbo med man o tre barn!!!!!

Svar: Jag skiter precis i vem du är:) Varför skulle jag vara rädd för det?!?

Om du nu sj har tre barn, tycker du då inte att dina val av ord - beteende passar sig som du beter dig här?!? :)
FrökenEhn

2013-11-03 @ 09:39:29
Postat av: Anonym

Lär dig svenska språket först du!!! Du lägger ju bara ut dom kommentarerna som ser bäst ut för dig själv...

Svar: Min blogg - mina beslut!!!
FrökenEhn

2013-11-03 @ 10:25:37
Postat av: Jenny

Åh blir så ledsen att se sånt här. Om jag stör mig på någon / något så struntar jag bara i att gå och kolla/läsa. Men finns ingen som är så positiv och härlig som du är Carro! Tänk om alla skulle va så då skulle världen se lite annorlunda ut. Och om vi tjejer kunde hålla ihop & stötta varandra ist för att bete oss på sån här låg nivå. Jag skulle må dåligt av att vara elak emot någon och skulle jag ha barn skulle jag tänka mig extra mycket för, är det så här jag vill att mina barn ska vara emot andra? Kan jag stå för det? Hatar mobbning och allt som hör till är för känslig och tar åt mig alldeles för mycket vilket är ovärt! FÖr oftast är det haters som håller på så där! Ens vänner vet man vilka det är. Var med om ngt sånt här för några årsen, jag var helt förstörd men visar bara att dom var på sån extrem låg nivå. 2 tjejer som var mkt äldre än mig som mobbade mig så här, visste inte vad jag skulle göra men till slut skaffade dom sig egna liv! Och förhoppningsvis växer upp!

Svar: Så fint skrivit och så sant Jenny <3 Det var mkt läsvärda meningar!! Kram
FrökenEhn

2013-11-03 @ 10:59:18
Postat av: Anonym

Nu är det ju så att denna äckliga Carro inte är nåt annat än vidrigt white trash tyvärr har börjart spegla sig alltför mycket i hur hennes flickor beter sig. Synd på söta flickor!!!

Svar: Tycker det är mer skrämmande att jag en dag vet att mina flickor kommer att träffa på en sådan olycklig människa som du!! Att människor över lag kommer i kontakt med sådana som dig!! Din attityd är inget bra för samhället!! Ännu värre att du är sååå feg som skriver bakom ett "anonymt" namn!! Att inte våga stå upp för vem DU faktiskt är!! Men en vacker dag så kommer ditt IP nr att anmälas / spåras :)
FrökenEhn

2013-11-03 @ 12:02:52
Postat av: Anonym

Förresten...tänk på vem/vilka DU sårar/sårade när du delar/delade på benen!!!

Svar: DIG uppenbarligen ......
FrökenEhn

2013-11-03 @ 12:44:18
Postat av: Anonym

Oh nej...

Svar: Då så :)

sköt ditt så sköter jag mitt:) Njut du av denna dagen istället för att hänga här o va bitter :P En rask promenad kanske skulle göra din själ lite mer välmående :)
FrökenEhn

2013-11-03 @ 12:55:57
Postat av: Anonym

Tack ska du ha för tipset :)

2013-11-03 @ 13:00:18
Postat av: Jenny

Carro är en underbar person med så söta flickor.. Positivare människa finns inte och de viktigaste är att hon aldrig skulle nå en sådan låg nivå att mobba andra eller lära sina barn att de är rätt för det är så fel! Men som min sambo sa att stör man sig och inte gillar någon så går man absolut inte in på någons blogg.. Utan bryr Sig inte utan kan bara va ren avundsjuka! Skit i andra och bry dig om dig själv är ett bra motto

2013-11-03 @ 13:55:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0