Vänskap = förbrukningsvara?!?

 

Är allt förbrukningsvaror?!?!? Vi vet att när vi köper mobilen att den kommer gå sönder en dag. Vi vet att mjölken kommer att ta slut och vi vet att kläderna slits ut förr eller senare....Men en sak som jag bara inte kan förstå, det är varför vänskap verkar ha ett utgångsdatum? Är det så?!? Jag blir jätte ledsen när jag tänker på den vänskapen " VI" hade tillsammans!!! Varför blev det så dumt?!? Jo jag vet egentligen..men jag gjorde inget fel...åh det vet du innerst inne..ändå är det mig du backar ifrån?!?!? Jag blir sorgsen över att tänka på att för några månader sedan visste vi allt om varandra och skrattade åt allt och ingenting, pratades vid i tid och otid! Det kunde gå flera veckor som vi inte hördes..men när vi väl pratades vid var det som det var igår senast, medans som det nu känns som vänskapen är över.. Varför ska det behöva vara så?! Är vänskap verkligen lika utslitbart som ett par jeans? Har det lika lätt för att surna som grädde?! Nej Nej Nej! Jag vägrar tro att vänskap, att mina fantastiska vänner, är lika lite värt som en burk marmelad jag köpt på Ica!!! Jag vet... Det är inte ens jämförbart! Jag tror att man kan ha vänner hela livet. Jag tror att man kan hitta vägar att hålla vänskapen vid liv....bara man möts på halva vägen <3 






Ha en fin start på eran Lördag...kram


Kommentarer
Postat av: Ulrika Sandström

ja vi får se hur det blir, finns ju dreads som lörhår som jag ska testa och titta, då ser jag hur jag passar i det :)

2011-11-19 @ 10:16:05
URL: http://usandstrom.blogg.se/
Postat av: H a n n a W i l d

Ja men visst är det! :)

2011-11-19 @ 13:15:30
URL: http://hannawild.blogg.se/
Postat av: H a n n a W i l d

sv: Detsamma :)

2011-11-19 @ 13:49:01
URL: http://hannawild.blogg.se/
Postat av: Ege Denne

Ekte vennskap, har full aksept, full respekt, full gjensidighet. Det er ikke engang ett spørsmål, om man er venner eller ei.



God helg, og klem :)

2011-11-19 @ 17:48:43
URL: http://www.egedenne.com
Postat av: Mary

Va ledsamt d låter caroline... =/

Jag har också varit "där" med en fantastisk vän å tyvärr lyckades vi aldrig reda ut det... å hon fattas mig ännu trots att d är många år sedan som min "andra halva" försvann. Jag hade lätt tagit en kula för henne!

Hoppas d ordnar sig! Kram

2011-11-20 @ 15:29:59
URL: http://www.marylepop.blogspot.com
Postat av: Caroline

Der är så trist:( man får göra det bästa utav situtionen..men visst fan gör d ont:( kram

2011-11-20 @ 16:55:59
URL: http://frokenehn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0