God kväll

Har sån jääävla tränings värk i mina ben så ja dör snart :blush: Hehehehe, men samtidigt lite gött för då har man gjort ett bra jobb:P Fan,ja har börjat lägga mig skit tidigt på kvällarna, somnar senast typ 21:30 :) Så med andra ord så ska ja ut med lilleman nu sen är'e god natt:) PUSSSSSS


Welcome sunshine


Nytt in Timberland

Kanske lite udda att köpa sig ett var vinter dojor nu när vi går mot våren,hehe fast åh andra sidan så har jag ju dom om vi får ett bakslag samt till kommande vinter:)


Grattis grattis Sanna

Idag är ingen vanlig dag för det är min älskade grannes födelsedag hurra hurra hurraaaaaa!!!!


Onsdags humor


Bästa moppen ever

När jag va på city gross så hittade jag en mopp från Vileda:) Har nu testat den o hur har jag kunnat missa denna tidigare:) Såååå sjukt smidigt att bara hälla på skur medel - vatten - sprut - spruta - sen TORKA!!! Gött att slippa släpa fram hinken varje jävla gång:) Den får helt klart 10 utav 10 :)

City gross 199kr

 


Hej & hå

Passet på gymmet gick skit bra, dock as jobbigt:P Hehe, nu har jag förberett maten o det blir tjock skurna revbensspjäll i stek påse med äpple klyftor samt lök och naturligtvis potatismos till det:) MUMS!!!! Behöver jag SÄGA att jag är hungrig som ett as:)?!?


Onsdag

Godmorgon:)

Ombytt o klar - redo för gymmet:)

HEJ SVEJS!!!


Imorn

Längtar som skam tills imorn bitti då jag ska dra till gymmet o köra muskelpace:) Halva tiden styrketränar man tillsammans med hantlar och stänger, man lägger fokus på olika muskelgrupper. Andra halvan av tiden stationstränar man så att alla kvarvarande muskler får sig en genomgång. Kommer passa mig perfekt!'


Hujedamej

Fan vilken seg dag det är dååå:( Har fan inte gjort annat än att glott på film hela förm:( Just nu så väntar jag o lillan på ungarna utanför skolan:) haha man kan säga att han håller vakt:P Höhöhö!!


Jan. 29, 2013

Hittade ett foto på mig som är taget för exakt 1 år sen:) Hmm, tydligen så ändrar man sig lite mer!! Är ju verkligen jätte brun, åh nu världens blekfis:P Fast jag tycker bättre om de röda o bleka faktiskt:)


Bounce

Ikväll testade jag då på bounce vilket va sååå jävla roligt:) Det var en dans utan dess like ;) hahaha, snacka om att man fick skaka rumpa o tuttar:P Wihoooo!!! I början var det riktigt svårt innan man kom in i det,men man kan ju inte göra mer än sitt bästa:) Nu blir det käk sen en dusch och sist men inte minst crash bom i säng!! Hoppas ni har haft en fin Måndag:) pussss


Work out

Se där ja, då va man ombytt o klar för att dra ner till gymmet:) Jag hoppas de blir ett svettigt pass :P


Just nu

Står och inväntar Jessie:) Vi ska fara iväg till lite affärer, hehe!! Det är nämnligen så att jag hittade ett par byxor sist vi va iväg o jag är super sugen på att köpa dessa:) Orkade inte prova dom sist:P Så vi får se vad jag kommer hem med :O


Mys pys på hög nivå

Fick så fint fotot på 2 utav mina fina syskonbarn :) Blir mkt mys i detta tråkiga väder;)


Jan. 28, 2013

Hmm rensade runt lite i garderoben o fann min fina t shirt som jag köpte för ett tag sen :) Haha, hade precis glömt av den;)


Måndag

Äntligen en ny vecka med nya möjligheter:) Regn o rusk ute, hujedamej!! Men de gör inget, bara snön försvinner :) Ikväll ska jag till gymmet o testa på bounce, inte en aning riktigt om va det är bara,haha!! Men de ska bli ball o test på:)

Ha en fin start på eran nya vecka:)


God natt alla finisar


VS levererar


Hos päronen

Drog ut till päronen redan till frukost:) så vi har typ spenderat hela dagen ute i skogen:) Tjejerna drog med kusinerna till badhuset en sväng, sen käkade vi lunch tillsammans innan syrran o Co. åkte tbx till gbg :( Vart en mkt bra dag...men ja är Sjuuukt trött!!


Alla behöver en kram


Sleep time

Nu ska jag hoppa i bingen:) Vi har haft en super mysig kväll jag o mina girls;) Köpte hem thai mat o annat smått o gott:) Kommer nog somna ganska så omgående!! Imorn bitti blir de frukost med "hela" familjen:) Sov gott finisar o dröm sött <3


Bikinis i min smak

Äntligen har jag hittat bikini med paljetter på :) Tycker dom är så sjukt snygga!!!


Husmor?!?

Vet inte vad som hände förut, fick för mig att stryka gardiner o fixa iordning i mitt köks fönster:) Hahaha, kände mig riktigt huslig :P Men de blev fint till slut :)


Ett stycke fönster tittare

Hahaha, min lilla vovve är ju helt knäpp:P Idag kom han på att han kunde hoppa från soff kanten till fönstret:) Så där sitter han o håller koll utanför oss :D Själv så trodde jag de bara var katter som befann sig som statyer i fönstren, men Alfred kan tydligen detta oxå:)


Ett brev på posten igår

Tusen TACK skara sommarland för biljetterna:)


Lördag

God Morgon:)

Hade en liten sak som väckte mig redan halv sju:( hehe, så då fick de bli en liten morgon promenad!! Tur var så somnade vi om sen när vi kom in;) Dax att hugga i morgonens frukost, sen måste jag dra iväg o handla:) Mina kids kommer ju HEM idag, då måste de finnas massa mumsigt hemma:)


Good Night

Fy fan vilket grymt box pass det var ikväll:) Hujedamej, hehe!! Så nu känns de riktigt gött i kroppen:P Som plus i kanten så va min fina efterlängtade camilla hemma hos mig när jag kom hem <3 Det var balsam för själen det:D Så nu har precis varit ute på lååång promenix med lilleman...:) Kallt men ändå skönt ute!! Dax att knyta sig en fuölspäckad morgon dag väntar!! / pusss


Haha men jävla idiot

Ärligt talat, Jaaa dör vilka idioter de finns!! Undra om personen tyckte han gjorde ett bra intryck nu?!?

Fan gå häng dej!!!


Nytt in från Gina


Strax invigning

Idag köpte jag mig en ny sport top på Gina:) Den är hur skön som helst o sitter jätte bra:D Kommer helt klart att köpa fler sådana i alla deras fantastiska färger:) Så nu ska jag strax dra iväg på box passet (rättare sagt om 1 timma) Ska bli skönt att få slå av sig lite;) 
 
 
 
 

Mitt bästa köp

Igår köpte jag mig ett fodral med tagentbord till min Ipad ;) Bästa köpet på länge!! Blev som en liten mini dator :thumbup: Finns ju massor av rolia tillbehör, såg även att det fanns som en magnet så man kan hänga den på tex kylen mm :)

 

Just nu

Lunch med Jessie!!


Fredag

Ordning o reda pengar på fredag $$$$$
Fasen vad fint med helg & dessutom löning på det:) Kan hända att jag ska köpa mig ngt fint :P Den här helgen är lite extra bra, för imorn för jag hem tjejerna som ska va hos mig tills nästa gg dom ska till sin pappa!!

Hoppas ni får en fin start på denna dagen!!


Nytt in till lilleman

Tänkte att de va dax att lära min lille skit att börja borsta tänderna:) Det är faktiskt jätte viktigt att även ta hand om hundens mun hygien som vi är på oss själva :) Så nu ska jag testa detta så får vi se hur de kommer gå:)


Torsdag

God Morgon:)

Herre guuud va kallt det är ute:( Önskade bara de kunde bli plus grader istället;) Det är nu man skulle ha en bil med tid inställd värme:) Tänkte jag skulle ge mig iväg till djur affären lite!!


Helt bisarr

Idag bokade jag tid åt Alfred hos den nya veterinären som öppnat i stan för klo klippning!! När han har klippt klart så ställer jag en ren allmän fråga: Alfred han kliar sig så mkt på morgonen, kan du ha en aning om vad det kan bero på?!? Han tar sig en snabb titt på pälsen,kollar ögon,öronen samt tänderna o lyssnar på hjärtat ( Max 5 min) allt som allt!! Till svar: han verkar vara lite torr, så smörj med fuktgivande! OKAY!! Min nota slutade på 675:- klo klippning 100:- + salva 85:- / sen blev jag så fundersam när jag läser på kvittot..."besöks avgift" 490:-!!! Jag ringer o frågar han om vad som menas med det....jag råd frågade ju bara!! En fråga kan ju inte kosta nästan 500 spänn!!!! Sen ska han upplysa (mig) om det blir en kostnad utöver det jag kom för!! / Han bad om ursäkt för att han inte gjorde det, men sen inget mer!! Fan va dåligt!!! Tänker aldrig mer gå dit!!

Skillnad är om jag hade "bokat" en tid för undersökning, men inte så som det blev idag!!!


God Morgon

Träningsvärken är bättre idag,hehe!! Direkt efter jobbet drog ja upp till Jessie o har avnjutit hennes fantastiska frukost:) Mums!!


Good Night

Nu går jag o min värk och lägger oss:)


Hej o välkommen

Alltså fy faaaan vilken träningsvärk jag har, hehe!! Känns som en tok i armarna, men det är väl ett gott tecken på att man har gjort ngt bra:) Ser redan fram emot nästa box pass på fredag, då ska jag fajtas med Malin:) Hahaha...!!!


Tackar tackar

God Morgon på er!!

Vaknade av att Mob vibrerade och så var det ett mess från grannen;) "Du har vunnit 4st biljetter till Skara sommarland" Nätt o jämt fått upp ögonen så kikade jag in på Facebook.. Jo minsann, de hade jag ju:) Kom på andra plats...hehehe!! Känns extra bra eftersom jag har bestämt mig för att inte köpa säsongs kort i år:) Då kommer vi iallafall dit 1 gång!! / Thank youuuuu


Mot gymmet

Äntligen så är'e dax att dra till gymmet!! Ikväll är det ett box pass som gäller men först lite styrka;)


Veckans schema


Måndag

Hallojjjj:)

Hoppas ni har sovit som en dröm inatt;) Startade dagen med en dusch, åh naturligtvis så fick jag fint sällskap:P haha min hund är helt knäpp:O


Ett stycke Alfred

Såhär är det: att min lilla söta Goa underbara vovve börjar bli könsmogen, vilket innebär att han gnyr,gnäller, ängslig o gud ta mej fan allt!! Åhhhh!! Haha, jag säger fan upp mig som hans matte snart:P Jag ber till Gud på mina bara knän att detta inte håller på länge till!!! / god natt pussss


Yummi

Nu ska vi gotta ner oss i soffan o invänta "kontoret" de får ni inte missa;) Börjar 20:30 i TV4 / kraaaaam


Hos mami

Direkt efter jobbet drog vi ut till päronen o blev bjudna på middag & god fika:) Sen mös vi ner oss i soffan allihopa o kollade på fjällbacka mordet <3 Sen hem fixa tvätten o grejjer:) Nu ska vi bara fixa de sista sen blir de lite kvällsmat:)


Dagens bästa ord


Söndag

God Morgon:)

Det här med dop firandet tog typ musten ur mig igår:) haha sten slocknade när vi kom hem!! Tack Syster med fam för en jätte fin tillställning <3


Jag & Sofia

Efter att ha blivit stolta faddrar idag så va vi ju tvungna att fira lite <3


Från dopet


Redo klara nu drar vi


Lördag

God Morgon:)

Sovit gott?!? Jag har sovit lite knackligt, har en liten vovve här som har fått lite kräks attacker:( Min lilla knasboll hade käkat pärlor (sånt barn pysslar med) Men hur som helst så är han mkt bättre nu;) Idag ska vi till Göteborg där det vankas dop för Milton:) Med stor ära är det jag och Sofia som ska bli faddrar :) Stora problemet är ännu * vad ska jag ha på mig*!! Hmmm, a de återstår o se helt enkelt:) Hörs snart...pusssss


Gladiatorerna

Sitter o spanar in gladiatorerna, fasen va duktiga dom är:) Sjukt bra tränade dessutom:P Skulle fan va riktigt ball o vara med där, hehe!! Jag skulle sitta som en smälld fluga på väggen:) haha!!


Mitt absolut nästa inköp

Hur många gånger är det man inte kommer hem, har bråttom som fan o lägger sina nycklar lite var som helst:) Det gör iallafall JAG:P / varje dag säger jag samma mening: Men guuud...var är mina nycklar?!? Så röjjer ja allt,haha!! Men så fann jag lösningen på Clas Ohlson (key finder) endast 149:- Min framtida RÄDDNING!!!


Hej Fredag

Har spenderat min förm med möte:) Sen drog ja ut till päronen o gick på lååång promenad med min vapen dragare;) Fy sjutton va gött med helg :D


Nytt in


Tids fördriv med inspiration

Sitter o väntar på att få komma in på ett "besök" Så jag passar på att läsa (mama) åh hittar massor av roliga grejjer att vila ögonen på :)


Bästa scenen

Är du kvar här än? Ligg inte här o kära ner dej, vi tar en påtår nästa vecka:) haha!!
 
Finns ingen skönare människa än Mia Skäringer <3 
 
 
 
http://www.tv4.se/mia-p%C3%A5-gr%C3%B6t%C3%B6/klipp/hemma-hos-tabita-de-dissekerar-sig-sjalva-som-grodor-2259585

Nöjd o belåten

Drog ju till gymmet förut med Bella & Filippa :) Åh de va ju en upplevelse,haha!! Lite små stressigt sådär:P Blev dock bara lite hantlar!! Träffade på Kicki där så hon fick visa lite olika övningar samt teknik:) Fan va duktig hon är, helt otroligt!! Så där ser jag fram emot mer att få träna med henne!! Sen fick även tjejerna testa på lite & även dom var duktiga...precis som sin mamma:) haha!! Sen drog vi hem o mumsade i oss lite gött att äta:) Nu ska jag bara kolla på "Mis på grötö" Tror de kommer va sjukt bra:) Puss o godnatt!!


Mot gymmet

Dax att dra till gymmet o köra lite kondition o styrka:)


Tack Söta Molly

Söt tulpan tjej som skickar tulpaner till mosters blogg en dag efteråt:)


Sommaren 11 / 12

Satt o gick igenom bilder fr sommaren 2011 - 2012:) Öhhh, vad hände med min solbränna förra sommaren?!? Ser ut som en peppar kaka:) Haha!! Ge mig SOMMAR Nuuuuuu :P


Tulpanens dag

Kom visst på att det är ju tulpanens dag idag :) Så jag sänder en STOR bukett tulpaner till er <3 puss o godnatt!!


Aj som faaaan

För ca tre dagar sen så fick jag ett litet riv märke på fingret:blush: Men hur ser det ut nu då?!? Haha, har blivit skit stort o värker som helvete!! Kan inte ens böja fingret :O / scary!!! Från ngt jätte litet till såhär!! Det är större i verkligheten än på bilderna! Hujedamej vad äckligt:(


Jan. 15, 2013

Visst är'e så att ögon brynen betyder sååå mkt:)?!? Jag bestämde mig för ca 2 månader spara ut mina o börja noppra dom:) Förut så hade jag enbart tatuerade bryn;) haha!! Bara ett par tunna sträck typ :O Som kanske va poppis sådär för tio år sen!! Så nu är jag ganska nöjd med mitt resultat!!


Underbart

Wihoooo:) Då var det bokat en ny tatuerings tid :thumbup: Så den 21 februari ska de bli lite bläck på ryggen!! Ska fixa i ordning den som redan är där;) Ska bli spännande o se vad han hittar på åt mig!!


Upp piggande

Tog mig i kragen och fixade iordning en super god Smoothie som består av avokado,apelsiner,frysta hallon samt tranbärs juice:)


Trött tröttare tröttast

Åh vilken blogg tork jag har just nu:O Känner mig så Sjuuukt trött, typ som nån kört över mig o lagt i backen :blush: Jag ber till Gud att jag inte är på väg att bli sjuk:( / Hmm, kan ju oxå va från helgen;) haha!! Åldern?!?


Hej på er

Har rensat lite bland Alfreds kläder som börjar bli lite för smått:) Så har ni ngn som har en liten hund och som är intresserad av dessa så är det bara att hojjta till:) Bättre att de kommer mer till användning än att de bara kastas :thumbup:

*Jeans dressen som är en jacka som är ihop sittandes med fodrade jeans har måttet ca 21 cm!!
Pris:150kr

*Tröjorna (polo) är strl 25cm!!
Pris: 50kr st

Sen har jag även en svart tröja (polo) som är strl 40cm!!
Pris: 50kr st


Pussss


Mer död än levande

Hahaha, fy faaan ja är helt död o har vart de typ hela efterm:O / hoppas ni har haft en riktigt fin helg <3 Nu ska de sovas;)


Bakfylle maaaat!!!


Dagen efter

Alltså ärligt talat...fy faaaan va roligt vi hade det igår:) Hahaha!!! Helt jävla toppen:) Detta ska vi absolut göra om snart igen!! Dax att ge sig ut på lååång promenix:)


Just now

Kääääns som vi är redo nu!!! / Nu lämnar vi allt bakom oss,ikväll går vi över gränsen vi kan göra vad som helst låt oss ta vår chans:) Staden är vår....*skåååål*!!


Bolaget check


Lördag

God Morgon - God Middag :)

Oj det här blev ju en sen frukost:P aja, så kan de bli ibland:) Skulle egentligen ha traskat upp tidigare men blev inte riktigt så :blush: hahaha!! Känner mig lite stressad....ska ju iväg till bolaget o handla massa gott för ikväll blir det en crazy utgång med tjejerna :thumbup: Vi kände de att vi behöver en stadig fylla:O
Den här lördagen känns lite extra bra oxå:)


Just nu

Är sjukt nöjd över dagens träningspass:) Just nu ska jag avsluta denna kvällen med Hobbit:)


Jaaa - Happy

När jag kom upp till Jessie så hade hon en present åt mig:) Hon skulle fixa mitt hår :thumbup: till den färgen jag länge strävat efter....åh äntligen blev det sååå rött som jag ville ha det från början:)


Fredag - God Morgon


Why Not?!?

Kvällens nyttighet:)
En sallad mix bestående utav:

*sallad
*avokado
*röd lök
*squash
*ägg
*tomat


Tid Bokad

Äntligen fick jag & Jessie en tid bokad för lite ansikts rengöring,hudanalys samt ansiktsmassage på ca 1 timma :thumbup: Känns som det är mer än behövligt just nu;) Så ge mig nästa Lördag nu tack!!


Hos Jessie

Åh så mkt gott Jessie har bakat:) Vilken diet jag går på:P


Love it / by H&M


Good Morning


Jan. 08, 2013

Idag är jag stolt över mig själv:) Tog först en rask promenad på 1 timma förut med Malin:) Sen hem o käkade lite mm!! Sen kom krickan över och även vi tog 1 timmas PW :) Wihoooo!! Har aldrig känt mig så hurtig!! Så man kan säga att Alfred oxå är mer än nöjd!!


Katastrof Morgon

Åhhhh, de hemskaste hände i morses!! Jag hade stängt av klockan och vi vaknade först 7.47!! PANIK!! Skolan börjar ju lixom 8.00!! Sen skulle lillan till tandl 8.10 men som tur var, hann vi iallafall dit:) Nu blir de frukost o sen får jag köra kidsen till skolan :P Fy fan vilken hemsk morgon!!!


Wihoooo

De va riktigt skönt idag på gymmet:) En så kallad lagom mjuk start:P Sen så fick jag köpt mig ett termins kort, sååå nu är det bara att köra på helt fritt :thumbup:


Mot gymmet!!!


Mums


Monday

Hallåååå:)

Helvete vad jag taggar inför gymmet idag!! Men först ska de lagas käk o sen aktivera kidsen på badhuset :thumbup:


Tackar Gud

Jag älskar mina barn, de inte frågan om det! Alla dessa ljuvliga lov så som sommarlov / jullov mm!! Det är så mysigt med all den tiden man får vara tillsammans, typ den 1:a veckan!! Sen så lyder resten av tiden o orden såhär: MAMMA, MAMMA,MAMMA...HON RETAR MIG....SLUTA BRÅKA,NEJ,VARFÖR,VARFÖR INTE...JAG HATAR MIN SYSTER, LÄGG AV NU FÖR HELVETE, MAMMA JAG ÄLSKAR DIG, MAMMA VARFÖR ÄR DU HYSTERISK?!? KAN VI INTE BARA VARA SAMS?!? SNÄLLA MAMMA!! VI SKA INTE BRÅKA MER, EFTER 2 minuter FULL FAJT! JAG HATAR DIG,DU ÄR DEN SÄMSTA SYTER MAN KAN HA!! / Behöver jag säga mer;)?!? / Här med tackar jag Gud för att skolan finns:P


Ordning o reda

Äntligen tog jag tag i min hall ordentligt o städade undan massa skit som bara låg:) Hur lätt är de inte att man kommer hem o vara slänger av sig allt?!? Men nu sååå!!


Söndag

God förm:)

Somnande skit tidigt igår, dessutom med huvudvärk o lite feber:( Men idag känns det bättre:) Ikväll ska vi på bio igen. Vi ska gå o se mammas pojkar :thumbup: Tjejerna hade redan sett den men tyckte den va så rolig att de ville gå igen:) hahaha!!! Hoppas ni får en fin söndag trots detta sorgliga väder ;)


Intressant artikel

 
 
 
 
 
 
 
 

Fick rysningar när jag läste denna artikel!! För det är verkligen såhär det ser i dagens familjer!!

 



http://mobil.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/familj/article15097626.ab?partner=wwwredirect


Jaaa ÄNTLIGEN!!!

Imorn kommer min älskade vän hem från Thailand:) Som jag har saknat henne <3 Vart borta ni i en hel månad :( Längtar så tills att vi cs o jag får höra om alla crazy äventyr som hon har varit med om :O


Händig kvinna...de e jag de!!!

Fy fan...först blev det stopp i diskhon sen när jag väl hade löst de, då hoppade diskmaskinen i gång från ingenstans o bara stod och där malde som helvete....åhhhh, efter mkt svor domar o slitande av håret så blev jag så jävla förbannad o skulle dra fram den så helt plötsligt funkade den:O Scary!!! Hahaha!!


Lördag

Gäsp!! Har sovit som en kratta inatt, känns som jag drömt typ10 olika drömmar:) Haha, blev världens röra till slut :P / Hoppas ni har sovit gott?!? Kram


My Friends

Ibland är det så fruktansvärt att se när vissa människor umgås med ngn/några när de ens inte tycker om personen i fråga...utan sitter o snackar sin skit om sin så kallade vän när den befinner sig i rummet bredvid!! Ärligt talat....vad fan är de om?!? Ställ dej istället för fan rak ryggad o säg det istället: Ursäkta men jag tycker inte om dig!!! Kan man inte det så håll då för fan käften stängd!!! Ursäkta mig men det får mig att bli spy färdig!! Man har vänner och "vänner"!! Jag har de vänner som är ytliga till mig som jag kan träffa tjöta lite skit med osv / Sen har jag mina "riktiga" vänner som vet allt om mig o min vardag...som jag kan skratta med,gråta,skrika Jaaa allt men som ändå finns kvar där och dom vårdar jag av hela mitt hjärta <3 Hujedamej för sådant beteende ursäkta ordspråket "löst pack"!!! Jag gillar inte heller Gud alla människor, men jag "umgås INTE" med dom jag inte gillar!! Träffar jag på ngn så är jag inte sämre än att jag kan hälsa men "thats it"!!

God Natt <3


Äntligen / bokat

På Måndag bär det av till gymmet o gött som skam så gör Sandra mig sällskap:P Alltid roligare att träna tillsammans med ngn så de blir lite pepp:) Nuuu längtar jag som bara den!! Ska försöka få in en regelbunden träning på månd, onsd och torsdagar :thumbup: Sen ska jag fan dra o köpa mig lite nya schyssta tränings kläder:)


Again


Hahaha


Good Morning

Men hallåååå....de känns som vår ute:) 5+ och solen skiner!! Vilken toppen Fredag :thumbup: Nu blir de promenix med lilleman sen ska vi iväg o käka lunch:) Hörs snart igen / pussss


Hej på Er

Sen vi kom hem har de vart full rulle här hemma:) Min beauty Malin kom o hälsade på oss <3 Äntligen fick vi en hel kväll tillsammans!! Fasen, har skrattat så tårarna har sprutat :D Hahaha!! Åh sen får vi inte glömma det "sociala" beteendet vi har genom mobilen fast vi befinner oss i samma rum:P

HoppS ni har haft en fin dag:) Nu ska vi fortsätta dricka te o bara ha det mysigt!! Ikväll trotsar jag klockan o sov timmarna;)


Paket från Bangerhead!!

 
 
 
 

På plats

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 


Torsdag

God Morgon:)

Idag blev det sov morgon, vaknad vid halv tio :thumbup: Trist väder då:O Va lite sugen på Ikea idag, men de va ju INTE kidsen direkt,hahaha!! Så det får nog bli leklandet istället:) Kanske dax att sätta igång, så vi kommer iväg!!

MEN innan ska jag slänga i mig denna (Re) magic reshape:) Ska tydligen va bra att starta dagen med:P hehe!!


Godkänd

Då har vi precis kommit hem från bion :) Den va faktiskt jätte rolig!! Helt klart värd att se :thumbup: De va typ helt tomt i salongen, inte alls många som var där :O Lika skönt de, då kan man bre ut sig ordentligt :)


Bio time

Nu ska jag o tjejerna åka och mysa ner oss i bio salongen:) Filmen vi ska se är Sune i Grekland all inclusive :D


God Morgon

Hoppas ni har sovit gott:) Själv har jag sovit sådär:blush: har jag haft en liten vovve som vart orolig hela natten!! Aja, så de kan va ibland;) Nu blir de frukost o sen ska vi ge oss iväg på lite äventyr ;)


Underbart är gott


Känslan

Av att ha städat undan hela julen o dessutom så har solen vart framme större delen av dagen, snöns smälter o man hör fåglarna kvittra är ta mig fan helt magiskt:) Nu kan man luta sig tbx o säga: Welcome 2013!!!


1 Januari 2013

God morgon:)

Äntligen så har det nya året kommit!! YES!! Som jag har läääängtat!! De va en lugn o fin kväll igår, kikade på stadens fyrverkerier tillsammans med tjejerna:) Kändes gott att fira det med dom :thumbup: Kan tänka mig att de va många som va ute o festade rejält :blush: Why?!? Tycker att nyår är mer att man samlas alla goda vänner, nära & kära och att man käkar tillsammans o dricker gott:) Fast såklart att det är ju upp till var och en :P Ha en fortsatt fina dag<3


RSS 2.0