Glitter & glamour

En glad Filippa hämtade ut sin vinst på BR:) Tror ni hon har rockat mkt;)?!? Hahaha hela dagen typ:P Sen hittade jag ett par as snygga sneakers (glittriga) typiskt "MIG" :O


Good Morning

Och god fortsättning på påsk helgen:) Fan va fint o inte vakna BAKFULL idag!! Hahaha, usch för de!! Fick ett roligt samtal igår ifrån BR, Filippa hade vunnit i deras påsk tävling så nu ska vi åka o hämta hennes present:D Ser ju ut att bli en kanon dag :)


Home sweet home

Nu är vi äntligen hemma efter en hel dags firande;) Det har varit sååå mysigt, dock jävligt kallt i vindarna:( Höll på o frysa ihjäl förut på stan:O Från de ena till det andra.... Känns som det är sjukt många som ska ut o svira ikväll?!? Själv så lämnar jag över denna afton till amatörerna;) hahaha!!! Är hellre hemma o myser med mina flickor:)


Här är det kort på mig o syrrans hund Atlas:) Vi njuter av solen i en skogsglänta;)


Awesome day

Denna afton har bestått av påsk parad & skatt jakt;) hehe!!! Va svin roligt som pappa hade hittat på för barnen:) Nu ska vi strax käka middag:D


Glad Påsk

Önskar alla er en riktigt fin påsk afton:) /

TAKE CARE <3


GodNatt


Ni missar väl inte let's dance

Min STORA favorit är ju helt klart Maria Montazami <3


Tack snälla söta Vixis <3


Wihoooo - FREDAG

Strax vankas de fin besök av Vixis:) Då blir det massa kaffe i solen:)hehe!! Men först ska flickorna åka med sina kusiner till badhuset:) Hoppas ni får en fin start på denna fantastiska dag:D


Klokaste jag läst på vääääldigt länge!!

Men var finns han:)?!?!?


Tack Min fina vän

Gick här hemma o grejja, musiken strömmade ur högtalarna o så hör jag hur ngn är i trappen.....så jag går ut i hallen o så möts jag av ett påskägg som ligger där:) Vilken överraskning, jaaaa blev så glad :D Tack min fina Marcus för presenterna / puss

 


Lovley day

På förm låg jag o pressade i solväggen, såååå sjukt gött:) Fick passa på när ungarna drog iväg o lekte,hahaha!! Sen blev jag bjuden på lunch av Marcus på hotellet *mums*!! Sen blev de promenad ner till stan med Sanna:) Sååå nu ska jag ta ett röj här hemma innan kidsen anländer:)

Fan vilken bra dag :)


Mar. 28, 2013


Grunden till min träning

För mig betyder träningen sååå mkt:) Det är som en slags terapi!! Det var en tid i mitt liv när det var helt kaos....det var så mkt runt omkring mig hela tiden o jag gick o bar på så mkt ilska o aggressioner. Dagen kom då jag sållade bort mkt som negativt som härjade runt om mig o det var då jag oxå tog tag i träningen ordentligt...sen blev det ett uppehåll o nu är jag tbx på banan igen! Saker o ting redde ut sig o jag fick båda fötterna på jorden o så trygg jag är i mig själv nu, har jag ALDIRG varit förut:) Så nu är träningen en rolig grej (livsstil/intresse) helt enkelt!! Jag älskar att träna, så himla skönt & sen att kroppen blir snyggare är ju bara ett + :)


Mot gymmet

Nu väntas strax ett gött baksida lår pass:) Men först ska kidsen till sin brottning:P AKTIVA FAMILJEN!! Hahaha!!!


Mar. 27, 2013

Blev visst lite sen uppdatering idag:P Dagen startade med en låååång promenad o sedan städade vi bilen så nu sitter jag o väntar på bil tvätt :) Fan vilket skönt väder vi har:) Ska sätta mig vid solväggen sen,hehe en får ju passa på:)


Why Not

Nu när snön smälter så fint.... sakta men säkert o solen lyser ute (som idag) så kunde ja inte låta bli att ta på mig mina vita (små skitiga) platå converse:) Va såååå kul när vi va i affären så kommer en utav flickorna o säger: Du mamma...."dom där" flickorna kollar så på dina skor:) hahaha!!! Alla sko butiker kryllar ju av platå nuuuu, så mina skor kan ju inte va så främmande!!!


Love - pink

Det har nog inte undgått ngn att jag älskar färger o rosa är en stor favorit :) Fick en sådan fin vårjacka i present, men va tvungen att byta strl idag o då passade jag även på o köpa mig ett par nya gym skor samt handskar fr casall:)


Nytt in

Igår kom mina Better Bodies hotpants:) Såååå kan de bli varmt o gött ute nu så man kan få lite färg på benen ;)


TACK!!!

För alla fina gratulationer idag:) Det har varit en toppen dag!! Eftersom jag inte firade Filippa i lördags på hennes födelsedag så slog vi ihop dom idag <3

Tack även alla vänner o familj för fina presenter :) Nu blir det bara chill i soffan en stund, sen dax att knyta sig :)

TACK ÅTERIGEN <3


Monday


Tack Mio :)


My Day

Blev väckt utav tjejerna med frukost på sängen o en ljuvlig stämma:)

Inte varje dag en fyller 29 o blir uppvaktad på de här sättet:)

Idag blir de lite shopping innan firandet, har ju lovat tjejerna att få var sina par vårskor :)


En Nöjd Filippa

Vi hann knappt komma innanför dörren innan Filippa öppnade sina paket:) Hahaha, hon blev sååå nöjd så över allt hon fick!!

Nu provas de för fullt <3 Än är det inte slut, imorn ska hon även firas hos mormor o morfar tillsammans med mig ( eftersom ja fyller då)


Hård dag på jobbet


Mosters goding 4 månader


Söndag

God Morgon:)
Det var en jätte trevlig igår kväll, men guud vad högt man pratar när man fått lite innanför västen,hahaha!!! Glad för att ja drack vatten o slipper bakfyllan/ångest idag:P Höhöhö ......

Hur som helst så har vi redan sista dagen på denna helgen:) Ni som är lediga passa på o njuuut;) Även idag jobbar jag, men hade mer än gärna legat kvar under täcket;) åh i eftermiddag kommer Bella & Filippa hem:) Dåååå ska hon firas med blommor o paket:D Ha en fin start


Mar. 23, 2013

Denna dagen har gått i arbetes tecken:) Men nu ska jag dra över o säga hej till tjejerna som sitter o festar:P Själv ska jag va NYKTER :O hahaha!!!


Hurra Hurra Filippa

Idag för 8 år sen föddes ännu en liten stjärna <3 Grattis på födelsedagen Filippa, jag älskar dig över allt annat!!!


Paket hämtat

Sprang in till Ica o hämtade ut ett paket + att ja va tvungen att handla innan gymmet:) Undra om folk tror att JAG tror det är sommar ute,haha!!! Alla tittade såååå konstigt på mej;) höhöhö!!!


Good Morning

Oj oj oj, vad trött jag va imorses:P Hujedamej, men nu börjar de arta sig *tur nog* :) Idag blir de lunch med alla arbetskamrater, såååå mysigt:) Sen i eftermiddag så ska ryggen få sig en omgång:)

UNDERBARA FREDAG!!!!


Visst är'e så


Lite bilder från dagens träning


God morgon

Hoppas ni har sovit gott:) Underbart med solens närvaro, har precis vart ute på en lång promenad med lilleman, men nu kallar gymmet:)


Work out

Blev ett skönt benpass ikväll:) Kommer kännas fint imorn :P


Extra tid med barnen är GOD tid


Dagens lunch


God Morgon

Är i full gång med städning :) Kände att jag fick ta tag i detta lite nu, lika bra så är de gjort:) Sen väntar jag även kaffe besök av Malin & Jessie:)


Klick klick - natt shopping

Se där ja,när man inte kan sova,haha får de bli natt shopping ;) Inte ngt ont utan att de för ngt gott med sig:) Så dessa fina hot pants fick det bli!!


En bild säger mer än 1000 ord


Good Work

Det blev ett riktigt skönt pass på gymmet:) Testade även celsius cola idag som var svin god:) Vart lite skeptisk till den först, men den funkade fint:) Ser fram emot morgon dagens ben pass,hehe!!


God morgon

Dax att ladda upp sig innan det är dax att dra till gymmet:) Det som är så gött med o träna på förm är att det knappt är några folk där:D

God Morgon <3


New in


Leopard - Love it

Va förbi Gina snabbt idag o hittade dom sjukt snyggaste tränings byxor ever (leopard) Wihoooo.....Dom kommer användas flitigt o jag ska börja redan idag:) haha!!! Mot GYMMET!!!


Dax för lunch

Äntligen ska jag åka iväg o hämta upp Marcus o ÄTA:) Är vråååål hungrig:P


Måndag

Se där ja, då va det måndag igen o ny vecka:) Härligt att solen är närvarande oxå:D Ska ha denna förmiddag till att ha lite egen vård;) hahaha!!! Ni vet, noppra ögonbryn, bleka på tänderna lite osv:) Sen ska jag till hotellet o käka lunch:P

Mina fina tjejer innan de ska till skolan idag:)


Done

Resultatet blev som förväntat:) Hoppas jag kommer somna gott på detta:D


In action


Explosions red

Nu ska den elaka utväxten bort:) Att jag har kunnat hålla mig såhär länge fattar jag inte:) Men det finns ju såklart en baktanke med det, för desto mer ljus utväxt så kommer en röda bli helt awesome :D


Favoriter

Har hittat två favoriter på DinSko som jag funderar på att klicka hem:) Tycker det är sååå snyggt med nitar!! 
 
 
 
 
 
 

God Morgon


Katastrof

Åh nu har jag kommit in i en sådan där period där jag inte kan somna!! Alltid vid 21.00 tänker jag Gud vad skönt att få gå o lägga sig. Kommer i säng mellan ca 21:30 -22:00 senast!! Haaa, ligger o vänder och vrider på mig, hela huvudet känns som de forsar massa olika tankar, men jag vet inte vad?!? Som att jag/kroppen har en oros känsla inom mig!! Ngt jag inte känner mig bekväm i typ, men VAD?!? Jag som hade en så skön period där för ett tag sen där jag somnade typ varje kväll strax efter 21:00 o va så pigg på morgonen!!! Kan de va att vi traskar mot våren?!? Kan verkligen kroppen känna av det såååå mkt?!? Hur som helst, så är detta inget jag är nöjd med just nu!!!


Visste är'e lördag?!??

Nu ska vi gotta ner i soffan o kolla på fångarna på fortet:) Fan där skulle jag vilja vara med!! Säkert as roligt....:D


Me and my beauty


Färg klick i vardagen


Dagens sanning


Såååå irriterande

 
 
 
 
Jag postade ett inlägg på Facebook förut angående Dolce & Gabbanas reklam bild!!! Åh jag fick en kommentar som fick mig nästan att kräkas!! Ärligt talat?!?!? ( Mer pengar åt pappa ) Är'e ngt att skämta om!! / Vart fan är samhället på väg egentligen?!?
 

Fredags mys med gladiatorerna

Sitter o tittar på gladiatorerna, åh fy fan va duktiga dom är:) Sååå sjukt snygga dessutom!! En av favoriterna är Amazon....diggar henne grymt!!!


Världens finaste pappa

Åkte ut förut till päronen o skulle lämna av väskan till tjejerna som de ska ha hos mormor & morfar, så hade min lilla pappa lagat mat till mig innan jobbet:) Så himla gulligt o rart gjort <3


Möte

Titta vad gottit vi får till mötet:) Vilken start på denna fredag :)

God morgon:)


God natt

Ibland är'e tur jag har mina stora tjejer:) Ikväll hjälpte Filippa mig med lite övningar här hemma;) hahaha!! Ger mig fan på att hon kommer bli en tränings tjej när hon blir stor!! Hon är Såå nyfiken o lättlärd på allt hon gör o hon visar ett stort intresse för de:) GOOD!! Mammas flicka de <3 Men nu kallar skönhets sömnen :P sov gott


Gainer Explosion

Köpte mig protein pulver idag som är bra för återhämtning av kroppen efter träning:) Valde jordgubb så hoppas den smakar fint :O


Mar. 14, 2013

Solen skiner o det är jävligt kallt:P hahaha!! Sjukt seg idag, har nog blivit för lite kaffe helt enkelt:) Hoppas ni får en fin start på eran dag :P


Rond 2 - brottning

Ikväll var jag iväg med tjejerna igen på brottning fast i den nya gruppen:) Shit, dom är verkligen såååå duktiga!! ( Försökte fota,men de gick ju sådär....de hade en jävla fart hahaha!!! Men ändå en STOLT MAMMA:P Såklart man ska vara med o stötta barnen i sina intressen de har:) Sååå nu blir de bara Chill dill i soffan resten av kvällen!!!


Good Work

Körde typ igenom hela kroppen idag:) Känns riktigt fin fint nu, hade allt saknat gymmet:)


God morgon

Wtf vad vaknade vi upp till då?!? SNÖ!! Hujedamej, visste att de skulle bli ett bakslag!! Aja, typiskt Mars månad :O Frukosten är intagen o strax bär det av till gymmet:)


Mar. 12, 2013

Fan vad jag är taggad inför gymmet imorn:) Ska bli gött o köra lite, dessutom får jag fint sällskap med mig oxå:)

Jag blev så glad ikväll, tjejerna började i nybörjar gruppen för ett tag sen på brottningen, åh idag frågade tränaren om dom vill gå upp ett snäpp för att dom är sååå duktiga o snart redo för att börja tävla:) Wihoooo!!! Det glädjer ett mammas hjärta!! Nu ska jag ut med lilleman sen hopp i säng så kroppen är utvilad tills imorn:)

SOV GOTT <3


ÄNTLIGEN!!!!

Nu är äntligen mina små kids hemma:)


Läääängtar

Åh idag kommer mina små idoler hem:) Läääängtar ihjäl mig <3 hehe!! Visst är'e skönt att ha en veckas barnledigt, kan göra precis de som faller mig in:) HAHAHA!! Men ännu bättre är det när de är hemma trots allt :)


God Natt & Dröm Sött


Mar. 11, 2013

Åh kom aldrig iväg till gymmet:( Ibland händer de lite grejer som man inte räknat med!! Aja, skit samma de gick bra till slut iallafall:) Vad skönt det är nu när isen smälter sakta men säkert:)) jaaa bara längtar efter att få kunna sitta vid min älskade solvägg här hemma:)

Så bara för de så kommer de säkert världens bakslag, skulle inte förvåna mig:P


Mkt kloka ord


Måndag

Härligt nu börjar en ny vecka:) Egentligen så skulle ju tjejerna ha kommit hem idag ju, men icke de...jag ska gå in o jobba ett extra pass ikväll/natt - så imorn efterm är dom hos mig <3 Saknar dom massor!!!

För övrigt så känner jag mig mkt bättre idag, behövde nog bara sova:) Ska strax pallra mig upp o ta en promenad o sedan sticka till gymmet:) Ha en fin start!!!


Mer död än levande NU

God kväll, anledningen till dålig uppdatering idag är för att jag blev skit dålig när jag kom hem från päronen:( Helt kall svettig o halvt illamående!! Ska faktiskt lägga mig strax o hoppas på att jag mår bättre imorn:) För då vankas de gym på förm!! Hoppas ni har haft en fin helg <3 / peace

Här på korten är min fina systerson Milton!!!


Mar. 10, 2013

Skön dag idag:) Hade skit kul igår, hehe helt galet:) Va dock lite små dålig i morses men inte värre än att jag överlever:( Har faktiskt städat av lite o så!! Nu ska jag ge mig ut på en skogs promenad i solens tecken:) Sen blir de mat hos päronen!! Tror bestämt det Porterstek :) Mums!!


Utgång

Se där ja:) Ikväll blir det utgång, Wihoooo <3 Det är alltid den spontana utgången som blir BÄST!!!


Korsning Carro/Alfred


Hej o hå

Nu är vi äntligen tbx i stan:) Hamnade på en super mysig restaurang inne i Allingsås:) As god lördags buffé, åt som en häst,hahaha!!! Gick även o kikade lite på stan men hittade inget speciellt:( Väl hemma så möttes jag av en sån fin blombukett som jag hade fått utav min fina granne Sanna o hennes son Milton:) Det värmer gott i hjärtat!!'


God Morgon

 
 
 
 
Känns fint att vakna till denna ljusa morgon:) Dock va de inte lika varmt ute, men helt okay!! Nu ska jag dra i mig lite frulle sen ska jag göra mig ordning o åka hämta med en vän som jag har saknat massor:D
 
 

 

 

Kvälls gott hos Krickan


Welcome

Kom precis hem efter en mysig lunch dejt med Camilla <3 De va på tiden attvi sågs :)

Fick hem mina Better Bodies byxor idag som jag beställde i veckan:) Skönaste byxorna i tränings väg jag har haft på mig:)Sen är det ett stort PLUS att de är låga i midjan,hatar när byxor är höga!! Så ska allt ha dom nu när jag ska dra iväg till gymmet:) Hörs sen pussss


Idag är jag ett kors


GRATTIS

Till alla kvinnor idag på internationella kvinnodagen :)


Ett lass hallon grottor

Baka baka liten kaka:)


Lovley

Men herre Gud hur skönt väder är det inte nu då?!? Hela själen värms ju upp:) Hela dagen har gått åt att plocka iordning här hemma :) Man blir så full av energi ju :P Åh det bästa av allt så har lilleman blivit super bra i sin lilla tass:D Nu ska vi bara slöa färdigt i soffan så ska vi strax ge oss ut o njuta av dagen:)


Mar. 07, 2013

Kan inte fatta varför jag sover så dåligt på nätterna nu för tiden:( Kan de bero på att de ljusnar så?!? Idag vaknade jag första gången 5:20 INTE OKAY!! Som tur somnade jag om till iallafall 7:30 :) Ska fixa iordning mig lite frukost nu o sen slänga mig i soffan en stund, bara för att jag KAN :D


Ingen nöjd kille

Stackars min lilla plutt, han har haltat så i flera dagar så tänkte jag att han måste ha sträck sig i benet, men så fick jag se idag att han hade ett sår mellan trampdynorna:( Så nu baddas tassen med helosan salva och en socka:) haha!! Han känner sig mindre nöjd:O

Nu känner jag mig änna skakig i benen efter kvällens pass:P Vill inte ens tänka tanken på hur morgon dagen kommer kännas;) hehe!! Vill man va fin får man lida pin :D / godnatt <3


Mar. 06, 2013

Kom precis hem från en liten shoppingtur:) Har börjat bocka av Filippas önskelista,hehe!! Gud såååå mkt fina kläder jag hittade till henne:) Sen på vägen hem så slog tanken mig....men gud jag har ju redan köpt massa kläder för ett tag sen som jag hade lagt undan,hahaha så j typiskt mig:P Men,aja då har hon sen så de räcker för ett tag:D


Redo för påsken:)


Mar. 05, 2013

Jag har sån jäääävla träningsvärk så jag avlider snart :O Men skam den som ger sig, jag har ett mål med träningen så jag tänker fan inte ge upp!! Även om värken är som värst nu så ser jag fram emot morgon dagens pass:) Det ska kännas att man har jobbat, så är det bara!!!


Me today

Känslan av att använda skinnjackan o converse idag är oslagbar <3


Trött tröttare tröttast


God Morgon

Vaknade som vanligt 6:20, fastän att jag inte har tjejerna hemma o ingen klocka ställd!! Varför kan jag inte bara SOVA.....hehe!! Har legat här nu i sängen o försökt somna om, men helt jävla omöjligt:O Lika bra att klä på sig o gå ut med Alfred:) haha!! Sen ska jag fixa iordning mig en lyx frulle:)


Work out - framsida lår

Ajjjjjjj, känns som mina ben o rumpa är helt mosade efter kvällens pass:O Haha, kommer fan inte kunna gå imorn:( Hur som helst så är jag NÖJD!! Kommer nog inte klaga i sommar iallafall;) hehe!!! Funderar på att börja fota mer o skriva upp de jag gör på gymmet:) Vore kanske lite roligt o ge bra tips & inspiration nu när man har börjat komma in i det o blivit lite varm i kläderna :) A, vi får se helt enkelt!! Har iallafall skickat efter mig ett par fina Better Bodies tights :) Ännu en morot till nästa pass:P


Mot gymmet


Nytt o fräscht


Dagens projekt

God förm :)

Hoppas ni sovit gott;)?!?
Just nu så hjälper jag pappa med att städa deras akvarium,hehe jääävligt äckligt :O Aja, man får ju lixom ställa upp o hjälpa till såklart <3


Mar. 03, 2013

Människor som jag träffar på runt omkring mig, nära som ytliga uppfattar nog mig oftast som en frisk fläkt o alltid GLAD:) Men såklart jag oxå har mina dåliga dagar, det har vi alla!! Jag har långt ifrån ett perfekt liv, men jag gläds oerhört mkt av det jag har <3 Men Precis lika glad som jag oftast är kan jag oxå bli förbannad, jag är ingen långsynt människa...absolut inte!! Men är det ngn som gör mig riktigt besviken eller sårar mig så är jag färdig med den människan. Man kan göra fel o be om ursäkt, helt okay!! Men gör man det 2 gånger så inser jag att det är ett val man gjort!!! Man måste ta vara på det man tycker om och som betyder ngt för en, man vet aldrig vad som händer!! Sen försöker jag alltid se det positiva i allt som sker, känns som allt blir lättare då!! Aja, alla är vi olika o tur är väl det:)

Hoppas ni har haft en riktigt fin helg allesammans / peace


Hälsning fr Mio & Spindelmannen


Mums

Idag när jag kom till jobbet så hade min goa kollega Sabrije lämnat en liten lyx fika till mig:) Mumsfilibabba, hon är grym :D Detta kommer göra min dag!!!


Morning sunshine


På badhuset

Det blev en tripp till badhuset :) Fick även testa på o sitta i solljuset, vilken känsla!!! Nästan som att man va utomlands :)


Nej nej nej

Vad f*n är det jag ser?!? De SNÖAR, fast bara lite...men ändååå!!:( Hoppas skiten försvinner lila snabbt, så är jag nöjd;) Iofs så är man ju medveten om bakslag o grejjer, men vi hade väl kunnat få slippa de över helgen!!! Aja, bara att gilla läget:) 


GOD MORGON


Disco tjejerna


Vår känslor <3


Fredag - ny månad

Äntligen så kliver vi in i ny månad :) Lite extra gött att det är fredag mä:P ha en super fin start på eran dag :D Själv har ja en mysig morgon med Malin:) Ska strax ge oss ut i solen på promenad:)


RSS 2.0